Hem de çocuklarla valla maşallah
Ben de çoluk çocuğa karışınca böyle olabilecek miyim acabaKucağımda bebekle"Ay şurda toz vaaaaaaaaar. Allah aşkına alın şu çocuğu elimden" diye bağırmam inşallah
bebik artık büyüyecek.dolayısıyla rahimde büyüme yapacak yavaş yavaş.dinlenmeye çalış.masa başı çalışıyorsan ayağının altına bişeyler koy uzatGünaydın kızlar bu kasik ağrıları beni benden alıyor...
Günaydın kızlar bu kasik ağrıları beni benden alıyor...
hayırlı olsun güle güle kullan.salon için güzel ama oturma odası için masayı bilemedim.oda büyükse güzel görünür.
15'te 1 'den yanayım ben. 1 ayda yine içinden çıkılmaz oluyor.Sonunda evde genel temizlik yapıldı, çok güzel oldu çok mutluyumeşimi ve oğlumu eve alasım yoktu bu güzellik bozulmasın diye
Size bir şey danışacağım genel temizliğe 170 tl verdim ki bence çok iyi bir fiyat. Abla ile de konuştum Eylül’den itibaren düzenli almak istiyorum diye haftalık gelirse 100 tl alıyormuş çamaşır ütü de yapıyormuş ama her hafta cam silmiyormuş bu şekilde ayda 400 oluyor
2 haftada bir gelirse 130 alıyor her geldiğinde de cam siliyormuş bu şekilde ise ayda 260 tl oluyor
Ayda 1 genel temizliğe çağırsam 200 bile olsa daha karlı sanki hem uygun hem her yer temizlenecek.
Sizce hangisi daha mantıklı?
Sordum canım normal dedi.ne zaman geçer diye sormadım. Kaç haftalık diye bile sormadım ya gidince bi afalliyoruz doktora ne soracagimizi unutuyorum.Doktora sordun mu canım bu ağrılar normalmiymiş. ne zaman geçermiş.
Bende de cildimdeki kaşıntı kuruluk kızarma şeklinde ortaya çıkıyor, özellikle de alnımda ellerimde falan oluyor benim.
Saf hindistan cevizi yağı o kuruluğa kaşıntıya çok iyi geliyor bende. Temizlik yaparken de mutlaka maske eldiven kullanıyorum, cildimdeki reaksiyonları o şekilde kontrol altında tutabiliyorum ama gözlerime falan henüz çare bulamadım. :) Bendeki o kadar şiddetli ki dışarı bile çıkamıyorum çıksam 3 gün kendime gelemiyorum. Sanırım bu yıl alevlenme dönemi.
Benim de kitaplık konusunda hedefim o, az öz kitap ve gördükçe beni mutlu edecek birkaç detay.
Kıyafetlerimi de o şekilde baya sadeleştirdim, mutlu ediyor mu beni diye sorarak ama tabi hala yerine yeni bir şeyler alma huyum eskisi kadar olmasa da var. Neyseki nasılsa evden çıkmıyorum deyip sadece ürünleri favorilere eklemekle yetiniyor kendimi tutup almıyorum bir süredirDolabıma baya detoks oldu ama bu sefer de evde duran insan ne yapıyor? Tabii ki eve sarıyor... Şunu atsam yerine bunu alsam...
:)
Evleneceğim zaman her şey görsellikti benim için başka bir şeyi düşünmemiştim evimi döşerken, şimdiyse en ufacık bir biblo bile görsem aklıma ilk önce ne kadar toz tutar, nasıl temizlenir bu diye sormak geliyor. Kolay temizlenen az eşya, tertip, düzen (kalp) ben modundayım.
bi dahaki kontrole gidince soracaklarını not et.insan heyecandan herşeyi unutuyor.ultrason çıktısı iste her gittiğinde orda görürsün boyunu kilosunu kaç haftalık olduğunu vs.Sordum canım normal dedi.ne zaman geçer diye sormadım. Kaç haftalık diye bile sormadım ya gidince bi afalliyoruz doktora ne soracagimizi unutuyorum.
Kesenin çıktısını istedik ilk fotosu:) aynen not alayım bak haklısın canım. Ya bi de karnımın catlamamasi için şimdiden neye başlayayım kızlar ne alayım sizce.bi dahaki kontrole gidince soracaklarını not et.insan heyecandan herşeyi unutuyor.ultrason çıktısı iste her gittiğinde orda görürsün boyunu kilosunu kaç haftalık olduğunu vs.
ben soracaklarımı not defterine yazıp çantama atıyordum. oradayken gerçekten insanın aklına gelmiyor. ya da telefonun not defteri bölümüne kaydet.Sordum canım normal dedi.ne zaman geçer diye sormadım. Kaç haftalık diye bile sormadım ya gidince bi afalliyoruz doktora ne soracagimizi unutuyorum.
Aynen öyle yapıcam artık :) teşekkürlerben soracaklarımı not defterine yazıp çantama atıyordum. oradayken gerçekten insanın aklına gelmiyor. ya da telefonun not defteri bölümüne kaydet.
çatlama için bol su iç ve zeytinyağı öneririm. hamile pilatesi yapabilirsin belki esneklik için.Kesenin çıktısını istedik ilk fotosu:) aynen not alayım bak haklısın canım. Ya bi de karnımın catlamamasi için şimdiden neye başlayayım kızlar ne alayım sizce.
Herkese merhabalar. Ben de yaklaşık 5 aydır bir sadelesme sürecine girdim. Zaten çok eşya seven biri değilim ama bu süreç bana farklı bakış açıları kazandırdı. Bir yaşında bebeğim var. Sanırım bu surece girmek için farkındalığım bebeğim sayesinde oldu. Ben pek istedigim düzeyde gidemedim.
Mutfaktan başladım ama karışık gittim. İlk etapta epeyce eşya cikardim çünkü zaten kullanmadigimin farkında olduğum sırf hediye, anne emeği vs. Diye tuttuğum eşyalar vardi. İlk iş onları eledim. Büyük eşya olarak da orta sehpami sattım. Ayrıca eşimin kesinlikle vazgecmem dediği spor malzemelerini -esimin isteği ile- sattım. Ama şu anda zorlanmaya başladım
Kesenin çıktısını istedik ilk fotosu:) aynen not alayım bak haklısın canım. Ya bi de karnımın catlamamasi için şimdiden neye başlayayım kızlar ne alayım sizce.
Kızlar yüzümde sivilce çıktı, sivilce gibi de değil göktaşı mübarek çok acıyornasıl geçer ki uyutmuyor bile acıdan..
Var mı sivilceye bi çare, ben de çok sıkıldım sivilcelerden.
Sadece önlem amaçlı yapmak niyetindeyim bende illaki catlamalar olacaktır tabi..tamam canim bakim ben dediklalerine.Bi de kızlar ta sezeryan cok mu zor kafamda sadece bu var o ilk gün dayanamicam mi acaba diye.hamileligimi bile yasayamaz oldum inanın.ben sebamed ve lileac kullandım çokda mutluydum ama 2 gün hastanede kaldım.
yanıma getirmeyince çatladı biraz.
Şuan dert etmiyorum da 2. bebekten sonra estetik düşünebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?