Yazarım canım inşallah. Önce yapayım da. Ama benimki bayram temizliği, rutinler, vs. Hepsi bir arada olacak. Bayram temizliğini detaylı yazayım gerekirse yardım alacağım. Geçen senelerde çok kalabalık olmuştu bu sene nasıl olur bakalım.Inşallah... srn planini yapinca paylaşsan fikir olsa bize de
5 e kadar yattım ya ona sayOkurken yoruldum
Yolla canım dinlen. İki olunca büyüğü yollarsın küçükle uyursun. Benim kimse yok yollayacak.Tek çocuk olunca yolluyorum ama 2 çocuk olunca yollayamam ikisiniDoğumdan önce bol bol yolluyum bari
Zaten çok olmadı sen genel temizliğini yapalı camlar kapilar için de al birini zaten gün içinde yeterince yoruluyoruz. Bana iki kişi geldi sabah 7 akşam 7 bütün evi balkonlarda dahil pırıl pırıl yapıp gittiler ohh be dedim ben bir hafta bu işlerle uğraşacaktım canimin yanması da cabasi olacakii hiç gerek yokkk..Yazarım canım inşallah. Önce yapayım da. Ama benimki bayram temizliği, rutinler, vs. Hepsi bir arada olacak. Bayram temizliğini detaylı yazayım gerekirse yardım alacağım. Geçen senelerde çok kalabalık olmuştu bu sene nasıl olur bakalım.
23 Nisanda gelmişti abla temizleyip gitmişti. 1 ay oldu. Duvarlar temiz halılar yıkamada. Dediğin gibi cam, kapı koltuk için çağırabilirim belki. Şu an benim dağınıklığı halletmem lazım ilk olarak. Onu bu hafta sonuna kadar halledip haftaya duruma göre ya çağırırım ya kendim yapabildiğim kadar yaparım bakalım.Zaten çok olmadı sen genel temizliğini yapalı camlar kapilar için de al birini zaten gün içinde yeterince yoruluyoruz. Bana iki kişi geldi sabah 7 akşam 7 bütün evi balkonlarda dahil pırıl pırıl yapıp gittiler ohh be dedim ben bir hafta bu işlerle uğraşacaktım canimin yanması da cabasi olacakii hiç gerek yokkk..
23 Nisanda gelmişti abla temizleyip gitmişti. 1 ay oldu. Duvarlar temiz halılar yıkamada. Dediğin gibi cam, kapı koltuk için çağırabilirim belki. Şu an benim dağınıklığı halletmem lazım ilk olarak. Onu bu hafta sonuna kadar halledip haftaya duruma göre ya çağırırım ya kendim yapabildiğim kadar yaparım bakalım.
Bulaşığı çıkar çıkmaz kaldır
Çamaşırı toplar toplamaz yerleştir
Yazınca ne kadar kolay dimi
İşte ben de düşünürken yoruluyorumbayıldım valla ama kaldıkça daha çok yoruyor ya benim aklım hep kalan yapılmayan işte oluyor içim içimi yiyor halbu ki 'derle topla rahatla ':))
Bölününce yatmaktan sayılmaz o maşallah sana ya valla enerjine hayranım5 e kadar yattım ya ona say
Gerçi yatarken çocuklara kek yaptım, kaç kere bez değiştirdim, yemek yedirdim bilmiyorum
Büyük oğlum bu gün bebeğin bezini değiştirmişdiyor ki anne sen kaç kere değiştiryorsun günde çok zormuş diyor. Dedim hiç büyük tuvalet yapmazlarsa 4 kere değiştiriyorum yaprlarsa 5-6 buluyor. Günde en az 12 kere bez değiştiriyormuşum oğlan hesaplayınca jeton düştü
ben de ipin ucuna taş bağladım denize attım. Kim çıkarır bilemiyorum.Bu gece çocukları uyutup 13 günlük yemek, temizlik, düzen, spor ve diyet planı yapacağım inşallah. Yazmadan olmayacak ipin ucu fena kaçtı
Ben de aynı şekilde. az iş az ev işi ideal bence :)) o zaman yetişebiliriz her şeyeGünaydınlar
Dün işten eve gelince yine yorgundum.
yine de etrafı toplayıp yemek yaptım mutfağı temizledim.
hep böyle oluyor zaten iş yerinde verimli çalışsam eve enerjim kalmıyor.
evde temiz-düzenli olsam işe odaklanamıyorum
Anladım ki çalışmak bana iyi gelmiyor :)
Anka’m terletmez mi ya? Yoksa çok mantıklı bi seferde tak 1 hafta kafan rahat. 2 koruyucu olunca tereddüt ettim.Bu gün instagramda birisi yatak düzenlemeyle ilgili şöyle yazmış.
Haftada 1 gün yatağa koruyucu+çarşaf üzerine tekrar koruyucu+çarşaf seriyormuş. Nevresimi çift taraflıymış. Bir hafta bir tarafını kullanıyormuş, bir hafta diğer tarafını. 1 hafta sonunda üstteki çarşaf ve koruyucuyu çıkarıp alttakiler kalıyormuş. Sizce mantıklı mıbenim kafama yattı da azcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?