Anka’m hiç üzülme be boşver ben zaten tanıdım dediğim insanlardan darbe edim hep..insanları umursamadığımda çok daha iyi oluyorum ki çok duygusal bi insanım.demem o ki eğer ki muhabbet falan olursa tepkini koy bence.anlasın en azından. Ayrıca 4 çocuklu diye kişiyi çağırmamak ne demek be. Çocuk bu dağıtacak kıracak dökecek.evimizde ne var ki bu kadar önemli sanki gıcık oluyorum böyle insanlara. Sabah sabah gerildim yeminle.ölümlü dünya ölümlü insanlar bunu ne çabuk unutuyor...

Yaani o kadar kişi ağırlayabiliyor da seni ve 4 çocuğunu mu çok görüyor.. Madem amacin iftara alıp sevap işlemekbu ayrımcılık neden bu kalp kirmak neden

Çıktım zaten gruptan uşraşmasın bi daha tek tek insanları arayacağım diye.
Yaani o kadar kişi ağırlayabiliyor da seni ve 4 çocuğunu mu çok görüyor.. Madem amacin iftara alıp sevap işlemekbu ayrımcılık neden bu kalp kirmak neden
Hiç anlamadım canım hiç beklemediğim birisi. Hani şöyle düşün mia davet vermiş burda herkesi çağırmış beni çağırmamış. Aynı yani. O kadar samimiydik. Ya da ben öyle sanıyormuşum iyi oldu en azından gidip gelmem artık.

Ya bazen insanları tanimak için yada samimiyetlerini anlamak için böyle şeyler iyi oluyor... Boşver bugün yaşattıklarını yarin yaşarlar..

Hiç umursamamış gibi davran. Kırılmakta da haklısın. Ayrımcılığı hiç sevmem..
Acaba sizi ayrı mı davet edecek.. 4 çocuğun olduğu için öyle düşünmüş de olabilir.

Hiç umursamamış gibi davran. Kırılmakta da haklısın. Ayrımcılığı hiç sevmem..
Acaba sizi ayrı mı davet edecek.. 4 çocuğun olduğu için öyle düşünmüş de olabilir.
4 çocuğu çok görmeyin ya oraya takılmayın
Zaten herkesin 3 çocuğu var apartmanda. Çok az kişinin 2. Benim de 3 sayılır bebek daha ek gıda almıyor emekleyemiyor koyduğun yerde kalıyor

Çocuk değil de başka bir şey olabilir mi acaba?
İnsanların ne zaman neye nasıl tepki vereceği belli olmuyor.
Benzer bir durum yaşamıştı bir arkadaşım komşularıyla. Meğer sorun kıskançlıkmış. Ev sahibinin gruptan daha samimi olduğu biri, arkadaşıma (bize göre) kıskançlık yüzünden cephe almıştı. Arkadaşımın durumdan haberi bile yok tabii.
Ama ev sahibi de o kişiyle daha yakın olduğu ve onun rahatsız olmasını istemediği için arkadaşımı ve ailesini davet etmemişti. Sonra ipleri bütün grupla tamamen kopardı tabii.
Böyle şeylerde alttan neyin çıkacağı hiç belli olmuyor kadın milleti olarak bazen gerçekten karmaşığız.
Umarım kasıtlı bir şey yoktur.

Anka uzuldum adina cocuklarda sorun.olabilir acikcasi ama.eger oyleyse cok sacma bi durum.bu ben kimseyi.ayirt etmemek icin 5 cocuklu insanlari bile davet ettim evime

Aman iyi yapmışsın gruptan çıkmakla, kendisi bilir zorla görüşecek değiliz.

Bende bu konularda çok hassasım, geçenlerde Ramazan’da oruç değiliz görüşelim dediğim toplu grubumuzdaki arkadaşlar kendisi görüşmüş, şaşırdım biraz dedim aman daha iyi gördüm yüzlerini, ertesi gün yazmışlar müsait olan var mı görüşelim diye, hiç üstüme alınmadım daha da çekerim elimi zaten. Bende kıskançlık olduğunu düşünüyorum. Ben herşeylerine koşar yaparım en iyisini bana gelince kurur tüm yollar. Alıştım artık.

Vallahi hiç bilemedim. Zaman gösterir artık
Anka samimiyseniz gelip gitmeleriniz oluyorsa seni ayrı çağıracaktı diye düşündüm ben
Sanmıyorum ama belki bilemiyorum
Anka uzuldum adina cocuklarda sorun.olabilir acikcasi ama.eger oyleyse cok sacma bi durum.bu ben kimseyi.ayirt etmemek icin 5 cocuklu insanlari bile davet ettim evime
Yani yıllardır otururuz günümüz var hatta 10-15 çocuk olur toplandığımızda. Benim çocuklarım kırıp dökmez kimsenin evine zarar vermedik.
Benle alakalı olduğunu düşünüyorum artık.
Aynen canım zaten zor oluyordu bana güne hazırlanmak falan. İyi oldu gerçekten
Senin durum iyice kötü olmuş bizim konuşması geçmemişti en azından.

Arkadaslar yeni eve yeni esya alacagimizi soylemistim suan oturdugum ev epeyce buyuktu ama esyalarimda biraz iriydi aldigimiz evin salinu biraz daha musait masa ve koltuk takimimi ayni odada oturacagimiz odada aktif kullanmak istiyorum zira eski takimi duzgun kullanmadik sus kaldi eskiye nazaran simdi daha kucuk esyalar tercih ettik bunlar didinda kalabalik gostermemesi acisindan tv unitesi degilde tv sehpasi alicaz resimleri ekliyorum yorum yaparsaniz sevinirim

Kendimi temizliğe verdim
Oturma odasının balkonunu yıkadım demirlerini sildim
3 makine çamaşır serdim
Camını sildim
Balkon kapısını ve normal kapısını sildim
Toz aldım
Koltukları çekdim, Oturma odası, antre ve mutfak süpürdüm mopla yerleri sildim.
Aynaları sildim
Yeter bence ya
Yemek yapılacak daha.
Halıları hala sermedik. Bayrama yakın sereceğim kirletirler kesin bayrama kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…