Ben çok anlamıyorum dekorasyon işinden ama güzel görünüyor. Kullanışlı olur inşallah. Masa falan kullanmıyorum ben salonda.
Bende anlamiyorum Acikcasi fikir veren olur diye sordum. Aslinda bizde kullanmiyoruz ama baslicaz mitfaktakiyle idare ediyordukBen çok anlamıyorum dekorasyon işinden ama güzel görünüyor. Kullanışlı olur inşallah. Masa falan kullanmıyorum ben salonda.
Kendimi temizliğe verdim
Oturma odasının balkonunu yıkadım demirlerini sildim
3 makine çamaşır serdim
Camını sildim
Balkon kapısını ve normal kapısını sildim
Toz aldım
Koltukları çekdim, Oturma odası, antre ve mutfak süpürdüm mopla yerleri sildim.
Aynaları sildim
Yeter bence ya
Yemek yapılacak daha.
Halıları hala sermedik. Bayrama yakın sereceğim kirletirler kesin bayrama kadar
Tesekkur edrrim canim daha guzelleri sizlerin olsub insallah. Ay evet nerde ayakli mobilya orda benİlk baktığım şey koltukların altı oldu.Açıkmış ohhh sere serpe silinir toz birikmez
Güle güle taşının yeni evinize Allah içine sindirsin canım.
Yarın kızlar gelir onlar verir canım.Bende anlamiyorum Acikcasi fikir veren olur diye sordum. Aslinda bizde kullanmiyoruz ama baslicaz mitfaktakiyle idare ediyorduk
Canım ben doğumdan sonra her gün yarım saat şeklinde almayi planliyorum.yani umarım alabilirim.yemekte yapacak ama benimki.Sonunda evde genel temizlik yapıldı, çok güzel oldu çok mutluyumeşimi ve oğlumu eve alasım yoktu bu güzellik bozulmasın diye
Size bir şey danışacağım genel temizliğe 170 tl verdim ki bence çok iyi bir fiyat. Abla ile de konuştum Eylül’den itibaren düzenli almak istiyorum diye haftalık gelirse 100 tl alıyormuş çamaşır ütü de yapıyormuş ama her hafta cam silmiyormuş bu şekilde ayda 400 oluyor
2 haftada bir gelirse 130 alıyor her geldiğinde de cam siliyormuş bu şekilde ise ayda 260 tl oluyor
Ayda 1 genel temizliğe çağırsam 200 bile olsa daha karlı sanki hem uygun hem her yer temizlenecek.
Sizce hangisi daha mantıklı?
Gule gule kirletin. Hayirlisiyla bebegin olunca ihtiyacina yonelik cagirirsiin ama anladigima gore 2. Cocuk geliyor haliyle cok yorucu olacak haftada bir cok iyi eger camlari silmek gerekirse sadece onlar icin bi fiyat eklersinizSonunda evde genel temizlik yapıldı, çok güzel oldu çok mutluyumeşimi ve oğlumu eve alasım yoktu bu güzellik bozulmasın diye
Size bir şey danışacağım genel temizliğe 170 tl verdim ki bence çok iyi bir fiyat. Abla ile de konuştum Eylül’den itibaren düzenli almak istiyorum diye haftalık gelirse 100 tl alıyormuş çamaşır ütü de yapıyormuş ama her hafta cam silmiyormuş bu şekilde ayda 400 oluyor
2 haftada bir gelirse 130 alıyor her geldiğinde de cam siliyormuş bu şekilde ise ayda 260 tl oluyor
Ayda 1 genel temizliğe çağırsam 200 bile olsa daha karlı sanki hem uygun hem her yer temizlenecek.
Ya ankam sensiz davet mi olur
(kızlar WhatsApp grubumuzu çaktırmayın)
Bensiz davet oluyormuş onu gördük ama whatsapp grubu nasıl olur bilemiyorumdünden beri komşular neden çıktın diye soruyorlar yani bunu tahmin etmek çok mu zor hayır kimse mi farketmedi anka nerde diye sormadı davette dur bakalım yarın eve gelip soranlar olur anlarım gerisini
şifonyer yerine dolabın içine çekmece yaptır ki, şifonyer de odada ekstra yer kaplamasın.Aslinda cocuk odasini sadece iki yatak bir gardrop bir calisma masasi bir sifonyerle sinirlandiracagim sade olsun istiyorum kucuk beyler oyuncak sacmazsa ortaliga tasinmadan onlarin oyuncaklarinida en minimal duzeye indiricem
Canım ben doğumdan sonra her gün yarım saat şeklinde almayi planliyorum.yani umarım alabilirim.yemekte yapacak ama benimki.
Haftada bir almanı öneririm imkanın varsa çünkü hem daha temiz ve düzenli olur hemde senin için rahat eder.ben ev pis olunca sinirlenen bi yapım var o yuzden dedim her gün yarım gün alayım diye..bugüne kadar da genel temizliklerde aldım. Bebek olunca sanki çok zorlanırim diye de aşırı korkuyorum bebeklerle ilgili hiç bi bilgim yok malesef
Sonunda evde genel temizlik yapıldı, çok güzel oldu çok mutluyumeşimi ve oğlumu eve alasım yoktu bu güzellik bozulmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?