- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
Hay ağzını opimacı hissetmiyorsun.
İnşallah canım. İnşallah..Canım benimde bünyem çok zayıf ama bebeği kucağına aldığında acı falan kalmıyor :)
benim doktorum önerdi sezeryanı işimede geldi.ara ara eşim der kolaya kaçıyorsun diye.yapacak bişey yok.yapım bu diyorum.sezeryanı duyunca çok laf söyleyen oluyor ister istemez bozuluyordum.sonra aklıma bişey geldi. komik gelebilir .sezeryanı kendi isteğiyle yaptıran ünlüleri araştırmıştım baya rahatlatmıştı beni.bende ki kafaya bakİnşallah canım. İnşallah..
benim doktorum önerdi sezeryanı işimede geldi.ara ara eşim der kolaya kaçıyorsun diye.yapacak bişey yok.yapım bu diyorum.sezeryanı duyunca çok laf söyleyen oluyor ister istemez bozuluyordum.sonra aklıma bişey geldi. komik gelebilir .sezeryanı kendi isteğiyle yaptıran ünlüleri araştırmıştım baya rahatlatmıştı beni.bende ki kafaya bak
Ben düşün sezeryandan bile korkuyorum bırak normal doğumu. Milletin demesine hiç bozulmam yeterki canım acimasin benim.yavrumu guzelce emzirebileyim.derdim o valla millet ne derse desin umrum olmaz.zaten derim komple bayilt beni ben görmeyeyim simdiki anneler bi de alttan uyusturuyorlarmiş belden iğneyle onu bile istemiyorum ben.benim doktorum önerdi sezeryanı işimede geldi.ara ara eşim der kolaya kaçıyorsun diye.yapacak bişey yok.yapım bu diyorum.sezeryanı duyunca çok laf söyleyen oluyor ister istemez bozuluyordum.sonra aklıma bişey geldi. komik gelebilir .sezeryanı kendi isteğiyle yaptıran ünlüleri araştırmıştım baya rahatlatmıştı beni.bende ki kafaya bak
Ne kadar elit arkadaşım var ya ünlülerden feyz alıyor
tabi bende sezeryandan da korkuyordum.ama gözünü kapatıp acınca bütün işlemin bitmesi rahatlatıyor insanıBen düşün sezeryandan bile korkuyorum bırak normal doğumu. Milletin demesine hiç bozulmam yeterki canım acimasin benim.yavrumu guzelce emzirebileyim.derdim o valla millet ne derse desin umrum olmaz.zaten derim komple bayilt beni ben görmeyeyim simdiki anneler bi de alttan uyusturuyorlarmiş belden iğneyle onu bile istemiyorum ben.
Ohh be içimi rahatlattiniz valla.tabi bende sezeryandan da korkuyordum.ama gözünü kapatıp acınca bütün işlemin bitmesi rahatlatıyor insanı
baya yoğun geçirmişsin.eline sağlık.bende gerilmiştim bi dönem orda.sonra kızlarla yeni topik kurduk kafamıza göre takılıyoruz.en temiziGünaydın kızlar;
Hafta sonu baya yoğun geçti. Yazlık kışlık sirkülasyonu yaptım. Evi temizledim. Kızımla baya gezdik.
Hamilelikten kalan baya kilo olduğu için sadece üzerime olan yazlık salaş kıyafetlerimi ayırdım. Eşimin dolabında yazlık 5 gömlek 3 tshirt eskimiş olduğu için ayrıldı. Ben de ferahladım. Atmak istiyordum çoğu zamandır.
Kilo verme takımına girmiştim. Ama canımı sıkan bazı şeyler oldu. Valla kimsenin egosuyla uğraşamam. Zaten hayat yeterince zor. Kendi kendime daha önce nasıl yaptıysam yine yaparım. Dolayısıyla her türlü minimallik mevcut :)
Her şeyin harika olduğu, çok çok güzel bir hafta olsun :)
yaşam kalitelerinde değişen bişey yok gördüm.hatta sibel can baya gümbür gümbür göbek atabiliyor sahnede üç doğum sonrasında.
hayır yani asıl soru şu sezeryandan sonra insan niye göbek atamıyormu
ben epidural yaptırdım. her şey de gayet iyi şekilde ilerledi. dünyaya geldiği ana şahit olmuş oldum. babamız da yanımızdaydı. ay ne güzeldi be. yine doğurasım geldi.Ben düşün sezeryandan bile korkuyorum bırak normal doğumu. Milletin demesine hiç bozulmam yeterki canım acimasin benim.yavrumu guzelce emzirebileyim.derdim o valla millet ne derse desin umrum olmaz.zaten derim komple bayilt beni ben görmeyeyim simdiki anneler bi de alttan uyusturuyorlarmiş belden iğneyle onu bile istemiyorum ben.
Ben de ev pis olunca çok gergin oluyorumCanım ben doğumdan sonra her gün yarım saat şeklinde almayi planliyorum.yani umarım alabilirim.yemekte yapacak ama benimki.
Haftada bir almanı öneririm imkanın varsa çünkü hem daha temiz ve düzenli olur hemde senin için rahat eder.ben ev pis olunca sinirlenen bi yapım var o yuzden dedim her gün yarım gün alayım diye..bugüne kadar da genel temizliklerde aldım. Bebek olunca sanki çok zorlanırim diye de aşırı korkuyorum bebeklerle ilgili hiç bi bilgim yok malesef
Günaydın kızlar;
Hafta sonu baya yoğun geçti. Yazlık kışlık sirkülasyonu yaptım. Evi temizledim. Kızımla baya gezdik.
Hamilelikten kalan baya kilo olduğu için sadece üzerime olan yazlık salaş kıyafetlerimi ayırdım. Eşimin dolabında yazlık 5 gömlek 3 tshirt eskimiş olduğu için ayrıldı. Ben de ferahladım. Atmak istiyordum çoğu zamandır.
Kilo verme takımına girmiştim. Ama canımı sıkan bazı şeyler oldu. Valla kimsenin egosuyla uğraşamam. Zaten hayat yeterince zor. Kendi kendime daha önce nasıl yaptıysam yine yaparım. Dolayısıyla her türlü minimallik mevcut :)
Her şeyin harika olduğu, çok çok güzel bir hafta olsun :)
O belden iğne olayı falan hiç gerek.yokben epidural yaptırdım. her şey de gayet iyi şekilde ilerledi. dünyaya geldiği ana şahit olmuş oldum. babamız da yanımızdaydı. ay ne güzeldi be. yine doğurasım geldi.
İmkanın var mı peki sık almaya? Çünkü sende 2 tane olacak artık kendini çok yormasan yardimci takviyeli gitsen o donem zaten hassas olacaksın canım bi de.Ben de ev pis olunca çok gergin oluyorum
Valla normal doğumu öneren herkes gitti sezeryan oldu.
Normal doğum yapanlara sorduğumda gözlerinden film şeridi gibi canlanıyordu anılar şöyle uzaklara daldıktan sonra
yok çok kolay diyolardı
iki haftaya bir alıp haftanın birinde camlar kapılar şekilde ayarlayabilirsin bence.Ben de ev pis olunca çok gergin oluyorum
Sorularını küçük bir kağıda not AŞ’m canım yoksa o odaya girince bi şey oluyor herşey unutuluyorSordum canım normal dedi.ne zaman geçer diye sormadım. Kaç haftalık diye bile sormadım ya gidince bi afalliyoruz doktora ne soracagimizi unutuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?