gıdıp deşeyım mı kullerden dogmanın tozlu sayfalarını
evet evet hatırlıyorum onu tam benım geldıgım haftalardaydı ne makara topık demıstım

Aman dikkatli kullan bayaa varmış parası
Ben kullanıyorum da gelenler baya hor kullanıyor geçen arkadaş süpürüyor motor patlayacak nerdeyse hava alamıyor süpürge bi kaldırayım demiyor. Ya yorma kendini ben yaparım bırak diyorum yok sen otur geldim bi faydam olsun diye bırakmıyor ama canla başla nasıl süpürüyor görsen dua ede ede öldüm

Anka bende dyson sarjli var çoğü zaman onunla supuruyorum. Büyük süpürge de philips maraton.çok büyük temizliklerde phlipsh ı açsam bile dyson la tekrar üstünden eşim geçiyor ve şok oluyoruz hala çıkartıyor diye. Ki maraton da güzeldir yani..
Bütçe ayırma imkanın varsa dyson almanı isterim evet pahalı ama otekilere fark atıyor hatta phlipsh almasaydim keşke hiç dediğim zamanlar oluyor

Eşim mümkün değil almaz ya. Ben de şu temizlik avcılarından sonra heveslendim onlar dyson kullanıyor ya. Onlar 2000 den fazla 1000 en fazla benim alabileceğim.
wendy sen al istersen bak maratondan sonra süpürünce de temiz olmuyormuş

Anka şu ikisini bi arastiralim bence senin için. Yarın bakayım is yerinde detaylı olur mu eğer ki bütçem bu kadarlık olsaydı bu ikisini arastirirdim dyson à en yakın Modeller çünkü

Bugün kendime söz veremediğim gibi silme süpürme ve toz almayı yapmadım
Yoğurtlarımdan biri tutmuş ama çok tatlı olmuş, yarın içine limon sıkıp tuz ekleyip ayran yapacağım inşallah, diğerini peynir yaptım yufka alıp sardım buzluğa attım :)
Yürüyüşe çıkalım dedik ama alt tarafa bıçaklar saplanıyor gibi bi ağrı girdi yürüyemeden döndük. Arada olurdu da bu sefer çok sık oldu adım atamadım eve zor vardık
Yarın kendime söz veriyorum silme süpürme ve toz alma işlerimi yapacağım.
Çamaşır yıkanacak.
Yemek yapılacak.

Bıçaklar saplanıyor diyorsun bir sürü iş yapacağım diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…