hadi haftasonuna görev dağılımı yapalım başkan.yoksa yerimizden kalkacağımız yok
güzel püf noktaları var.karaciğer arınması için tedaviler vs.ağzım açık okuyorum şuan.Aynen ben ondan sonra psikopata bağladım zaten
İnsan vücudu mükemmel yaratılmıştır. Doğuştan bir hastalık yoksa, sonradan olan bütün hastalıklardan insan kendisi sorumludur diyor.
Onu emzirmeden sonra yapacağım bengüzel püf noktaları var.karaciğer arınması için tedaviler vs.ağzım açık okuyorum şuan.
benimde ev temiz.sil süpür toz yaparım..çamaşır yerleştirme işleri kalan bikaç kışlık var onları kaldırırımyarın annem 30 kişi çağırmış direk anneme gideceğim yardıma
bugün lavabo kısmı ve 1 dolap düzeni yaparım
pazar günüde hava güzelse camlar, yağmurluysa mutfak dolabına başlarım diye düşündüm :)
konuşalaım ara ara bunları.bitirdinmi sen kitabıOnu emzirmeden sonra yapacağım ben
benimde ev temiz.sil süpür toz yaparım..çamaşır yerleştirme işleri kalan bikaç kışlık var onları kaldırırım
Yok canım ben rastgele açıp okuyorum sayfa sayfa ilerlemiyorum. Senin kan grubun nekonuşalaım ara ara bunları.bitirdinmi sen kitabı
a seninki?Yok canım ben rastgele açıp okuyorum sayfa sayfa ilerlemiyorum. Senin kan grubun ne
Ben de varımŞu bahar temizliğini yapamayan ben mi kaldım :)
sanırımŞu bahar temizliğini yapamayan ben mi kaldım :)
Ben de varım
B benim.a seninki?
40 çıkınca temizlenecek, şimdi hiç bulaşmasam mı diyorum bazenİşte en iyi arkadaş seninle gülen seninle birlikte temizlik yapamayan
et severim hertürlü ama sebze ye diyor banaB benim.
benim de eşime diyor öyleet severim hertürlü ama sebze ye diyor bana
Aynen temizdir ben temizliği yaptım güya ama sizinkilerden kötüdür şimdi40 çıkınca temizlenecek, şimdi hiç bulaşmasam mı diyorum bazeneve dönünce yardımcı alcam inşallah. Sen de yap yavaştan. Zaten temizdir senin bence
40 çıkınca temizlenecek, şimdi hiç bulaşmasam mı diyorum bazeneve dönünce yardımcı alcam inşallah. Sen de yap yavaştan. Zaten temizdir senin bence
Bana da tavuk hariç et iyiymiş. Ama ben sebzeciyim daha çok. B beslenme açısından en şanslı grup çok yasağı yok. Sadece yeşil mercimeğe şok olmuştum en çok sevdiğim şeydi.et severim hertürlü ama sebze ye diyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?