Arkadaslar merhaba bende araniza katilmak istiyorum minimalistlik ve temizlikle mi ilgileniyosunuz biraz anlatirmisiniz ihtiyacim olan konular bunlar

Çok sevindim cnm, hep güzel haberlerle dönün inşallah

İnternet yine gidip geliyor.
lindalinda maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

@Sweet mummy hoşgeldin :) evet minimal yaşam ve düzen konuları daha çok konuşuluyor arada fikir alıyoruz arada sohbet ediyoruz.
topiğin ilk sayfalarını okursan orda daha çok sade yaşamdan bahsediliyor.

Ben de geç kaldım ama bir hızla bugün başladım bugünkü hedefim yatak odasıydı, sil süpür her şeyin tozunu al, camını sil perdesini yıka hedefim, oda oda bu hafta yapacağım inşallah, yatak odası tamam

Vayy psidancım kolay gelsin :)

Tesekkur ederim. Ev aldik biraz sadelesmeye ihtiyacim var hem kendimin hem evimin tasinma surecinde bircok esya elemek istiyorum yeni alacaklarimizda var bu yuzden fikir edinmek istiyorun acikcasi

Tesekkur ederim. Ev aldik biraz sadelesmeye ihtiyacim var hem kendimin hem evimin tasinma surecinde bircok esya elemek istiyorum yeni alacaklarimizda var bu yuzden fikir edinmek istiyorun acikcasi

Dolapları tek tek kontrol etmelisin.
Anka olsaydı önce tüm dolabı boşaltıyoruz diye başlardı
en son ne zaman kullandın ilerde kullanırmısın tesbit etmelisin
Yeni bir serüven daha başlıyor

Dolapları tek tek kontrol etmelisin.
Anka olsaydı önce tüm dolabı boşaltıyoruz diye başlardı
en son ne zaman kullandın ilerde kullanırmısın tesbit etmelisin
Yeni bir serüven daha başlıyor
Ya evet yazlik kislik ayarlarken ayikladim epey ama sanki daha cok esya varmis gibi. Seyyy bide ben minimalist olcam ama yeni esyada alicaz evimize bu konuda kurallar varsa aykiri degildir umarim

Ya evet yazlik kislik ayarlarken ayikladim epey ama sanki daha cok esya varmis gibi. Seyyy bide ben minimalist olcam ama yeni esyada alicaz evimize bu konuda kurallar varsa aykiri degildir umarim

Kural yok
Önemli olan evinde mutlu hissetmen
kullanışlı ve pratik temizlenmesi.
sana ailene vakit kalması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…