Aminnnn canımm aminnn hem de yürekten....

Ben de 31 yaşındayım ama benim evlilik 6 seneyi devirdi Biz son iki senedir ara ara istiyoruz ama hiç net olamadık 2 ay istiyor sonra vazgeçiyorduk en son 6 ay önce tamam dedik.
İlk kez düşündüğümüz zaman doktora gitmiştim ben de bana da 1 yıl deneyin demişti aynı şekilde, rutin kontrollerde de sorun çıkmamıştı. O yüzden 1 yıl vazgeçmeden deneme kararı almıştık ama şimdi ben başka rahatsızlıklardan ötürü tedavi görüyorum ilaç vs derken şimdi hamile kalmam yasak.

İyileşir iyileşmez istiyorum ama artık herkes bebek haberi bekliyor malum biz de bu yıl hamilelik haberi veririz inşallah

Yaaa maşallah sana ne güzel ikize cesaret edebiliyorsun, eşim de bazen bana şakayla takılıyor, bu kadar bekledik ama belki çifte şans olur aradaki açığı kapatırız diye. Büyük konuşmayayım ama ikiz korkutuyor biraz Bence 1 yıl olmasa da en azından bir 6 ay kafanız rahat deneyin derim. Yeni de evliymişsiniz ne güzel tadını çıkar bu zamanların.

Bugün epey iş gördüm..
Klozet ve lavaboyu yıkadım.
Sepetteki tüm çamaşırları yıkadım kuruttum kaldırdım..
Ütü işi yarın..
Evi süpürdüm, tozları aldım.
İftara birşeyler hazırladım.
Bulaşıkları makineye doldurdum, yıkandı bitti..
Yarın yerlerine yerleştiricem..

Ben beslenmeme dikkat edince çıkmıyor, geçen hafta çok dengesiz beslendim ondan çıktı yine ama öyle böyle değil kocaman
Kolay kolay geçmiyor da.. Acısı da cabası... Ergenlik geçse de sivilceler bitmiyor. Benim de dudak kenarında çok çıkar. Gıcık oluyorum.

Kızlar şu an inanılmaz moralim bozuldu. Komşu iftar daveti vermiş ve bizi çağırmamış. Hayır çağırsa da gidemem zaten 4 çocukla kalabalığa girmiyorum ki iftar davetlerine hiç gitmiyorum insanlar oruç oruç bizim sesimizle mi uğraşacak diye. Ama insan bi yarım ağız da olsa söylemez mi? Her sene gruptan yazardı bu sene bana duyurmamak için gruptan bişey de yazmamış. Başka komşu durum yapmış orda gördüm. Bi de en samimi olduğumu sandığım biri inanılmaz şok oldum. Hayır kıracak bişey yaptım desem evde yoktu ne zamandır. Şu an inanılmaz dışlanmış hissediyorum

Günaydın öncelikle, geçen eşimin bir arkadaşı, eşi ve çocukları uğradı. Yaşları bizden büyük, 2 oğulları var ortaokul çağında. Aralarında 2 yaş anca var. 2si oğlan ve hareketli olunca yıllarca bizi kimse evine davet etmedi biliyor musunuz dedi anneleri, bi üzüldüm ki kadına sonra dedim bizi de kimse çağırmayacak öyleyse zaten memlekette de değilim iyice asosyal olacağız diye epey dertlendim üzücü gerçekten yerinde olsam ben de üzülürdüm ama belki sizi ayrı çağrıcaktır

Çok şükür ki bugün yardımcı abla geldi evde büyük temizlik var, Eylül’den itibaren düzenli çağırmayı düşünüyorum bakalım. Elim kalkmıyor hiç bir şeye iyice yorgunluk çöktü sanki

Yok canım benim oğlum öyle yaramaz değil daha gittiğimiz bi yerde bişey kırmış dökmüş değiliz ki ben 1 sn oturmam. Kızım otizmli olduğu için kalabalıkta korkuyor ağlıyor alışana kadar. Ki dediğim gibi ben gitmem çok iyi biliyor huyumu. Gelmeyeceğimi de biliyor. Bu özellikle bana duyurmadan halletmeye çalışmış. Yani o kadar kişiyi bi araya toplaması için tek tek araması ya da gruptan yazması lazım. Ben ilk fotoğrafı görünce hiç aklımda kötülük yok aaa dedim gruptan yazdı galiba ben görmedim tüh ayıp oldu en azından gelemem deseydim diye düşünerek grubu açtım şok oldum. 1 kelime yazılmamış.

O zaman çok ayıp etmiş gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…