Kızlar 2 çarşafla nasıl idare ediyorsunuz yaw? Kızımın beşiği büyüttük, tek kişilik nevresime geçtik, 2 tane vardı evde 1’i yorganın üstündeydi. Şimdi yorganı kaldırınca nevresim de gitti kaldı mı 1 tane. Yıkayıp hemen takıcam mı onu? Strese girerim 2 yetmez bence

‘Mahallenin en mutlu bebeği’ favorimdir

Mahallenin en mutlu bebeği
Başlarım şimdi anneliğe
Otuz milyon kelime
Frede ne yaptık da çocuklar böyle oldu(bunun adını yanlış hatırlıyor olabilirim )
Bütün beyinli çocuk

İlk Aklıma gelenler. lindalinda

Yorganla nevresimi birlikte yıkamak?
Evlilik yıldönümünde eşinize hediye alıyor musunuz? Alıyorsanız ne alıyorsunuz? Alınacak herşeyi almışım sanki aklıma bir şey gelmiyor, çeyrek alıp taksam çok mutlu olur aslında
Bizim de bugün evlilik yıldönümümüz, ihtiyacımız oldukça bişiler aldığımızdan özel günlerde alacak bişi kalmıyor, ikimiz de mutluyuz bu durumdan. Zorlama hediye yok en güzeli

Nice senelere.. ben de Almayacağım sanırım

1 kullandığım 1 de yedek var
değiştirdiğimde yedeği kullanıyorum diğerini hemen mak. yıkamaya atıyorum
hiç sorun yaşamadım :)

Günaydınlar
Bugün yemeğe davetliyiz
öncesinde biraz ev işleri yaparım
nevresim değişecek
kapı önünü süpürürüm
birde şu yapamadığım dolabı düzenlerim.
pazar günüde ütü yaparım.
Evde iş bitmez :)

Son zamanlarda kumbaraya para atamıyorum.
cüzdanda 100 tl vardı ama arabaya gaz aldım
birde canım dondurma istedi 5-6 tane aldım. evde stokta :)
önümüz bayram çocuklara harçlık verilecek.
Sonrasında ihtiyaçlarımı gözden geçireceğim.
bakalım :)

Günaydın hanımlar yine aşkla dolu bi gün

Nasılsınız bakalım gorusmeyelı. ben 2 3 gundur kokmayacak kadar temızlıyorum evı cunku evde duramıyorum havalar ısındı cocuklar hep bı ekşın istiyor park bahce gezıyoruz işte gelıncede cok yorgun oluyorum.

bahar temızlıgı için gec mı kaldım acaba daha dun yenı lıste yaptım kendıme her gun 1 oda 1 oda bıtıreyım dıyorum heralde tek ben kaldım

nevresımden konusulunca farkettım bızım evde aslında cocuklar tek kısılık yorgana ve yataga gecmesıne ragmen hala bebek yorganlaar ve bebek nevresım ler var bursaya donunce onları evden cıkarayım barı

Bunun son katılım tarihi falan mı var neden geç kalacaksın. Ki çoğu kişi bayramla birleştirdi yeni yapıyor benim çevremde.

Günaydın kızlar
Bebişin keseyi görmeye gittik bugün çok şükür her şey yolunda. Haftaya tekrar gelin dedi.kaç haftalık sormayı gene unuttum ya.saf saf doktoru dinlemekten ne soracağımı unutuyorum yeminle :)
Çıkışta d&r dan kitap bakayım dedim ama sanırım netten alacağım bugün bi kaç kitap.şimdi uyuyalim bakalım sabah erken kalkmıstım.öpüyorum sizleri

Gözünüz aydın

oh oh maşalah herşey yolunda çok şükür, hep böyle gider inşallah
d&r pahalı ben internetten alıyorum kitapyurdundan

Harika haber canım
Son adet tarihinden kaç haftalık olduğunu öğrenebilirsin. Ya da ultrason kağıtlarında da yazar. İlk haftalar genellikle uyumlu olur haftasıyla. Takvim yapsana sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…