Kesenin çıktısını istedik ilk fotosu:) aynen not alayım bak haklısın canım. Ya bi de karnımın catlamamasi için şimdiden neye başlayayım kızlar ne alayım sizce.
doktor tavisye verebiliyor.ama biraz genetik bu çatlak işi.annene sor bakalım hamileliklerinde çartlağı olmuşmu.bizim arkadaşlarda son aya kadar çatlağı olmayıp birden çatlağı olanlar oldu.son dakika yani düşün :)).liarec var mustela var.benim genetik olduğundan çatlağım oldu ama kızırık şekilde olmadı.çeşitli yağları karışırıp kullanabilirsin.hem doğal olmuş olur..badem yağı,kakao yağı,kayısı yağı gibi.bide kremlere yanlış hatırlıyorda olabilirim sanki üçüncü aydan sonra sürmeye başlamıştım

Teşekkür ederim canım evet doğal yağlar da olabilir.

Geçen cuma kocam evi sildi.
Baktı benden hayır yok. Misafir de gelebilir diye süpürmüştüm evi. o da silmiş oldu. çamaşır yıkayıp asmıştık.

ctesi sınavdan sonra kamp yapmaya gittik. Pazar günkü sınava giremedim haliyle
bu okul bitmez demiş miydim!?

Pazar akşamı annemde iftar yaptık. bu akşam da benim organize ettiğim arkadaşlarla yapacağımız iftarımız olacak. sonrasında evime dönüp, kamp malzemelerimi yıkayıp kaldıracağım.

bence tadını çıkarmaya bak.o bebek bir şekilde çıkacak orda kalacak değil.bu şekilde düşün.iki tane sezeryanım var.okadarda zor değil ama kendini şartlandırma.belki alışıtırırsın kendini o zamana kadar normal doğum için

Saolasin Suhancim Yok yok normal mümkün değil be.beceriksizim öyle konularda ben. İnşallah biter gider hayırlısı ile. Korkunun ecele faydası yok dediğin gibi.

cumartesi bütün ev dip bucak temzilendi.pazar günü üç makina çamaşır yıkandı serildi.öylece duruyor.eşim gün içinde toplar.akşama miafirim var yemeğe.sabah çorbamı yaptım.kuru fasulye ıslamıştım dünden sabah onuda haşlayıp pişirdim.akşama eve geçince ana yemeğimi, pilavımı ,salatamı,cacığımı,mezelerimi yaparım.bide az tavuk haşlayıp pilavı üzerin bol karabiberli eklerim.dünden börek yaptırmıştım.böreğimde hazır.tatlı işini ayarlayamadım.eşim hazır alırız dedi.ama keşke akşamdan yapsaydım bişeyer.bildiğiniz pratik sütlü tatlı tarifi varmı

İşte odaya alındım ya o acıyla bebeği nasıl emzirecem o ağrıya
ağrı kesici veriyorlar.çok ağrın olmuyor.sersemlik oluyor biraz.doğuma yanında birileri gelirse emzirmede yardımcı oluyorlar.sen oturuyorsun hemşire gelip ilk emzirmeyi gerçekleştiriyor.sonrasında yanındakiler devam ediyor.

Kadayıflı muhallebi :)

Canım çok pratik irmik helvası mi yapsan dondurmalı on dakikada hazır oluyor istersen hazırlar var sadece süt ve terayagı koyup harcı bosaltiyorsun bitti gitti.dondurmalı ya iftardan sonra hoş olabilir.

Saolun kızlar ya Moral verdiniz.iyiki varsınız :)

Canım çok pratik irmik helvası mi yapsan dondurmalı on dakikada hazır oluyor istersen hazırlar var sadece süt ve terayagı koyup harcı bosaltiyorsun bitti gitti.dondurmalı ya iftardan sonra hoş olabilir.
evet oda pratikte kadayıflı muhallebiye karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…