TL dir obirikim 45 derken? bin? tl usd eur? :)
45 tl değildir heralde canım birikim yani bu adı üstünde 45 tl pek birikmiş sayılmaz :) 45 bin dir o :)TL dir o
Bende 50 tl ile başladım :)45 tl değildir heralde canım birikim yani bu adı üstünde 45 tl pek birikmiş sayılmaz :) 45 bin dir o :)
her çok azdan olur da demiş gerçi haklısın.
Çok sevindim cnm, hep güzel haberlerle dönün inşallahGünaydın kızlar
Bebişin keseyi görmeye gittik bugün çok şükür her şey yolunda. Haftaya tekrar gelin dedi.kaç haftalık sormayı gene unuttum ya.saf saf doktoru dinlemekten ne soracağımı unutuyorum yeminle :)
Çıkışta d&r dan kitap bakayım dedim ama sanırım netten alacağım bugün bi kaç kitap.şimdi uyuyalim bakalım sabah erken kalkmıstım.öpüyorum sizleri
Ne bıleyım hepınız yaptınız yaben basvuru tarıhlerını kacırdım
Ben de geç kaldım ama bir hızla bugün başladımbugünkü hedefim yatak odasıydı, sil süpür her şeyin tozunu al, camını sil perdesini yıka hedefim, oda oda bu hafta yapacağım inşallah, yatak odası tamam
Tesekkur ederim. Ev aldik biraz sadelesmeye ihtiyacim var hem kendimin hem evimin tasinma surecinde bircok esya elemek istiyorum yeni alacaklarimizda var bu yuzden fikir edinmek istiyorun acikcasiİnternet yine gidip geliyor.
lindalinda maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
@Sweet mummy hoşgeldin :) evet minimal yaşam ve düzen konuları daha çok konuşuluyor arada fikir alıyoruz arada sohbet ediyoruz.
topiğin ilk sayfalarını okursan orda daha çok sade yaşamdan bahsediliyor.
Tesekkur ederim. Ev aldik biraz sadelesmeye ihtiyacim var hem kendimin hem evimin tasinma surecinde bircok esya elemek istiyorum yeni alacaklarimizda var bu yuzden fikir edinmek istiyorun acikcasi
Teşekkür ederim buradan aldığım gazla başladım valla süpersinizVayy psidancım kolay gelsin :)
heh ıste bende kendıme yandas arıyorumBenim yine battı cam kapı koltuk yine sileceğim
bin demey cok ısterdım lakın bıldıgımız 45birikim 45 derken? bin? tl usd eur? :)
Bak nasılda biliyoTL dir o
Kurbandan bahsedıyoz demıBayrama kadar yaparsın inş
Kurbandan bahsedıyoz demı
heh ıste bende kendıme yandas arıyorumgerçı sımdı nasılsa batacak hıc gırısmeyem hıssı dogdu
Ben onu bildim bileli üşengeçSen kubdefsin yahu ne ara üşengeç oldun
Ben onu bildim bileli üşengeç
Ya evet yazlik kislik ayarlarken ayikladim epey ama sanki daha cok esya varmis gibi. SeyyyDolapları tek tek kontrol etmelisin.
Anka olsaydı önce tüm dolabı boşaltıyoruz diye başlardı
en son ne zaman kullandın ilerde kullanırmısın tesbit etmelisin
Yeni bir serüven daha başlıyor
Ya evet yazlik kislik ayarlarken ayikladim epey ama sanki daha cok esya varmis gibi. Seyyybide ben minimalist olcam ama yeni esyada alicaz evimize bu konuda kurallar varsa aykiri degildir umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?