Geçen yıl kenarda köşe de birikmiş paramın var olduğuna inanmıştı.
sürekli itiraf et diyordu
bu kez biriktireyim de nam olsun :)
adam maaşın tamamının harcandığına inanamamış demek ki
bizimki hiç sormaz ama öyle var mı paran diye ama lindanın yaptığı şekilde ben sorsam ilginç bakar bana ben de biriktireyim yarın ne getirir bilinmez filan der galiba

Ya kızlar sanırım yanlış anlasildim ben.kendi şahsım adina biriktiricem dedim ama araba herhangi bi şeye ihtiyaç olsun hemen vericem zaten. Bi de ben sürekli bak bu kadar oldu diye diye her gün miktarı bile kendisine gösteririm duramam zaten..ayrı birikim yapmaktan kasıt ara ara al sat oynamak istiyorum ondan. Evimiz var arabamiz da var şükür. Tekrar birikim yapıp 1+1 hedefimiz var zaten.daha sonrasında arabayı değiştiririz.

biz seni anladık lindacım da mia ile eşten gizli ufak biirkimler planladık ya gizli birikimi sorunca alacağımız tepkileri düşündük benim de eşim hepsinden haberdar ama kızlarla gizli 100 tl biriktirip bir durumda çıkarmayı düşünüyorum kısmet olursa.

Ya ben şey demesinden korkarım aslında bak benden gizli biriktiriyor demekki benden gizli başka parası da olabilir?böyle düşünürse mesela çok üzülürüm ben..ya da o gizli biriktirmis olsa gene üzülürüm çünkü bunca zaman boşa mi sıkıntıya girdik daha rahat hareket edebilirdim diye dusunurum.. ay ben biraz duygusalım böyle konularda sanırım kızlar siz biriktırın ama bende gaza geliom ayin 15 ı gram alacam inşallah

Dün iftar menülerini sorduk en aşağı 40 tl de başlıyor pideli olanlar. Etli olanlar 45 falan. Haftada 1 dışarda yeriz diye konuştuk ama ben 90 tl ye 2 kilo et alsam 4 gün yerim kafadan.sizler napiyorsunuz ramazanda dışarda yemek de hoşuma gidiyor ama fazla geldi bana niyeyse.bu hafta gidecektik vazgeçme asamasidayım şu an

Tuvalet egitimini oyunu nedir yüklediğin? Benimkilere de yarar belki.

ama küçük miktarlar tatlım o yüzden bu düşüncelere sevketmez diye düşünüyorum bakalım :)

ben özellikle ramazanda hiç sevmiyorum dışarıda yemeyi millet aşevi gibi dolduruyor ya her yeri

ben biraz fırsat sitelerinden baktım geçen gün
arada dışarıda yeriz diye düşündüm
ama kişi başı 90 tl den aşağı iftar yok gibi..
o sebepten almadım
belki indirime girerlerse alırım 1-2 tane

fiyatlara bakmadım ama en az iki iftar dışarda yapmak istiyorum

ben biraz fırsat sitelerinden baktım geçen gün
arada dışarıda yeriz diye düşündüm
ama kişi başı 90 tl den aşağı iftar yok gibi..
o sebepten almadım
belki indirime girerlerse alırım 1-2 tane
Cidden o paraya evde 3 gün yerim ben.aşırı pahalanmis bu sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…