hayır yani iki lokma verecek neyine 90 tl acabaBende en az 2 kez yiyim ya dışarda. Bizler çift maaşlı olarak yiyemiyoruz ya acaba diyorum bi yerde yanlış mı yapioz bi şeyleri
aynen bir şeyi almadan önce fiyat araştırmasıhayır yani iki lokma verecek neyine 90 tl acabainsan vereceği paraya acıyor..ay benimde cebimde akrep var sanki son zamanlrda iyice abrrtımmı ne.haftasonu cüzanımı almadan çıktım alışverişe.para gitmesin diye
Bende senin gibi dusunuyorum normalde gitsen 60 tl öder cikarsin.baya bi bindirmisler.bende cebimde 100 tl den başka para taşımıyorum onu da harcamiyorum 1 aydır :)hayır yani iki lokma verecek neyine 90 tl acabainsan vereceği paraya acıyor..ay benimde cebimde akrep var sanki son zamanlrda iyice abrrtımmı ne.haftasonu cüzanımı almadan çıktım alışverişe.para gitmesin diye
şu bi haftayı atlatalım heleaynen bir şeyi almadan önce fiyat araştırması
sonra bi süre indirime girer mi bekleyişi
sonra ya vazgeçiş ya da son çare alış
normalde çok fazla harcıyordum bu topiğe geldim geleli akıllandım.eşim diyorki oğlum annenize bişeyler olmuş para harcamaz oldu.napıyor bu parayıBende senin gibi dusunuyorum normalde gitsen 60 tl öder cikarsin.baya bi bindirmisler.bende cebimde 100 tl den başka para taşımıyorum onu da harcamiyorum 1 aydır :)
Ay evet mià her gün az az arttırıyor çaktırmadan bize neyse Size bakıp bende bu ay başlıyorum insallah.ben normalde de fazla harcamam benim tek zafim gıda..O yüzden 10 kilo aldım evlendikten sonranormalde çok fazla harcıyordum bu topiğe geldim geleli akıllandım.eşim diyorki oğlum annenize bişeyler olmuş para harcamaz oldu.napıyor bu parayıbügün birikime elli daha atmayı planlıyorum. Mia- günden güne arttırıyordu nicikinin altındaki miktarı
toplu iftarlar dışında ramazanda dışarda yemeyiz biz, fiyatları çok şişiriyorlar ya gereksiz yere o kadar para vermeye hiç gierek yok. onun yerine ramazan sonrası yerim dışarda:)Dün iftar menülerini sorduk en aşağı 40 tl de başlıyor pideli olanlar. Etli olanlar 45 falan. Haftada 1 dışarda yeriz diye konuştuk ama ben 90 tl ye 2 kilo et alsam 4 gün yerim kafadan.sizler napiyorsunuz ramazanda dışarda yemek de hoşuma gidiyor ama fazla geldi bana niyeyse.bu hafta gidecektik vazgeçme asamasidayım şu an
bazı yerlerde zorunlı oluyor ama iftar menüsüiftar menüsü istemeyiz bizde..ekstra verdikleri hurmayla çorba
Canım işe başlayalı çok yoğunum bir türlü zaman ayıramadım buraya. Şimdi şimdi yeniden fırsat buluyorum.nasılsın canım? yazmıyorsun buraya
O da güzeldi alternatif ama aklım dışarda kalıo. Bi.de eve gelince yemek hazırlama derdi yok giyin süslen at Kendini dışarı ohh iftara doğruda mekana geç miss ss :))toplu iftarlar dışında ramazanda dışarda yemeyiz biz, fiyatları çok şişiriyorlar ya gereksiz yere o kadar para vermeye hiç gierek yok. onun yerine ramazan sonrası yerim dışarda:)
Heheh aynı ben.o.yuzden napiyoruz her gün 1 oda mantığını uyguluyoruz böylece tüm zaman bizim oluyor en sevdiğimSabah yataktan bugun evi paklıcam dıye kalkıp buyuk bı hevesle ıse baslayıp 2. odaya gecerken az oturayım derken bı daha kalkamamak
oyle de hıc bos gun olmuyorHeheh aynı ben.o.yuzden napiyoruz her gün 1 oda mantığını uyguluyoruz böylece tüm zaman bizim oluyor en sevdiğim
Aradıgımız kan bulundueve bı kedı bulduk cocuklar cok sevındı yaklasık yarım saattır onunla oynuyorlar bır ara gozum korktu nan sen kendıne zor bakıyon cocuklara kızıyon nasıl olcak falan dıye ama aksam baya bı arastırdım herseyle rını ıcım rahat tamam aldık eve dedım :) Şimdilik kucuk kızıma maması ve kumunun ee oldugunu anlattım ınsallah sorun cıkmaz evde. bu konuda tavsıyelerınız varsa tavsıuyelere acıgım
Burda paylaşmışsın şimdi gördüm. Sağolasın.
ay yeminle aynısıartık utanma pazarına biriktirmeye başladım işte bende gizli
Olsun tüm gün temizlik yapmak beni daha çok geriyor malesefoyle de hıc bos gun olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?