Evimdeki 1 dolabımı sattım kızlar.
Ayrıca misafir odasında kullanmadığım süslerin hepsini anneme götürüyorum. kullanmıyorum çünkü.
Ben bi uyumuşum ki çok güzel uyumuşum valla, bu uykunun üstüne gece de uyuyabilirim umarımKızlar nerdesiniz ne kadar sessiz geçti bu gün
Ay kuzum unutamamış ya.Ben de sabır taşı sürdüm.21 aylıktı. Ben 6 aylık hamile olunca ve 1 gece sabaha kadar hiç bırakmadan emince canıma tak dedi. Geldi baktı siyah nolmuşşşş dedi uf olmuş dedim ama hiç umurunda olmadı emmeye kalktı. Acı tabi onun tadı. Acı olmuş dedi. Sonra süt dolunca ağrım olunca gel em dedim acı dedi istemedi.
Hiç ağlayıp sorun yaşamamıştık ama doğum yapıp gelince bebeği emzirirken anneee acı değil mi diye şok oldu. Acı annem ama bebek acı seviyormuş acı seversen sen de emebilirsin dedim. Yanaştı bi düşündü istemiyorum dedi gitti. şimdi kimi emzirirken görse acı değil mi diye sorar.bebekler acı seviyor neyseki
Yok Anka’m bence de 32 değildir o 32 olsa duramazdı :) 20liği bile çıkarmış mı kuzucuk :) ben 33 yaşımda tamamlamadım daha 32yiYine mümkün değil canım say sen onu 20 dir hadi 24 diyelim32 hiç mümkün değildir.
Benimkiler 4,5 - 5 aylıkken çıkardı hep.
Ben bi uyumuşum ki çok güzel uyumuşum valla, bu uykunun üstüne gece de uyuyabilirim umarım
Evet yaaAy kuzum unutamamış ya.
Yok Anka’m bence de 32 değildir o 32 olsa duramazdı :) 20liği bile çıkarmış mı kuzucuk :) ben 33 yaşımda tamamlamadım daha 32yi
NEden 13 günlük canım?Bu gece çocukları uyutup 13 günlük yemek, temizlik, düzen, spor ve diyet planı yapacağım inşallah. Yazmadan olmayacak ipin ucu fena kaçtı
Bayrama 13 gün var yaNEden 13 günlük canım?
Ben de hergün yapicam yapicam diyorum plan yapmayi bile erteliyorumBu gece çocukları uyutup 13 günlük yemek, temizlik, düzen, spor ve diyet planı yapacağım inşallah. Yazmadan olmayacak ipin ucu fena kaçtı
Sen de yap bu günBen de hergün yapicam yapicam diyorum plan yapmayi bile erteliyorum
Ankacim mutfak hakkinda ki yorumu mu soyleyeyim şahsen ben böyle yapiyorum ve cok işe yariyor.. Sofradan kalkar kalkmaz hiç bir şey yapmadan direk mutfağı toplayip çıkıyorum kaldı mi kaliyor gerçekten... İftari yapıyoruz ya iftardan kalkınca mutfağı toplayip sonra namaz kılıyorum sonra bi süpürge açıyorum baya temiz kaliyor içimde rahat ediyor.. Bence sen de ertelemeden direk yap. Birde iftar hazırlığı yaparken bir yandan tezgahın üzerini boşaltıyorum ki sonrasinda sadece yediklerimizi toplamak kolay olsun..Bu gece çocukları uyutup 13 günlük yemek, temizlik, düzen, spor ve diyet planı yapacağım inşallah. Yazmadan olmayacak ipin ucu fena kaçtı
Bayramla alaka düzeyimBayrama 13 gün var yagerisini bayram sonu düşünürüm
Tek çocuk olunca yolluyorum ama 2 çocuk olunca yollayamam ikisiniYaaaa ne güzel çok kıskandım
Evet yaa
lafın gelişiymiş ben abarttım galiba
Çok haklısın canım. Benim arkamı toplamaktan ziyade yemekleri son ana bırakmamam lazım. Bu gün bütün gün yattım. Sonra 5 gibi çocuklarla parka çıktık. 18:30 da zorla eve kattım. Hemen mutfağa gittim. Yemek, çorba, pilav yaptım alel acele bebek ağladı biraz onu emzirmeye geçtim. Sonra büyük oğlum da oruç tutuyor limonata istedi. Onu yaptım. saat 19:20 de eşim aradı tatlı alıcam ne istersiniz diye. Ben de dışardan alma etimek tatlısı yapayım ben dedim hazırdan bi nebze iyidir diye. Saat 19:50 oldu. Sofrayı hazırladım oğlum geldi ayran istiyorum diye bi de ona ayran yaptım. Bebek yine ağlamaya başladı. Kıza babası yedirdi ben bebekle uğraştım derken hiç halim kalmadı.Ankacim mutfak hakkinda ki yorumu mu soyleyeyim şahsen ben böyle yapiyorum ve cok işe yariyor.. Sofradan kalkar kalkmaz hiç bir şey yapmadan direk mutfağı toplayip çıkıyorum kaldı mi kaliyor gerçekten... İftari yapıyoruz ya iftardan kalkınca mutfağı toplayip sonra namaz kılıyorum sonra bi süpürge açıyorum baya temiz kaliyor içimde rahat ediyor.. Bence sen de ertelemeden direk yap. Birde iftar hazırlığı yaparken bir yandan tezgahın üzerini boşaltıyorum ki sonrasinda sadece yediklerimizi toplamak kolay olsun..
Okurken yoruldumÇok haklısın canım. Benim arkamı toplamaktan ziyade yemekleri son ana bırakmamam lazım. Bu gün bütün gün yattım. Sonra 5 gibi çocuklarla parka çıktık. 18:30 da zorla eve kattım. Hemen mutfağa gittim. Yemek, çorba, pilav yaptım alel acele bebek ağladı biraz onu emzirmeye geçtim. Sonra büyük oğlum da oruç tutuyor limonata istedi. Onu yaptım. saat 19:20 de eşim aradı tatlı alıcam ne istersiniz diye. Ben de dışardan alma etimek tatlısı yapayım ben dedim hazırdan bi nebze iyidir diye. Saat 19:50 oldu. Sofrayı hazırladım oğlum geldi ayran istiyorum diye bi de ona ayran yaptım. Bebek yine ağlamaya başladı. Kıza babası yedirdi ben bebekle uğraştım derken hiç halim kalmadı.
Yemeği çorbayı limonatayı sabahtan yapıp toplasam bu kadar uğraşmayacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?