hep aklımda ama acil olarak görmediğimden kalıyor hep.

BEnim 6 aylık bebek bile anlıyor anında tepiniyor örtmüyorum ben valla ben kendim de örtünmüyorum ki çocuğa ne diyim
Bizimki de anlıyor ya. üstü sürekli açık. terlemesine engel olamıyorum. eli ayağı buz, sırtı su içinde yazlık uyku tulumlarında alacağım bu hafta sonu. bayramda memlekete gideceğiz, orada daha çok terler. Ne yapacağımı bilemiyorum.

El ayak klima görevi yapar. Ondan soğuktur. Terleme ben hiç yaşamadım çocuklarda bilemiyorum canım. Kaç yaşında. D vitamini eksikliği aşırı terleme yapıyor diye okumuştum bi yerde

Günaydın hepinize, dün gündüz çok uyuyunca gece bölük pörçük uyudum, şu an kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Bugün hiç iş yapmam belki çamaşır yemek de yapmayacağım akşam arkadaşlarla dışarda yiyeceğiz. Tüm gün pinekleyecek gibiyim bakalım

Kızlar misafir için kaç tane nevresim takımınız var ve sizin kullandığınız

Benim 2 takım var ama 4 yastık kullandığımızdan yastık kılıfı biraz fazla
1 misafir takımı var ve exra battaniyelerde var.
Aslında ne kadar misafir geliyor kalıyor size ona bağlı bir durum.

El ayak klima görevi yapar. Ondan soğuktur. Terleme ben hiç yaşamadım çocuklarda bilemiyorum canım. Kaç yaşında. D vitamini eksikliği aşırı terleme yapıyor diye okumuştum bi yerde
7.5 aylık. D vitamini damla şeklinde alıyor her gün. Babası da çok terler, galiba ondan almış bu özelliğini. Bu ay doktora gidince kan tahlili yapılmasını isteyeceğim. Doktorumuz multi vitamin yazdı ama içiremiyoruz, hemen kusuyor. Kan tahlilinde eksik değerleri çıkarsa ona göre bir takviye yaparız diye düşünüyorum.

Benim 2 takım var ama 4 yastık kullandığımızdan yastık kılıfı biraz fazla
1 misafir takımı var ve exra battaniyelerde var.
Aslında ne kadar misafir geliyor kalıyor size ona bağlı bir durum.
bende evime hiç misafir gelmiyor hele de dolapta yorgan bekliyor hiç kullanilmadi.bende kaldirmayi düşünüyorum bide hurç yapıp dolabimin üst tarafa koyacagim.
nabiyim ben. misafir alimi yok. belki gelir diye öle duruyor.
eşimin akrabalari hepsi burda. bizimki şehir dişinda. ama gelen maalesef yok.
abimin düğünde alacaktim misafir felan eşim istemedi. tanimiyordu akrabalarimi güvenmedi.
bende yorganlari tamamen kaldirmaya amaçliyorum şu an kullandığım yorgani yıkıycam bahçemiz var. nasıl yıkanir bilmiyorum bizim makinede sigmiyor 7 kg... yorgan yıkamasi için 10 kg çamaşir makinesi lazim.

selamlar. dört günlük acil iş planım
perşembecumacumartesipazar
yatak odası sil süpür tozsalon+çocuk odası düzenimutfak dip bucakbanyo+wc
banyo+wc " sil süpür tozhalısını değiştirgenel bi düzen
1 balkon yıka1 balkon yıkaoturma odası süpür sil toz yıkanan yorgan battiye yer.
çamaşırları yerleştirçamaşır atkoridor süpür sil
wc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…