İnşallah canım. İnşallah..
benim doktorum önerdi sezeryanı işimede geldi.ara ara eşim der kolaya kaçıyorsun diye.yapacak bişey yok.yapım bu diyorum.sezeryanı duyunca çok laf söyleyen oluyor ister istemez bozuluyordum.sonra aklıma bişey geldi. komik gelebilir .sezeryanı kendi isteğiyle yaptıran ünlüleri araştırmıştım baya rahatlatmıştı beni.bende ki kafaya bak

Ne kadar elit arkadaşım var ya ünlülerden feyz alıyor

Ben düşün sezeryandan bile korkuyorum bırak normal doğumu. Milletin demesine hiç bozulmam yeterki canım acimasin benim.yavrumu guzelce emzirebileyim.derdim o valla millet ne derse desin umrum olmaz.zaten derim komple bayilt beni ben görmeyeyim simdiki anneler bi de alttan uyusturuyorlarmiş belden iğneyle onu bile istemiyorum ben.

Ne kadar elit arkadaşım var ya ünlülerden feyz alıyor
yaşam kalitelerinde değişen bişey yok gördüm.hatta sibel can baya gümbür gümbür göbek atabiliyor sahnede üç doğum sonrasında.
hayır yani asıl soru şu sezeryandan sonra insan niye göbek atamıyormu

tabi bende sezeryandan da korkuyordum.ama gözünü kapatıp acınca bütün işlemin bitmesi rahatlatıyor insanı

Günaydın kızlar;
Hafta sonu baya yoğun geçti. Yazlık kışlık sirkülasyonu yaptım. Evi temizledim. Kızımla baya gezdik.

Hamilelikten kalan baya kilo olduğu için sadece üzerime olan yazlık salaş kıyafetlerimi ayırdım. Eşimin dolabında yazlık 5 gömlek 3 tshirt eskimiş olduğu için ayrıldı. Ben de ferahladım. Atmak istiyordum çoğu zamandır.

Kilo verme takımına girmiştim. Ama canımı sıkan bazı şeyler oldu. Valla kimsenin egosuyla uğraşamam. Zaten hayat yeterince zor. Kendi kendime daha önce nasıl yaptıysam yine yaparım. Dolayısıyla her türlü minimallik mevcut :)

Her şeyin harika olduğu, çok çok güzel bir hafta olsun :)

baya yoğun geçirmişsin.eline sağlık.bende gerilmiştim bi dönem orda.sonra kızlarla yeni topik kurduk kafamıza göre takılıyoruz.en temizi

Valla normal doğumu öneren herkes gitti sezeryan oldu.
Normal doğum yapanlara sorduğumda gözlerinden film şeridi gibi canlanıyordu anılar şöyle uzaklara daldıktan sonra
yok çok kolay diyolardı

ben epidural yaptırdım. her şey de gayet iyi şekilde ilerledi. dünyaya geldiği ana şahit olmuş oldum. babamız da yanımızdaydı. ay ne güzeldi be. yine doğurasım geldi.

Ben de ev pis olunca çok gergin oluyorum

Canım aman boşver.
Sabah bir abla var beni her gördüğünde "ayy çok yorgun gördüm seni"der.
bugün baya güzel giyindim makyajımı yaptım işe geldim.
yine aynı cümleyi kurdu
dedim abla baya güzel moral bozuyosun sende.
Beklentin nedir halaymı çekeyim

Son düzenleme:
ben epidural yaptırdım. her şey de gayet iyi şekilde ilerledi. dünyaya geldiği ana şahit olmuş oldum. babamız da yanımızdaydı. ay ne güzeldi be. yine doğurasım geldi.
O belden iğne olayı falan hiç gerek.yok
Uyuyim uyanayim bitmiş olsun her şey. Rabbim kolaylik sağlar inşallah.

Valla normal doğumu öneren herkes gitti sezeryan oldu.
Normal doğum yapanlara sorduğumda gözlerinden film şeridi gibi canlanıyordu anılar şöyle uzaklara daldıktan sonra
yok çok kolay diyolardı

Sordum canım normal dedi.ne zaman geçer diye sormadım. Kaç haftalık diye bile sormadım ya gidince bi afalliyoruz doktora ne soracagimizi unutuyorum.
Sorularını küçük bir kağıda not AŞ’m canım yoksa o odaya girince bi şey oluyor herşey unutuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…