bunlardan her yerde 1 adet mevcut sanırım.kesin kıskanıyor.net.

Saolasin Suhancim Yok yok normal mümkün değil be.beceriksizim öyle konularda ben. İnşallah biter gider hayırlısı ile. Korkunun ecele faydası yok dediğin gibi.
Normal Doğum bir beceri işi değilki en hayırlı ve sağlıklısını dile ve lütfen kendini şartlandırma. Ben şuna inanıyorum illa normal istiyorum deyip sezaryene girenler ya da illa sezaryen istiyorum deyip normal Doğum yapanlar daha çok sıkıntı yaşıyor, o yüzden hakkımızda hayırlısı diyelim

baya yoğun geçirmişsin.eline sağlık.bende gerilmiştim bi dönem orda.sonra kızlarla yeni topik kurduk kafamıza göre takılıyoruz.en temizi
Teşekkürler canım. :) ben burada konuştuğum insanları tanımıyorum. Ne şartlar altında yaşadıklarını bilemiyorum. Kimse de beni bilemez. Böyle insanları yaftalamak, dalga geçermiş gibi cümleler kurmak kimsenin yapmaması gereken bir şey. Kaldı ki ben böyle tepki alınca diyet yapmaktan soğudum.

Amin

Teşekkürler. Fırsat buldukça dediğiniz gibi tekrar göz atayım. Hedefim tekli bazanin altını tamamen boşaltıp bazayi elden çıkarmak

İmkanın var mı peki sık almaya? Çünkü sende 2 tane olacak artık kendini çok yormasan yardimci takviyeli gitsen o donem zaten hassas olacaksın canım bi de.
Canım imkanım var aslında ama içimdeki cimri bana engel oluyor kayınvalidem bebeğime ve oğluma evde bakacak, ortalığı toparlamada bana yardımcı olur, ya da en azından bir iki saat daha dur diyebilirim. Biraz da o yüzden rahatım, yemeğimi yapar ben gelene kadar. O yüzden bebek doğduktan sonraki duruma bakıp ya 2 haftada bir ya da Ayda bir genel temizliğe çağıracağım bakalım

Haklısın canım hakkımızda hayırlısı inşallah tabiki. Rabbim ne yazdiysa o olsun.

Doğum yapacak olanlara kolaylık diliyorum darısı başıma diyorum. Hayırlısıyla bi hamile kalabilsem

Haftasonu çamaşır sepetini tamamen yıkayıp ütülerimi de yaptığım için rahatım bugün. Akşam iftarı büyük ihtimal anneciğimde yaparız. Çalışırken ev düzeni, kafamdaki iş yoğunluğu beni çok zorluyor..

Kızlar en sevmediğiniz iş ne. Ben perde yıkamayı ve cam silmeyi çok zahmetli buluyorum. Camlarınız sürekli temiz mi. Eğer öyleyse sizi tebrik ediyorum..

Kına gecem de yengem abimin eşi olur kendisi, sahnede oynuyoruz ki ben utanırım oynamaktan çok hoşlanmam ama gelinim sonuçta kendimi gayet de iyi hissediyorum durup durup senin canın sıkkın niye suratın asık deyip durdu sıkkın olmayan canımı sıkıp modumu düşürüp durdu sinir olmuştum bazılarının hayat Gaye’si bu can sıkmak

İkinci bi sorun da evden birşey çıkarma işinde eşim çok zorluyor beni. Mesela dar geldiği için artık giyinemediğim kabanım vardı. Kıştan yaza geçerken yeni mont aldım. Onu dün evden çıkarayım dedim. Ben buna zamanında boşuna mı para verdim diyor. 3 yıl oldu alalı, dar geliyor diyorum. Erkeklerde biraz atamama huyu var sanki ya. Artık dar gelen gömlekleri var, başkasına verelim faydası olsun birine diyorum. Yok gömleklerime dokunm diyor. Dün de gitmiş kendi bedenine göre 3 gömlek almış.. Evdekiler küçük çıkaralım işte. Yok kalacak.

Ütü yapmak net. :)

cam hep silmem yazın 2 defa silerim.
kışın balkona bile çıkmam :)

Ütü yapmak net. :)

cam hep silmem yazın 2 defa silerim.
kışın balkona bile çıkmam :)
Ben yılda bir kere yazın izninde siliyorum. Canlar batıyor tabi bir yılda. Ütüyü yapmak için masayı çıkaramıyorum ben artık. Yatağın üstünde yapıyorum. Banane ya canımı yolda mı buldum :))

Doğru diyorsun canım
başkalarının beklentileri veya kafalarındaki kurguları anlamıyorum.

Sen mutlu olduğun zaman, iyi göründüğün ya da kendinle barışık olduğun zaman çekemeyen ve seni hep düşürmeye çalışan insanlar var malesef. Benim en yakın arkadaşlarımdan biri öyleydi. Hayatımdan çıkararak kendime en büyük iyiliği yaptım :)

4 yıldır evliyim hiç cam silmedim ya eşim siler, ya annem ya kayınvalidem ya da yardımcı bayan ben toz almak banyo WC yıkamak ve neredeyse diğer tüm işlerden nefret ediyorum

Merhabalar ben birkaç öneride bulunmak isterim. Koltuklarin, masanın, sandalyelerin ölçülerini muhakkak alın çünkü genelde mağazalar büyük olduğu için orada ferah olan görüntü evde aynı şekilde olamayabiliyor.
Bir de bence bu şekilde takım almak yerine ayrı ayrı parçalar alabilirsiniz. Kendiniz yaptırabilirsiniz. Hatta taşınmadan hepsini almak zorunda değilsiniz.
Son olarak eğer mutfağiniz buyukse, misafir agirlayabilecek genişlikte masa varsa ayrıca yemek odasi yapmayın. Ya da bir süre deneyin. Böylece gerçekten ihtiyacınız var mı yok mu anlarsınız

Kızlar merhaba ben haftalık plan yapmıştım ama dün girişmişken bütün evin perdeleri yıkandı asıldı, camlar silindi, detaylı toz alındı, süpürüldü silindi, ev mis gibi oldu çok mutlu oldum ama şimdide bozulsun istemiyorum mutfak perdeleri kokacak diye yemek yapmak istemiyorum

Sosyal ilişkileri çok zorlamıyorum bende belli bir limite kadar idare ederim sonra açık ve net konuşurum.

kubdef psidanı örnek al arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…