Her gün 1 oda temizlemek diğer yerlerin daha fazla dağılmasına sebep olmaz mı
yoksa genel süpürme silme işinde mi her gün 1 oda yapıyorsun.
Mesela yatak odasını topladım nevresim ini değiştirdim tozunu aldım süpürge tuttum çıktım bi sonraki gün giyinme odasını topladım yerleri supurdum çıktım bi sonraki gün mutfakta mermeri fayansları ocağı detaylı sildim süpürge tuttum çıktım bi sonraki gün salon.gibi gibi. Öteki günler yaptığım diğer odalar pek dağılmiyor hatta en iyi koruma şeklimi böyle buldum ben canım. Baya da temiz kaliyor.hem de tek oda olunca yarım saati en fazla buluyor.

Benim günlük tüm odaları dolaşmam gerekiyor.
sadece topluyorum dağınıklığı o kadar hafta sonu silme süpürme
bugün exra olarak banyo wc yıkayacağım
yemeğim var.

yemeğim var.
Bende gelen giden hiç yok o yuzden rahat takılıyorum sende çocuk da var haklısın canım :)

verimli rutin konusunu okuyorum.çok güzel bilgiler var.Allah var gülmeyi severim.konu gayet sakin azda resmi ilerlemiş.tam aklımdan bunlar geçiyordu azcık ortam yumaşamış olsa diye @ankanın yorumunu gördüm kahkahayı absmış.sonraki mesajındada yzamış burayı mianın topiği sandım diye

Sorma sonra tuttum elinden benim topiğe getirdim.
Başında durmayınca kayboluyor :)

yemeğim var.
bu konuda ben dertliyim.akama kadar evde iki çocuk ve kv olunca girilmedik yer kalmıyor.günlük temizlik istiyor ama yetişemiyorum.yavaş yavaş oturtmaya çalışıyorum bakalım olacakmı

bu konuda ben dertliyim.akama kadar evde iki çocuk ve kv olunca girilmedik yer kalmıyor.günlük temizlik istiyor ama yetişemiyorum.yavaş yavaş oturtmaya çalışıyorum bakalım olacakmı

günlük dağılıyorsa ev düzen işi zor olmalı.

Ya ben o topiği ilk günden takip ediyorum.”, inanılmaz faydalı bir konu aslında da dediğin gibi çok resmi fazla yazmıyorum ben çok ciddi olamıyorum nedense. Orda kendimi takım elbiseli hayal ediyorum ciddi yazmaya çalışıyorum aslında

boyle cok dagılır muhtemelen bızım ev ama bı ara bende soyle bısey yapmıstım: normal supur mutfak topla ısı harıcınde olabılecek butun ıslerı gunlere bolmustum ıste pazartesı banyo ov utu yap salı mutfak dolaplarını sıl carsamba cam kapı sıl gıbı ve yaklasık 3 4 ay bu sıstemle evım ısıl ısıldı. tabı sonra 2. cocuk dogdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…