normalde çok fazla harcıyordum bu topiğe geldim geleli akıllandım.eşim diyorki oğlum annenize bişeyler olmuş para harcamaz oldu.napıyor bu parayıbügün birikime elli daha atmayı planlıyorum. Mia- günden güne arttırıyordu nicikinin altındaki miktarı
Olsun tüm gün temizlik yapmak beni daha çok geriyor malesef
Mesela yatak odasını topladım nevresim ini değiştirdim tozunu aldım süpürge tuttum çıktım bi sonraki gün giyinme odasını topladım yerleri supurdum çıktım bi sonraki gün mutfakta mermeri fayansları ocağı detaylı sildim süpürge tuttum çıktım bi sonraki gün salon.gibi gibi. Öteki günler yaptığım diğer odalar pek dağılmiyor hatta en iyi koruma şeklimi böyle buldum ben canım. Baya da temiz kaliyor.hem de tek oda olunca yarım saati en fazla buluyor.Her gün 1 oda temizlemek diğer yerlerin daha fazla dağılmasına sebep olmaz mı
yoksa genel süpürme silme işinde mi her gün 1 oda yapıyorsun.
kraliçe meftun senmisinSabah yataktan bugun evi paklıcam dıye kalkıp buyuk bı hevesle ıse baslayıp 2. odaya gecerken az oturayım derken bı daha kalkamamak
Mesela yatak odasını topladım nevresim ini değiştirdim tozunu aldım süpürge tuttum çıktım bi sonraki gün giyinme odasını topladım yerleri supurdum çıktım bi sonraki gün mutfakta mermeri fayansları ocağı detaylı sildim süpürge tuttum çıktım bi sonraki gün salon.gibi gibi. Öteki günler yaptığım diğer odalar pek dağılmiyor hatta en iyi koruma şeklimi böyle buldum ben canım. Baya da temiz kaliyor.hem de tek oda olunca yarım saati en fazla buluyor.
günaydınlar.Hedef 10.000 tl :)
günaydınlar.
bu rakam benim için hayal gibi.ben şuan 2000 hedefledim.biriktirdiğim parayı yemezsem sonraki hedefim 5000.
Bende gelen giden hiç yok o yuzden rahat takılıyorum sende çocuk da var haklısın canım :)Benim günlük tüm odaları dolaşmam gerekiyor.
sadece topluyorum dağınıklığı o kadar hafta sonu silme süpürme
bugün exra olarak banyo wc yıkayacağım
yemeğim var.
Bende gelen giden hiç yok o yuzden rahat takılıyorum sende çocuk da var haklısın canım :)
Ben yine dağıldım hem de daha çokAynen
Anka ile evi topladığımdan beri dağılmadım zaten :)
herkesin kendine göre düzeni var tabi.
Ben böyle yöntem denemeleri seviyorum
mesela hergün 1 oda süpürebilirim
verimli rutin konusunu okuyorum.çok güzel bilgiler var.Allah var gülmeyi severim.konu gayet sakin azda resmi ilerlemiş.tam aklımdan bunlar geçiyordu azcık ortam yumaşamış olsa diye @ankanın yorumunu gördüm kahkahayı absmış.sonraki mesajındada yzamış burayı mianın topiği sandım diye
bu konuda ben dertliyim.akama kadar evde iki çocuk ve kv olunca girilmedik yer kalmıyor.günlük temizlik istiyor ama yetişemiyorum.yavaş yavaş oturtmaya çalışıyorum bakalım olacakmıBenim günlük tüm odaları dolaşmam gerekiyor.
sadece topluyorum dağınıklığı o kadar hafta sonu silme süpürme
bugün exra olarak banyo wc yıkayacağım
yemeğim var.
bu konuda ben dertliyim.akama kadar evde iki çocuk ve kv olunca girilmedik yer kalmıyor.günlük temizlik istiyor ama yetişemiyorum.yavaş yavaş oturtmaya çalışıyorum bakalım olacakmı
vaovv hadı ınsallahHedef 10.000 tl :)
Ya ben o topiği ilk günden takip ediyorum.”, inanılmaz faydalı bir konu aslında da dediğin gibi çok resmi fazla yazmıyorum benverimli rutin konusunu okuyorum.çok güzel bilgiler var.Allah var gülmeyi severim.konu gayet sakin azda resmi ilerlemiş.tam aklımdan bunlar geçiyordu azcık ortam yumaşamış olsa diye @ankanın yorumunu gördüm kahkahayı absmış.sonraki mesajındada yzamış burayı mianın topiği sandım diye
vaovv hadı ınsallah
boyle cok dagılır muhtemelen bızım ev ama bı ara bende soyle bısey yapmıstım: normal supur mutfak topla ısı harıcınde olabılecek butun ıslerı gunlere bolmustum ıste pazartesı banyo ov utu yap salı mutfak dolaplarını sıl carsamba cam kapı sıl gıbı ve yaklasık 3 4 ay bu sıstemle evım ısıl ısıldı. tabı sonra 2. cocuk dogduMesela yatak odasını topladım nevresim ini değiştirdim tozunu aldım süpürge tuttum çıktım bi sonraki gün giyinme odasını topladım yerleri supurdum çıktım bi sonraki gün mutfakta mermeri fayansları ocağı detaylı sildim süpürge tuttum çıktım bi sonraki gün salon.gibi gibi. Öteki günler yaptığım diğer odalar pek dağılmiyor hatta en iyi koruma şeklimi böyle buldum ben canım. Baya da temiz kaliyor.hem de tek oda olunca yarım saati en fazla buluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?