Annem temizlik hastası olduğundan kızım benden daha temiz :)

Anka ben olsam gruptan biraz zaman geçtikten sonra çıkardım.aman sizi takmıyorum naparsanız yapın havasına girerdim galiba.dökülürler zaten bugün yarın.ağızlarına bence lafta verme.ayy en sinir olduğum komşu tipleri

15'te 1 'den yanayım ben. 1 ayda yine içinden çıkılmaz oluyor.

Bioderma atopik kremini ve şampuanı kullanıyoruz kızıma baya faydasını gördük
sabun tozuyla çamaşırlar yıkanıyor ve gerekirse alejik ilaçlarından kremini kullanıyoruz.

Sordum canım normal dedi.ne zaman geçer diye sormadım. Kaç haftalık diye bile sormadım ya gidince bi afalliyoruz doktora ne soracagimizi unutuyorum.
bi dahaki kontrole gidince soracaklarını not et.insan heyecandan herşeyi unutuyor.ultrason çıktısı iste her gittiğinde orda görürsün boyunu kilosunu kaç haftalık olduğunu vs.

bi dahaki kontrole gidince soracaklarını not et.insan heyecandan herşeyi unutuyor.ultrason çıktısı iste her gittiğinde orda görürsün boyunu kilosunu kaç haftalık olduğunu vs.
Kesenin çıktısını istedik ilk fotosu:) aynen not alayım bak haklısın canım. Ya bi de karnımın catlamamasi için şimdiden neye başlayayım kızlar ne alayım sizce.

Sordum canım normal dedi.ne zaman geçer diye sormadım. Kaç haftalık diye bile sormadım ya gidince bi afalliyoruz doktora ne soracagimizi unutuyorum.
ben soracaklarımı not defterine yazıp çantama atıyordum. oradayken gerçekten insanın aklına gelmiyor. ya da telefonun not defteri bölümüne kaydet.

Kesenin çıktısını istedik ilk fotosu:) aynen not alayım bak haklısın canım. Ya bi de karnımın catlamamasi için şimdiden neye başlayayım kızlar ne alayım sizce.
çatlama için bol su iç ve zeytinyağı öneririm. hamile pilatesi yapabilirsin belki esneklik için.

ben lierac kullandım işe yaramadı. ama ben su içemiyorum ve cildim çok kuru ve gergin. inanılmaz çatladım ama şimdi rahatsız etmiyorlar pek. :)

biooil önerenler de vardı..

:)
Merhaba hoşgeldin.
Sadelik sürecinde atmaya vermeye o kadar alışılıyor ki
Bu süreç azaldığında kendimizi boşlukta hissediyoruz.
Ben artık sadece mevsimlik temizliklerde ayıklama işlemi yapıyorum.
birde çok dağılan yerlerde.

Eğer ki evinizi tam istediğiniz şekilde bulamıyorsanız.
Son kez kontrol edin tüm dolapları
ama bu kez bölüm bölüm yapın.
Sonra mevsim geçişlerinde şöyle bir bakıp geçersiniz oh mis :)

ben sebamed ve lileac kullandım çokda mutluydum ama 2 gün hastanede kaldım.
yanıma getirmeyince çatladı biraz.
Şuan dert etmiyorum da 2. bebekten sonra estetik düşünebilirim.

ben sebamed ve lileac kullandım çokda mutluydum ama 2 gün hastanede kaldım.
yanıma getirmeyince çatladı biraz.
Şuan dert etmiyorum da 2. bebekten sonra estetik düşünebilirim.
Sadece önlem amaçlı yapmak niyetindeyim bende illaki catlamalar olacaktır tabi..tamam canim bakim ben dediklalerine.Bi de kızlar ta sezeryan cok mu zor kafamda sadece bu var o ilk gün dayanamicam mi acaba diye.hamileligimi bile yasayamaz oldum inanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…