doktor tavisye verebiliyor.ama biraz genetik bu çatlak işi.annene sor bakalım hamileliklerinde çartlağı olmuşmu.bizim arkadaşlarda son aya kadar çatlağı olmayıp birden çatlağı olanlar oldu.son dakika yani düşün :)).liarec var mustela var.benim genetik olduğundan çatlağım oldu ama kızırık şekilde olmadı.çeşitli yağları karışırıp kullanabilirsin.hem doğal olmuş olur..badem yağı,kakao yağı,kayısı yağı gibi.bide kremlere yanlış hatırlıyorda olabilirim sanki üçüncü aydan sonra sürmeye başlamıştımKesenin çıktısını istedik ilk fotosu:) aynen not alayım bak haklısın canım. Ya bi de karnımın catlamamasi için şimdiden neye başlayayım kızlar ne alayım sizce.
Teşekkür ederim canım evet doğal yağlar da olabilir.doktor tavisye verebiliyor.ama biraz genetik bu çatlak işi.annene sor bakalım hamileliklerinde çartlağı olmuşmu.bizim arkadaşlarda son aya kadar çatlağı olmayıp birden çatlağı olanlar oldu.son dakika yani düşün :)).liarec var mustela var.benim genetik olduğundan çatlağım oldu ama kızırık şekilde olmadı.çeşitli yağları karışırıp kullanabilirsin.hem doğal olmuş olur..badem yağı,kakao yağı,kayısı yağı gibi.bide kremlere yanlış hatırlıyorda olabilirim sanki üçüncü aydan sonra sürmeye başlamıştım
bence tadını çıkarmaya bak.o bebek bir şekilde çıkacak orda kalacak değil.bu şekilde düşün.iki tane sezeryanım var.okadarda zor değil ama kendini şartlandırma.belki alışıtırırsın kendini o zamana kadar normal doğum içinSadece önlem amaçlı yapmak niyetindeyim bende illaki catlamalar olacaktır tabi..tamam canim bakim ben dediklalerine.Bi de kızlar ta sezeryan cok mu zor kafamda sadece bu var o ilk gün dayanamicam mi acaba diye.hamileligimi bile yasayamaz oldum inanın.
Saolasin Suhancim Yok yok normal mümkün değil be.beceriksizim öyle konularda ben. İnşallah biter gider hayırlısı ile. Korkunun ecele faydası yok dediğin gibi.bence tadını çıkarmaya bak.o bebek bir şekilde çıkacak orda kalacak değil.bu şekilde düşün.iki tane sezeryanım var.okadarda zor değil ama kendini şartlandırma.belki alışıtırırsın kendini o zamana kadar normal doğum için
gözünü açıyorsun bi bakmışsın odadasın yanında bir bebek süt emmek için seni bekliyorSaolasin Suhancim Yok yok normal mümkün değil be.beceriksizim öyle konularda ben. İnşallah biter gider hayırlısı ile. Korkunun ecele faydası yok dediğin gibi.
İşte odaya alındım ya o acıyla bebeği nasıl emzirecem o ağrıyagözünü açıyorsun bi bakmışsın odadasın yanında bir bebek süt emmek için seni bekliyor
İşte odaya alındım ya o acıyla bebeği nasıl emzirecem o ağrıya
Saolasın mià ya.inşallah umdugumdan kolay olur benim için.Canım uyuşturuyorlar ya o kısımı etkisi hemen geçmiyor.
4-5 saat sonra hissediyorsun dikiş acısını sonra hemşire ağrı kesici veriyor.
ağrı kesici veriyorlar.çok ağrın olmuyor.sersemlik oluyor biraz.doğuma yanında birileri gelirse emzirmede yardımcı oluyorlar.sen oturuyorsun hemşire gelip ilk emzirmeyi gerçekleştiriyor.sonrasında yanındakiler devam ediyor.İşte odaya alındım ya o acıyla bebeği nasıl emzirecem o ağrıya
cumartesi bütün ev dip bucak temzilendi.pazar günü üç makina çamaşır yıkandı serildi.öylece duruyor.eşim gün içinde toplar.akşama miafirim var yemeğe.sabak çorbamı yaptım.kuru fasulye ıslamıştım dünden sabah onuda haşlayıp pişirdim.akşama eve geçince ana yemeğimi, pilavımı ,salatamı,cacığımı,mezelerimi yaparım.bide az tavuk haşlayıp pilavı üzerin bol karabiberli eklerim.dünden börek yaptırmıştım.böreğimde hazır.tatlı işini ayarlayamadım.eşim hazır alırız dedi.ama keşke akşamdan yapsaydım bişeyer.bildiğiniz pratik sütlü tatlı tarifi varmı
Canım çok pratik irmik helvası mi yapsan dondurmalı on dakikada hazır oluyor istersen hazırlar var sadece süt ve terayagı koyup harcı bosaltiyorsun bitti gitti.dondurmalı ya iftardan sonra hoş olabilir.cumartesi bütün ev dip bucak temzilendi.pazar günü üç makina çamaşır yıkandı serildi.öylece duruyor.eşim gün içinde toplar.akşama miafirim var yemeğe.sabak çorbamı yaptım.kuru fasulye ıslamıştım dünden sabah onuda haşlayıp pişirdim.akşama eve geçince ana yemeğimi, pilavımı ,salatamı,cacığımı,mezelerimi yaparım.bide az tavuk haşlayıp pilavı üzerin bol karabiberli eklerim.dünden börek yaptırmıştım.böreğimde hazır.tatlı işini ayarlayamadım.eşim hazır alırız dedi.ama keşke akşamdan yapsaydım bişeyer.bildiğiniz pratik sütlü tatlı tarifi varmı
Saolun kızlar ya Moral verdiniz.iyiki varsınız :)ağrı kesici veriyorlar.çok ağrın olmuyor.sersemlik oluyor biraz.doğuma yanında birileri gelirse emzirmede yardımcı oluyorlar.sen oturuyorsun hemşire gelip ilk emzirmeyi gerçekleştiriyor.sonrasında yanındakiler devam ediyor.
benim niye aklıma gelmedi.Kadayıflı muhallebi :)
evet oda pratikte kadayıflı muhallebiye karar verdimCanım çok pratik irmik helvası mi yapsan dondurmalı on dakikada hazır oluyor istersen hazırlar var sadece süt ve terayagı koyup harcı bosaltiyorsun bitti gitti.dondurmalı ya iftardan sonra hoş olabilir.
benim niye aklıma gelmedi.evde hazır muhallebi var.çıkışta kadayıf alayım,bide süt..hay aklına bin yaşa mia
Saolun kızlar ya Moral verdiniz.iyiki varsınız :)
acı hissetmiyorsun.İşte odaya alındım ya o acıyla bebeği nasıl emzirecem o ağrıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?