Hamileyken aldım ben de suyum gelir diye ama şu an kullanmıyorumBen daha alez de alamadım anka 2 koruyucu istiyor
Robot gibi düşün işimizi kolaylaştıracak eşyaları alıyoruz yaama oldu mu şimdi anka
alez çok rahat bi şey. benim eşim çok terler. yatakta iz oluyor bir süre sonra çarşafa rağmen. alez beni yatakta oluşan lekelerden kurtardı. hatta aldığım alezin lastikleri gevşedi yıkaya yıkaya, ben de gidip enli lastik aldım diktim elimde, mis gibi oldu. jilet gibi de oturuyor yatağa.
Bizimki de anlıyor ya. üstü sürekli açık. terlemesine engel olamıyorum. eli ayağı buz, sırtı su içindeBEnim 6 aylık bebek bile anlıyor anında tepiniyor örtmüyorum ben valla ben kendim de örtünmüyorum ki çocuğa ne diyim
Robot gibi düşün işimizi kolaylaştıracak eşyaları alıyoruz ya
Benim gelmişti, altına kaçırıyormuşsun gibi bir his çok merak edilecek birşey değilHamileyken aldım ben de suyum gelir diye ama şu an kullanmıyorumzaten 4 çocuk doğurdum hiç suyum gelmedi hep merak ettim o olayı
Bizimki de anlıyor ya. üstü sürekli açık. terlemesine engel olamıyorum. eli ayağı buz, sırtı su içindeyazlık uyku tulumlarında alacağım bu hafta sonu. bayramda memlekete gideceğiz, orada daha çok terler. Ne yapacağımı bilemiyorum.
Sağol canımOh mis eline sağlık :)
Kızlar misafir için kaç tane nevresim takımınız var ve sizin kullandığınız
ya dikkatim çekti benim pro yazim neden mor. sizinki mavi.
Bizim kullandığımız 2, misafir için 2 tek kişilikKızlar misafir için kaç tane nevresim takımınız var ve sizin kullandığınız
7.5 aylık. D vitamini damla şeklinde alıyor her gün. Babası da çok terler, galiba ondan almış bu özelliğini. Bu ay doktora gidince kan tahlili yapılmasını isteyeceğim. Doktorumuz multi vitamin yazdı ama içiremiyoruz, hemen kusuyor. Kan tahlilinde eksik değerleri çıkarsa ona göre bir takviye yaparız diye düşünüyorum.El ayak klima görevi yapar. Ondan soğuktur. Terleme ben hiç yaşamadım çocuklarda bilemiyorum canım. Kaç yaşında. D vitamini eksikliği aşırı terleme yapıyor diye okumuştum bi yerde
bende evime hiç misafir gelmiyor hele de dolapta yorgan bekliyor hiç kullanilmadi.bende kaldirmayi düşünüyorum bide hurç yapıp dolabimin üst tarafa koyacagim.Benim 2 takım var ama 4 yastık kullandığımızdan yastık kılıfı biraz fazla
1 misafir takımı var ve exra battaniyelerde var.
Aslında ne kadar misafir geliyor kalıyor size ona bağlı bir durum.
perşembe | cuma | cumartesi | pazar |
yatak odası sil süpür toz | salon+çocuk odası düzeni | mutfak dip bucak | banyo+wc |
banyo+wc | " sil süpür toz | halısını değiştir | genel bi düzen |
1 balkon yıka | 1 balkon yıka | oturma odası süpür sil toz | yıkanan yorgan battiye yer. |
çamaşırları yerleştir | çamaşır at | koridor süpür sil | |
wc |
onu nerede degiştiriyorsunAyarlardan değiştirebiliyorsun :)
mor yapmışsıın zamanın birinde.sonrada unutmuşsun galibaya dikkatim çekti benim pro yazim neden mor. sizinki mavi.
onu nerede degiştiriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?