Anka ben çarşaf olayını sevmedim ya
çarşaf sermek 5-10 dk iş asıl nevresim geçirmek zor geliyor :)

başak kablani araştirdim kadin benden bi yaş küçükmüş
arkadaşima çok benzettim ikiz kadar benziyor hele kaderi hiç benzemiyor.
9 senedir konuştuğu adamla iki yıl önce evlenmiş.
minimalist eğitimi almiş biri. kitabi çikmiş bide. merak ettim:)
aslen sivasli ama Bursada yaşıyormuş...
baya araştirdim ben böle şeylere çok merakliyim.. kim kim diye.
huyum kurusun valla ya

Ben seviyorum Başak Kablanı.
Olaylara başka yönlerle bakmamı sağlıyor :)

Nevresim değiştirmek gerçekten dert ama yaz geldi.. gelsin tiril tiril pikeler at makineye, ütüle, kullan :)

Bende 1 tane pike var yazlık oda tek kişilik ve 12 yıllık pamuklu sadece benim :)
eşim yorganla uyuyor yaz kış :)
kızım 7/24 üstünü açıyor ama 2 battaniyesi var yanından asla ayırmaz.
geçen 1 tanesi yere düşmüş gece yarısı pink yok diyor.
tögbest karanlıkta nasıl anlıyosun yavrum dedim.

Liste yaparsam yapmak zorunda olurum gibi geliyor yapıcam inşallah en kısa zamanda.
Anka çarşaf bence mis kokmalı alttakinin mis kokusu gider yahu kaç haftada
Kaç hafta değil 1 hafta. Çarşafları 1 hafta nevresim 15 gün kullanılmış oluyor
Gece gece çok mantıklı gelmişti bana sanki şimdi tugaf geliyor
Anka’m terletmez mi ya? Yoksa çok mantıklı bi seferde tak 1 hafta kafan rahat. 2 koruyucu olunca tereddüt ettim.
Bilmiyorum ki terletirmi bi de benim bebek kusuyor bazen gece gece çarşaf değişmesi zor oluyor. Kusarsa üsttekini çıkar at alttaki kalsın. Tekken kusar gerçi bendeki bu şansla
Anka ben çarşaf olayını sevmedim ya
çarşaf sermek 5-10 dk iş asıl nevresim geçirmek zor geliyor :)
Onu da 15 günde bir geçireceğiz
Tembelgiller nevresim değiştirmiyor. Yorganla yıkıyor her seferinde

-eşim yaz kış yorgansız ve pikesiz uyur (benimki de bu model)
-ben yaz da olsa belime illaki bir şey sararım. tabi ki o yakıcı günlerde vantilatörle falan uyuyoruz.
-benim kızım da yaz kış üstü açık uyur. örtmeye niyetlendiğin an -nasıl anlıyor bilmiyorum- hemen bir ayak atıp battaniyeyi/yorganı üstünden atıveriyor. ben de 3 kat giydirip yatırıyorum artık. örtmekten vazgeçtim

günaydın kızlar
anka zaten toplamda 2 tane nevresim takımım var 2 sini de serersem temiz çarşaf kalmaz evde :)
ben birini seriom birini yıkıom iyi oluo ya
dün ocağı falan sildim eve gidince bi de yemek yaptım 2 gün yeter bugün ve yarın rahatım çok şükür.
başka bi şey yapamadım iftardan sonraları vücudum kalkmıo iyice bende gidip yatıom hemen :)

bebeğin ne kadarlık? benimki de kustu 6 ay boyunca... öyle böyle kusmak değil ama. 1 emerdi 5 kusardı... 6 ay kusmuk kokulu şekilde gezdim durdum

ay benim çok nevresimim var. kullanmıyorum çoğunu ama misafirim geliyor yatılı, onlara çıkarıyorum iyi oluyor.

Ben daha alez de alamadım anka 2 koruyucu istiyor

Benim de 2 tane. Ama her nevresim için 2 çarşaf almayı düşünmüştüm

Ben daha alez de alamadım anka 2 koruyucu istiyor
alez çok rahat bi şey. benim eşim çok terler. yatakta iz oluyor bir süre sonra çarşafa rağmen. alez beni yatakta oluşan lekelerden kurtardı. hatta aldığım alezin lastikleri gevşedi yıkaya yıkaya, ben de gidip enli lastik aldım diktim elimde, mis gibi oldu. jilet gibi de oturuyor yatağa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…