onu kendim yapmadim şimdi degiştirdim:)mor yapmışsıın zamanın birinde.sonrada unutmuşsun galiba
yenimi pro olmuştun sen.normalde siyahtır herkesin sen değştiriyorsunonu kendim yapmadim şimdi degiştirdim:)
şerbet tatlıya yarişmaya oy verdikten sonra pro olmuşum:)yenimi pro olmuştun sen.normalde siyahtır herkesin sen değştiriyorsun
benim sürekli kullandığım 2 tane var. haftada bir değiştirmeye gayret gösteriyorum.Kızlar misafir için kaç tane nevresim takımınız var ve sizin kullandığınız
ben yorganlarımı kuru temizlemede yıkatıyorum yaza girerken ve vakumlu hurçla kaldırıyorum. kışın açıyorum kullanıyorum.bende evime hiç misafir gelmiyor hele de dolapta yorgan bekliyor hiç kullanilmadi.bende kaldirmayi düşünüyorum bide hurç yapıp dolabimin üst tarafa koyacagim.
nabiyim ben. misafir alimi yok. belki gelir diye öle duruyor.
eşimin akrabalari hepsi burda. bizimki şehir dişinda. ama gelen maalesef yok.
abimin düğünde alacaktim misafir felan eşim istemedi. tanimiyordu akrabalarimi güvenmedi.
bende yorganlari tamamen kaldirmaya amaçliyorum şu an kullandığım yorgani yıkıycam bahçemiz var. nasıl yıkanir bilmiyorum bizim makinede sigmiyor 7 kg... yorgan yıkamasi için 10 kg çamaşir makinesi lazim.
benim de aynı canım dün tüm işlerim birden kabardı hatta sabah regl oldum orucumu bile saat 15,00 gibi anca bozdum.bugün yine tam gaz devam işlerBazı günler çok yoğun geçiyor mesela bu hafta
Aslında pek misafir olmuyordu ama sanırım bundan sonra olacakBenim 2 takım var ama 4 yastık kullandığımızdan yastık kılıfı biraz fazla
1 misafir takımı var ve exra battaniyelerde var.
Aslında ne kadar misafir geliyor kalıyor size ona bağlı bir durum.
saat 19'da başlayalım birlikte ve uygun olan başka kimler varsa onlarla...Ben bugün kolay bir menü yapacağım.
etrafı toplayıp süpüreceğim.
banyo wc temizlerim.
bulaşıkları 2 gündür elimde yıkıyorum.
Çift gelenlere de mi tek kişilik seriyorsunuzBizim kullandığımız 2, misafir için 2 tek kişilik
ben evde olan ve 10 yıldır kullanmadığım hatta yerinden çıkarmadığım tüm battaniye ve türevlerini anama gönderdim.şimdi saydım 8 yorganım var 10 taneden fazla yastık.5 ten fazla tek kişilk .8tane sanırım çift kişilik.bi okadar battaniye tek kişilk çift kişilk şekldindeaklıma geldikçe sayı artıyor .vazgeçtim saymaktan.kullanmadıklarım var
Acil kaçış planları geldi aklımaselamlar. dört günlük acil iş planım
perşembe cuma cumartesi pazar yatak odası sil süpür toz salon+çocuk odası düzeni mutfak dip bucak banyo+wc banyo+wc " sil süpür toz halısını değiştir genel bi düzen 1 balkon yıka 1 balkon yıka oturma odası süpür sil toz yıkanan yorgan battiye yer. çamaşırları yerleştir çamaşır at koridor süpür sil wc
hayırlı olsun.güle güle kullanbugün yeni banyo paspası aldım, eskileri atacağım. benimkilerin altı dökülüyor. kaydırmaz taban değil ama bi şey sürmüşler sert olsun diye herhalde.
şimdi saydım 8 yorganım var 10 taneden fazla yastık.5 ten fazla tek kişilk .8tane sanırım çift kişilik.bi okadar battaniye tek kişilk çift kişilk şekldindeaklıma geldikçe sayı artıyor .vazgeçtim saymaktan.kullanmadıklarım var
çarşafların arasında el emeği olanlar var.puff.normalde el işi çok sevmiyorum amaben evde olan ve 10 yıldır kullanmadığım hatta yerinden çıkarmadığım tüm battaniye ve türevlerini anama gönderdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?