- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Kendimize iki tane misafire 5 tane benim de öyle o beş taneyi yılda kaç kere kullanıyoruz kibenim sürekli kullandığım 2 tane var. haftada bir değiştirmeye gayret gösteriyorum.
misafir için 5-6 tane vardır herhalde.
saat 19'da başlayalım birlikte ve uygun olan başka kimler varsa onlarla...
şimdi saydım 8 yorganım var 10 taneden fazla yastık.5 ten fazla tek kişilk .8tane sanırım çift kişilik.bi okadar battaniye tek kişilk çift kişilk şekldindeaklıma geldikçe sayı artıyor .vazgeçtim saymaktan.kullanmadıklarım var
ya ben çıkartıcam evden belki ama geçen kuzenlerim geldi, toplam 8yetişkin+3 küçük çocuk yatıverdik. kullandık tüm battaniye nevresim falan.Kendimize iki tane misafire 5 tane benim de öyle o beş taneyi yılda kaç kere kullanıyoruz ki
özellikle onları gönderdim annemeçarşafların arasında el emeği olanlar var.puff.normalde el işi çok sevmiyorum ama
ben 19'da evde oluyorum.Ben 17:30 19:00 arası bitiriyorum işleri.
ya üçer tane annem ve kv verdi çeyizde.uyku setinin var.normal sonradan aldım bi tane.bide aralarında yün ve pamuk olanlar var.çıldırabilirim şuanSuhan otel işletsen bu kadar yorgan olamazdı :)
ben özellikle vakumlanmayan her şeyi gönderdim. ince hazır yorganlarım ve makinede yıkanabilir yumuşak battaniyelerimi bıraktım. bir de yastıkları. hastık ve yorganları vakumluyorum. çok rahat ettim.mesela kaynım var 3 çocukları var.hepsi ayrı yatıyor..abim geliyor dört kişiler.iki iki yatıyorlar.ablam bazen annemlerle gelir ondada üç çocuk.onlarda ayrı 4 kişilik şeklinde yatak açıyorum.çok nadirdir ama annemler abimler ablamların beraber geldiği vakit çarşafta zorlandığım oluyor.ama toplasanız senede anca ayrı ayrı enfazla 2 dir gelmeleri.toplu gelme ise senede 1dir belki.napabilir sizce çözüm olarak.sayı azaltma konusunda
bende genelde o ara yapıyorumBen 17:30 19:00 arası bitiriyorum işleri.
sen 17:30 da başla, neler yaptın yaz. 19da ben başlayayım. @orkidekaramel sen gelir misin 19:00'da... ya da başka kim gelir?Ben 17:30 19:00 arası bitiriyorum işleri.
dur annem geldiğinde onlara el atalım işin içinde çıkamam.pikeleri saymadım bideözellikle onları gönderdim anneme
ya üçer tane annem ve kv verdi çeyizde.uyku setinin var.normal sonradan aldım bi tane.bide aralarında yün ve pamuk olanlar var.çıldırabilirim şuan
valla evim doğalgazlı hiç kalın/yün yorgana ihtiyaç duymadık. o sebeple hepsini ver gitsindur annem geldiğinde onlara el atalım işin içinde çıkamam.pikeleri saymadım bide
sen 17:30 da başla, neler yaptın yaz. 19da ben başlayayım. @orkidekaramel sen gelir misin 19:00'da... ya da başka kim gelir?
sen yap da ben de yapayım:) Yapmayacaksam da yapacağım artık
zaten yastıkları hep değiştridim zamanında dünya bi yün pamuk yastık.çoğunu elyaf yaptımben özellikle vakumlanmayan her şeyi gönderdim. ince hazır yorganlarım ve makinede yıkanabilir yumuşak battaniyelerimi bıraktım. bir de yastıkları. hastık ve yorganları vakumluyorum. çok rahat ettim.
sen yap da ben de yapayım
Dimiiii güzel tespit bi harcamam gelmiş benimBu aralar neye para harcasam diye geziyorsun sanki
Anladım canım bi bakın bakalım. Ben kullanmıyorum hiç bişey şimdilik gerek olursa kullanırım sonra.7.5 aylık. D vitamini damla şeklinde alıyor her gün. Babası da çok terler, galiba ondan almış bu özelliğini. Bu ay doktora gidince kan tahlili yapılmasını isteyeceğim. Doktorumuz multi vitamin yazdı ama içiremiyoruz, hemen kusuyor. Kan tahlilinde eksik değerleri çıkarsa ona göre bir takviye yaparız diye düşünüyorum.
Güle güle kullan. Nerden ne kadara aldın resim alabilir miyiz? Ben de bakıyordum ama bayram sonrasına öteledim. Baya sıkıştık bu ay.bugün yeni banyo paspası aldım, eskileri atacağım. benimkilerin altı dökülüyor. kaydırmaz taban değil ama bi şey sürmüşler sert olsun diye herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?