Suhan otel işletsen bu kadar yorgan olamazdı :)

mesela kaynım var 3 çocukları var.hepsi ayrı yatıyor..abim geliyor dört kişiler.iki iki yatıyorlar.ablam bazen annemlerle gelir ondada üç çocuk.onlarda ayrı 4 kişilik şeklinde yatak açıyorum.çok nadirdir ama annemler abimler ablamların beraber geldiği vakit çarşafta zorlandığım oluyor.ama toplasanız senede anca ayrı ayrı enfazla 2 dir gelmeleri.toplu gelme ise senede 1dir belki.napabilir sizce çözüm olarak.sayı azaltma konusunda

ben özellikle vakumlanmayan her şeyi gönderdim. ince hazır yorganlarım ve makinede yıkanabilir yumuşak battaniyelerimi bıraktım. bir de yastıkları. hastık ve yorganları vakumluyorum. çok rahat ettim.

ya üçer tane annem ve kv verdi çeyizde.uyku setinin var.normal sonradan aldım bi tane.bide aralarında yün ve pamuk olanlar var.çıldırabilirim şuan

Yünleri çıkartıp ince yorgan alsan çokda yer kaplamaz aslında

ben özellikle vakumlanmayan her şeyi gönderdim. ince hazır yorganlarım ve makinede yıkanabilir yumuşak battaniyelerimi bıraktım. bir de yastıkları. hastık ve yorganları vakumluyorum. çok rahat ettim.
zaten yastıkları hep değiştridim zamanında dünya bi yün pamuk yastık.çoğunu elyaf yaptım

Bu aralar neye para harcasam diye geziyorsun sanki
Dimiiii güzel tespit bi harcamam gelmiş benim
Anladım canım bi bakın bakalım. Ben kullanmıyorum hiç bişey şimdilik gerek olursa kullanırım sonra.
bugün yeni banyo paspası aldım, eskileri atacağım. benimkilerin altı dökülüyor. kaydırmaz taban değil ama bi şey sürmüşler sert olsun diye herhalde.
Güle güle kullan. Nerden ne kadara aldın resim alabilir miyiz? Ben de bakıyordum ama bayram sonrasına öteledim. Baya sıkıştık bu ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…