Ben çok anlamıyorum dekorasyon işinden ama güzel görünüyor. Kullanışlı olur inşallah. Masa falan kullanmıyorum ben salonda.
Bende anlamiyorum Acikcasi fikir veren olur diye sordum. Aslinda bizde kullanmiyoruz ama baslicaz mitfaktakiyle idare ediyorduk

Hem de çocuklarla valla maşallah
Ben de çoluk çocuğa karışınca böyle olabilecek miyim acaba Kucağımda bebekle"Ay şurda toz vaaaaaaaaar. Allah aşkına alın şu çocuğu elimden" diye bağırmam inşallah

İlk baktığım şey koltukların altı oldu. Açıkmış ohhh sere serpe silinir toz birikmez

Güle güle taşının yeni evinize Allah içine sindirsin canım.
Tesekkur edrrim canim daha guzelleri sizlerin olsub insallah. Ay evet nerde ayakli mobilya orda ben

Sonunda evde genel temizlik yapıldı, çok güzel oldu çok mutluyum eşimi ve oğlumu eve alasım yoktu bu güzellik bozulmasın diye
Size bir şey danışacağım genel temizliğe 170 tl verdim ki bence çok iyi bir fiyat. Abla ile de konuştum Eylül’den itibaren düzenli almak istiyorum diye haftalık gelirse 100 tl alıyormuş çamaşır ütü de yapıyormuş ama her hafta cam silmiyormuş bu şekilde ayda 400 oluyor

2 haftada bir gelirse 130 alıyor her geldiğinde de cam siliyormuş bu şekilde ise ayda 260 tl oluyor

Ayda 1 genel temizliğe çağırsam 200 bile olsa daha karlı sanki hem uygun hem her yer temizlenecek.
Sizce hangisi daha mantıklı?

Canım ben doğumdan sonra her gün yarım saat şeklinde almayi planliyorum.yani umarım alabilirim.yemekte yapacak ama benimki.
Haftada bir almanı öneririm imkanın varsa çünkü hem daha temiz ve düzenli olur hemde senin için rahat eder.ben ev pis olunca sinirlenen bi yapım var o yuzden dedim her gün yarım gün alayım diye..bugüne kadar da genel temizliklerde aldım. Bebek olunca sanki çok zorlanırim diye de aşırı korkuyorum bebeklerle ilgili hiç bi bilgim yok malesef

Kızlar sizi yarın daha detaylı okuyacağım
Yorucu bir pazar günüydü

Gule gule kirletin. Hayirlisiyla bebegin olunca ihtiyacina yonelik cagirirsiin ama anladigima gore 2. Cocuk geliyor haliyle cok yorucu olacak haftada bir cok iyi eger camlari silmek gerekirse sadece onlar icin bi fiyat eklersiniz

Ya ankam sensiz davet mi olur
(kızlar WhatsApp grubumuzu çaktırmayın)

Bensiz davet oluyormuş onu gördük ama whatsapp grubu nasıl olur bilemiyorum dünden beri komşular neden çıktın diye soruyorlar yani bunu tahmin etmek çok mu zor hayır kimse mi farketmedi anka nerde diye sormadı davette dur bakalım yarın eve gelip soranlar olur anlarım gerisini

günaydin ben haftasonu ne cabuk geçtiği anlayamadim durum ortalıkta karışık...
ev affedersin b.kgötürüyor şöle heryere gözattim aman allahim
hiç bitmiyor.
ben kafamdaki psikolojik sorunla boğuşuyorum bi çözemedim neyim olduğu.. bi hastalık var bende.

Yok be ankacım sensiz davet mi olur.
Gelirlerse açık açık söyle kırıldım de belki bir açıklama yaparlar.
ben kurduğum dostlukları kolay yıkan biri değilim belli bir limite kadar idare ederim.

Aslinda cocuk odasini sadece iki yatak bir gardrop bir calisma masasi bir sifonyerle sinirlandiracagim sade olsun istiyorum kucuk beyler oyuncak sacmazsa ortaliga tasinmadan onlarin oyuncaklarinida en minimal duzeye indiricem
şifonyer yerine dolabın içine çekmece yaptır ki, şifonyer de odada ekstra yer kaplamasın.

Günaydınlar
Dün öğlen köye gittik
kızım bahçe de oynadı gezdik dolaştık.
eve gelince kızıma duş aldırdım.
ütü yaptım
Sonra eşimle arabaları yıkadık. Kızım üstünü yine batırdı.
tam eve girdim babam aradı bize gelmek istemişler.
çay içtik hemde dinlenmiş oldum.
yorucuydu ama dolu dolu geçti günümüz.

İmkanın varsa al tabi
yemek yapmak baya problem oluyor ilk zamanlar.
bebek uyuduğunda uyumak istiyorsun çünkü gece 1-2 saatte bir uyanıyor.
bazen uyumak istemiyor.
diğer boşluklarda ne yapacağını şaşırıyorsun ev mi temizlesem 2 dk duşamı girsem diye hayaller kuruyorsun :)

2 haftada çağırmak daha mantıklı geldi bana
Yalnız sistem iyiymiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…