Ben o pantolonu çok beğenmiştim güle güle giysin:) bizim yazlığımız epey var, ama kışa oğluma sıkı bi alışveriş yapmam gerekecek. Tüm pijama takımları küçülmüş, pantolon 1-2 tane alınır. Şimdiye kadar hep gelen hediyelerini giydi. Ama artık tükendi, bakalım az ve öz almak istiyorum ama çabuk kirleniyor.Ben cumartesi günü bahsettiğim pantolondan kızıma aldım.
çünkü pazar günü evde pantolon tarzı kıyafet bulamadım
hep pijama eşortman tarzı var.
2-3 pantolonu vardı annemde kalmış
istedim yolladı.
bu yılda kreşe başlayacak.
önceden ne olsa idare ediyordu.
şimdi parka çarşıya çıkıyor.
bugün çok alışveriş yaptım sanki :)
neyse ki paralar benden çıkmıyor ve kendime birşey almadım
neden? ben de bu sefer kargoyla gönderdimÇok iyi canım
ben kargo işlerinden dolayı satamıyorum.
letgo uygulaması varbenim kızımın kiyafeti de çok.
satmak istiyorum küçülenleri nasıl oluyor bu.
biz de bazen kreşe verelim diyoruz ama bence erkenBen cumartesi günü bahsettiğim pantolondan kızıma aldım.
çünkü pazar günü evde pantolon tarzı kıyafet bulamadım
hep pijama eşortman tarzı var.
2-3 pantolonu vardı annemde kalmış
istedim yolladı.
bu yılda kreşe başlayacak.
önceden ne olsa idare ediyordu.
şimdi parka çarşıya çıkıyor.
bugün çok alışveriş yaptım sanki :)
neyse ki paralar benden çıkmıyor ve kendime birşey almadım
Ben o pantolonu çok beğenmiştim güle güle giysin:) bizim yazlığımız epey var, ama kışa oğluma sıkı bi alışveriş yapmam gerekecek. Tüm pijama takımları küçülmüş, pantolon 1-2 tane alınır. Şimdiye kadar hep gelen hediyelerini giydi. Ama artık tükendi, bakalım az ve öz almak istiyorum ama çabuk kirleniyor.
neden? ben de bu sefer kargoyla gönderdim
bazıları elden alıyor
biz de bazen kreşe verelim diyoruz ama bence erken
belki yarım gün veririm bilmiyorum net karar veremedim
kendim bakıyor olsam vermem daha ama annem baktığı için belki yarım gün diyorum
kızlar nasılsınız ben hasta hasta yatıyorum
çok yoruldum ya bu günlerdeGeçmiş olsun abla.
dinlen dikkat et kendine.
çok yoruldum ya bu günlerde
evet dün mutfağın dolaplarını ve camın sildim ondan ya çok çabuk kirleniyor benimki torunlar vardi aletini sürüyorlardı birde çok iz kalıyor benim dolapta yaAynen temizliğe kaptırdın kendini abla yorulursun tabi
Ahahaha yok canım yaa nerdeee onu hayatta almaz eşimOnuda gider dyson alırsın gitti birikim.
bu rengi çok seviyorum ama işte çok çabuk kirleniyor
Ahahaha yok canım yaa nerdeee onu hayatta almaz eşim
evde çok büyük değiştirme imkanım da yok daha yeni aldık 3 yıl oldu borcu bile bitmedi bir günde silip süpürmek işkence
Biz süpürgeyi ilk aldığımızda sadece 1 koltuk süpürdük şoka girdik çıkan tozla. Sonra halıyı süpürünce yıllarca pislik içinde oturduğumuza kanaat getirdik
İlk zamanlar iyi oluyodu ya poşet poşet çıkıyordu evden üstümüzden kalkıyordu sanki. Atacak bişi de bıraktırmadı mia :)Mia- gece topiğin eski sayfalarınagöz attım bi ara baktım herkes şunu attım bunu attım diye coşmuş kalkıp bişeyler atasım geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?