Yürürken oluyor sadeceBıçaklar saplanıyor diyorsun bir sürü iş yapacağım diyorsun
Ahahahahha gözümde canlandıBen kullanıyorum da gelenler baya hor kullanıyorgeçen arkadaş süpürüyor motor patlayacak nerdeyse hava alamıyor süpürge bi kaldırayım demiyor. Ya yorma kendini ben yaparım bırak diyorum yok sen otur geldim bi faydam olsun diye bırakmıyor ama canla başla nasıl süpürüyor görsen dua ede ede öldüm
Bende öyle biliyorum.Şarjlı süpürge anneme almıştım ben ama kuvvetli çekmiyor.
Haydaaaa maratonun da üstü varmışAnka bende dyson sarjli var çoğü zaman onunla supuruyorum. Büyük süpürge de philips maraton.çok büyük temizliklerde phlipsh ı açsam bile dyson la tekrar üstünden eşim geçiyor ve şok oluyoruz hala çıkartıyor diye. Ki maraton da güzeldir yani..
Bütçe ayırma imkanın varsa dyson almanı isterim evet pahalı ama otekilere fark atıyor hatta phlipsh almasaydim keşke hiç dediğim zamanlar oluyor
GördümEşim mümkün değil almaz ya. Ben de şu temizlik avcılarından sonra heveslendim onlar dyson kullanıyor ya. Onlar 2000 den fazla1000 en fazla benim alabileceğim.
wendy sen al istersen bak maratondan sonra süpürünce de temiz olmuyormuş
Ağır bişi mi astın ki? Kullanımdandır ya her gün bişi asılıyor üstüne. Benimkinin de bi tarafı kırıldı plastik parçası kotları uca asmışım ağır geldi şimdi kurdeleyle sarıyorum o kısmını idare ediyor, yenisini almam lazım ama sağlamından.Bakalım canım çok sağol
Balkona çamaşır sermiştim çamaşırlık kırılmış nasıl olduysa
Aslında öyle bi süpürge var internette var Robot süpürge diye arat canım kendi kendine supuruyor şarjı bitince kendi yuvasına gidip şarj oluyor bende almak istiyorum onu Cidden o da acayip iş goruyormuş kullananlar çok memnun.benim işimi pratiklestiren ürünlere verilen paraya acimiyor um sonuçta her yere her ise yetişmeye çalışıyoruz azıcık da bu luksumuz olsun canım çok muAhahahahha gözümde canlandıbenim makineyi de gelen abla mahvetti zaten, alırsam o geldiğinde eskiyi vereyim bari
Bende öyle biliyorum.
Haydaaaa maratonun da üstü varmış
Gördümev alır gibi süpürge alıcaz bu gidişle. Şöyle odanın ortasına koysam süpürse tozu alsa silse falan öyle bi cihaz yok mu ya oda oda gezdireyim onu.
Ağır bişi mi astın ki? Kullanımdandır ya her gün bişi asılıyor üstüne. Benimkinin de bi tarafı kırıldı plastik parçası kotları uca asmışım ağır geldi şimdi kurdeleyle sarıyorum o kısmını idare ediyor, yenisini almam lazım ama sağlamından.
Aynen yaa. İki taneydi benim ama bu kırılan çok kaliteliydi çok üzüldüm küflenme eğilme bükülme durumu yoktu nasıl oldu anlamadımAyy tuhh zaten masraf cikmasin dedikçe böyle şeyler çıkıyor yaff..
Evet belki olmaz hiç doğurmadım bilemiyorumYürürken oluyor sadeceiş yaparken olmaz belki
Yok canım hafif olduğu için rüzgara dayanamadı sanırımAhahahahha gözümde canlandıbenim makineyi de gelen abla mahvetti zaten, alırsam o geldiğinde eskiyi vereyim bari
Bende öyle biliyorum.
Haydaaaa maratonun da üstü varmış
Gördümev alır gibi süpürge alıcaz bu gidişle. Şöyle odanın ortasına koysam süpürse tozu alsa silse falan öyle bi cihaz yok mu ya oda oda gezdireyim onu.
Ağır bişi mi astın ki? Kullanımdandır ya her gün bişi asılıyor üstüne. Benimkinin de bi tarafı kırıldı plastik parçası kotları uca asmışım ağır geldi şimdi kurdeleyle sarıyorum o kısmını idare ediyor, yenisini almam lazım ama sağlamından.
Evde bi maraton ve bi dyson var ve sen hala robot diyorsunAslında öyle bi süpürge var internette var Robot süpürge diye arat canım kendi kendine supuruyor şarjı bitince kendi yuvasına gidip şarj oluyor bende almak istiyorum onu Cidden o da acayip iş goruyormuş kullananlar çok memnun.benim işimi pratiklestiren ürünlere verilen paraya acimiyor um sonuçta her yere her ise yetişmeye çalışıyoruz azıcık da bu luksumuz olsun canım çok mu
Maratonun üstü çok canım. Ben eşimi ikna edebilsem dyson veya mieledeydi gözüm ama maratona zor ikna ettimHaydaaaa maratonun da üstü varmış
Ama şöyle düşün sen bi odaya koyuyorsun odayı supuruyor 1 saatte ya da ne kadar sürede supuruyorsa işte benim tamda aradığım vallaha.ya işe gel aksam ancak yemek falan geçio. Birazda tembel bi yapım var hem temiz olsun hem ben totoyu kaldirmayayım istiyorum.ilk hedefim onu almak zaten para biriktirecemEvde bi maraton ve bi dyson var ve sen hala robot diyorsuntembellikte beni geçtin tebrik ederim
Ben phlipsh bozulursa ya da eskidiginde kesinlikle dyson alırım zira eşimde çok sevdi kendisiniMaratonun üstü çok canım. Ben eşimi ikna edebilsem dyson veya mieledeydi gözüm ama maratona zor ikna ettim
Az daha dediğin 1300 daha lindaBen phlipsh bozulursa ya da eskidiginde kesinlikle dyson alırım zira eşimde çok sevdi kendisiniyalnız miele almanyada falan baya popüler herkes çok iyi falan diyor çamaşır makinasini da instagramda çok görüyorum mesela.. Bi de dyson v11 çıktı şimdi yeni şarj süresi 60 dakika. Benimki bile ki benim evim büyük 40 dk baya oda supuruyor.ankam 1000 tl verimdikten sonra az daha biriktirsen esin ikna olur mu acaba eğer olmazsa sana attiklarima bakarız yarina :)
Onu ben tembelgillerde gördüm güzel dediğin gibi çalıştırıp gidersin sen yokken süpürür.bi de Jet sosyetede gördüm koltukta otururken süpürge süpürüyordu kendi. Öyle süpürtmek zor bizim evde çocuklardan biri almasa biri alırAma şöyle düşün sen bi odaya koyuyorsun odayı supuruyor 1 saatte ya da ne kadar sürede supuruyorsa işte benim tamda aradığım vallaha.ya işe gel aksam ancak yemek falan geçio. Birazda tembel bi yapım var hem temiz olsun hem ben totoyu kaldirmayayım istiyorum.ilk hedefim onu almak zaten para biriktirecem
Onu gördüm eşimde beğendi ama şimdilik pahalı, 10bin gibi bişiydi ya, irobot muydu neydi adı. Yurtdışından bi daha hediye getirmemek üzere topluca bunu alıp gelse bizimkilerAslında öyle bi süpürge var internette var Robot süpürge diye arat canım kendi kendine supuruyor şarjı bitince kendi yuvasına gidip şarj oluyor bende almak istiyorum onu Cidden o da acayip iş goruyormuş kullananlar çok memnun.benim işimi pratiklestiren ürünlere verilen paraya acimiyor um sonuçta her yere her ise yetişmeye çalışıyoruz azıcık da bu luksumuz olsun canım çok mu
Miele falan beyaz eşyada iyi ama pahalı cidden ya, amaaaan sanki omları alan da kendi süpürüyor ya keşke bize alsalar asıl bize lazımMaratonun üstü çok canım. Ben eşimi ikna edebilsem dyson veya mieledeydi gözüm ama maratona zor ikna ettim
Ben baktığımda robot 2000-6000 arası değişiyordu. 10 bin mi olmuşOnu gördüm eşimde beğendi ama şimdilik pahalı, 10bin gibi bişiydi ya, irobot muydu neydi adı. Yurtdışından bi daha hediye getirmemek üzere topluca bunu alıp gelse bizimkilerişe yaramıyor getirdikleri zaten.
Miele falan beyaz eşyada iyi ama pahalı cidden ya, amaaaan sanki omları alan da kendi süpürüyor ya keşke bize alsalar asıl bize lazım
Öyle aklımda kalmış, dolar Euro çıktıkça o da çıkıyodur illa kiBen baktığımda robot 2000-6000 arası değişiyordu. 10 bin mi olmuş
Yok ya ben 2 binlik olanlardan alıcam çok çok pahalı bi şeye gerek yok Yorumları okudum bi kaç özellik eklenmiş haline veremem o kadar para.ama bi 2 bin biriktirirsem alacam vallaOnu gördüm eşimde beğendi ama şimdilik pahalı, 10bin gibi bişiydi ya, irobot muydu neydi adı. Yurtdışından bi daha hediye getirmemek üzere topluca bunu alıp gelse bizimkilerişe yaramıyor getirdikleri zaten.
Miele falan beyaz eşyada iyi ama pahalı cidden ya, amaaaan sanki omları alan da kendi süpürüyor ya keşke bize alsalar asıl bize lazım
Yok ya ben 2 binlik olanlardan alıcam çok çok pahalı bi şeye gerek yok Yorumları okudum bi kaç özellik eklenmiş haline veremem o kadar para.ama bi 2 bin biriktirirsem alacam valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?