İnşallah canım.Rabbim yüzümüzü güldürsün.Aşılama mı yaptırsam diye düşünüyorum.34 yaşındayım daha 8 aylık evliyiz doktor 1 yıl beklememi söyledi sıkıntı yok dedi ama yaş da geçiyor hem aşılama ile belki ikiz olursiz ne zamandır istiyorsunuz
Ben hep uyanığım
burda sela okuyor ardından ezanBen hep uyanığımeşim bu gün kahvaltı yapmadı sadece çay içecekmiş çay demledim. 3:43 de okunacak burda.
Allah rahatlık versinnamaz kılıp yatarım artık ne zaman kalkarsam iş yaptım
gece gece yoruldum ben pert
Var mı sivilceye bi çare, ben de çok sıkıldım sivilcelerden.Kızlar yüzümde sivilce çıktı, sivilce gibi de değil göktaşı mübarek çok acıyornasıl geçer ki uyutmuyor bile acıdan..
Ben beslenmeme dikkat edince çıkmıyor, geçen hafta çok dengesiz beslendim ondan çıktı yine ama öyle böyle değilVar mı sivilceye bi çare, ben de çok sıkıldım sivilcelerden.
Kolay kolay geçmiyor da.. Acısı da cabası... Ergenlik geçse de sivilceler bitmiyor. Benim de dudak kenarında çok çıkar. Gıcık oluyorum.Ben beslenmeme dikkat edince çıkmıyor, geçen hafta çok dengesiz beslendim ondan çıktı yine ama öyle böyle değilkocaman
Dudak kenarında ve kulağımda çıkanlar en korktuklarım direk beynime beynime işliyor acısıKolay kolay geçmiyor da.. Acısı da cabası... Ergenlik geçse de sivilceler bitmiyor. Benim de dudak kenarında çok çıkar. Gıcık oluyorum.
Günaydın öncelikle, geçen eşimin bir arkadaşı, eşi ve çocukları uğradı. Yaşları bizden büyük, 2 oğulları var ortaokul çağında. Aralarında 2 yaş anca var. 2si oğlan ve hareketli olunca yıllarca bizi kimse evine davet etmedi biliyor musunuz dedi anneleri, bi üzüldüm ki kadına sonra dedim bizi de kimse çağırmayacak öyleyse zaten memlekette de değilim iyice asosyal olacağız diye epey dertlendimKızlar şu an inanılmaz moralim bozuldu. Komşu iftar daveti vermiş ve bizi çağırmamış. Hayır çağırsa da gidemem zaten 4 çocukla kalabalığa girmiyorum ki iftar davetlerine hiç gitmiyorum insanlar oruç oruç bizim sesimizle mi uğraşacak diye. Ama insan bi yarım ağız da olsa söylemez mi? Her sene gruptan yazardı bu sene bana duyurmamak için gruptan bişey de yazmamış. Başka komşu durum yapmış orda gördüm. Bi de en samimi olduğumu sandığım biri inanılmaz şok oldum. Hayır kıracak bişey yaptım desem evde yoktu ne zamandır. Şu an inanılmaz dışlanmış hissediyorum
Yok canım benim oğlum öyle yaramaz değil daha gittiğimiz bi yerde bişey kırmış dökmüş değiliz ki ben 1 sn oturmam. Kızım otizmli olduğu için kalabalıkta korkuyor ağlıyor alışana kadar. Ki dediğim gibi ben gitmem çok iyi biliyor huyumu. Gelmeyeceğimi de biliyor. Bu özellikle bana duyurmadan halletmeye çalışmış. Yani o kadar kişiyi bi araya toplaması için tek tek araması ya da gruptan yazması lazım. Ben ilk fotoğrafı görünce hiç aklımda kötülük yok aaa dedim gruptan yazdı galiba ben görmedim tüh ayıp oldu en azından gelemem deseydim diye düşünerek grubu açtım şok oldum. 1 kelime yazılmamış.Günaydın öncelikle, geçen eşimin bir arkadaşı, eşi ve çocukları uğradı. Yaşları bizden büyük, 2 oğulları var ortaokul çağında. Aralarında 2 yaş anca var. 2si oğlan ve hareketli olunca yıllarca bizi kimse evine davet etmedi biliyor musunuz dedi anneleri, bi üzüldüm ki kadına sonra dedim bizi de kimse çağırmayacak öyleyse zaten memlekette de değilim iyice asosyal olacağız diye epey dertlendimüzücü gerçekten yerinde olsam ben de üzülürdüm ama belki sizi ayrı çağrıcaktır
Herkes öyle sanki bi de sen hamilesin allah kolaylık versin.Çok şükür ki bugün yardımcı abla geldi evde büyük temizlik var, Eylül’den itibaren düzenli çağırmayı düşünüyorum bakalım. Elim kalkmıyor hiç bir şeye iyice yorgunluk çöktü sanki
O zaman çok ayıp etmiş gerçektenYok canım benim oğlum öyle yaramaz değil daha gittiğimiz bi yerde bişey kırmış dökmüş değiliz ki ben 1 sn oturmam. Kızım otizmli olduğu için kalabalıkta korkuyor ağlıyor alışana kadar. Ki dediğim gibi ben gitmem çok iyi biliyor huyumu. Gelmeyeceğimi de biliyor. Bu özellikle bana duyurmadan halletmeye çalışmış. Yani o kadar kişiyi bi araya toplaması için tek tek araması ya da gruptan yazması lazım. Ben ilk fotoğrafı görünce hiç aklımda kötülük yok aaa dedim gruptan yazdı galiba ben görmedim tüh ayıp oldu en azından gelemem deseydim diye düşünerek grubu açtım şok oldum. 1 kelime yazılmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?