O derece fark ediyo mu diyosun yani
İlk zamanlar iyi oluyodu ya poşet poşet çıkıyordu evden üstümüzden kalkıyordu sanki. Atacak bişi de bıraktırmadı mia :)
Çok fark varmış canım.O derece fark ediyo mu diyosun yani
İlk zamanlar iyi oluyodu ya poşet poşet çıkıyordu evden üstümüzden kalkıyordu sanki. Atacak bişi de bıraktırmadı mia :)
yok hatırlamıyorum anlatsanaBenim süpürgeyi alırken sen var mıydın hatırlıyor musun
Vardın bence ya. Ben eşimden şikayet ediyordum yesa1 ankanın kocası diye üyelik alıp gelmiştiyok hatırlamıyorum anlatsana
geçmiş olsunkızlar nasılsınız ben hasta hasta yatıyorum
Evdeki gitmek üzere, maratonun fiyatı düşüyo mu hiç? Hep pahalıydı o ya.Çok fark varmış canım.
Evet biz vatan bilgisayardan kampanyalı almıştık. 1000 küsurken 850 ye düşmüştü. Ama 2015 ti sanırım çok oldu alalı biz.Evdeki gitmek üzere, maratonun fiyatı düşüyo mu hiç? Hep pahalıydı o ya.
Aman dikkatli kullan bayaa varmış parasıEvet biz vatan bilgisayardan kampanyalı almıştık. 1000 küsurken 850 ye düşmüştü. Ama 2015 ti sanırım çok oldu alalı biz.
Ben kullanıyorum da gelenler baya hor kullanıyorAman dikkatli kullan bayaa varmış parası
Şarjlı süpürge anneme almıştım ben ama kuvvetli çekmiyor.Kızlar şarjlı süpürge kullanan var mı aranızda?
Hangisiydi acaba. Günlük çocuklar bişey döktüğü zaman kullanacağım. Bu gün 3 kez açtım büyüğü. Bazen 5 bile oluyorŞarjlı süpürge anneme almıştım ben ama kuvvetli çekmiyor.
Eşim mümkün değil almaz ya. Ben de şu temizlik avcılarından sonra heveslendim onlar dyson kullanıyor ya. Onlar 2000 den fazlaAnka bende dyson sarjli var çoğü zaman onunla supuruyorum. Büyük süpürge de philips maraton.çok büyük temizliklerde phlipsh ı açsam bile dyson la tekrar üstünden eşim geçiyor ve şok oluyoruz hala çıkartıyor diye. Ki maraton da güzeldir yani..
Bütçe ayırma imkanın varsa dyson almanı isterim evet pahalı ama otekilere fark atıyor hatta phlipsh almasaydim keşke hiç dediğim zamanlar oluyor
Bakalım canım çok sağolEki Görüntüle 2270913 Eki Görüntüle 2270914 Anka şu ikisini bi arastiralim bence senin için. Yarın bakayım is yerinde detaylı olur mu eğer ki bütçem bu kadarlık olsaydı bu ikisini arastirirdim dyson à en yakın Modeller çünkü
Bıçaklar saplanıyor diyorsun bir sürü iş yapacağım diyorsunBugün kendime söz veremediğim gibi silme süpürme ve toz almayı yapmadım
Yoğurtlarımdan biri tutmuş ama çok tatlı olmuş, yarın içine limon sıkıp tuz ekleyip ayran yapacağım inşallah, diğerini peynir yaptım yufka alıp sardım buzluğa attım :)
Yürüyüşe çıkalım dedik ama alt tarafa bıçaklar saplanıyor gibi bi ağrı girdi yürüyemeden döndük. Arada olurdu da bu sefer çok sık oldu adım atamadım eve zor vardık
Yarın kendime söz veriyorum silme süpürme ve toz alma işlerimi yapacağım.
Çamaşır yıkanacak.
Yemek yapılacak.
Ayy tuhh zaten masraf cikmasin dedikçe böyle şeyler çıkıyor yaff..Bakalım canım çok sağol
Balkona çamaşır sermiştim çamaşırlık kırılmış nasıl olduysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?