bunlardan her yerde 1 adet mevcut sanırım.kesin kıskanıyor.net.Canım aman boşver.
Sabah bir abla var beni her gördüğünde "ayy çok yorgun gördüm seni"der.
bugün baya güzel giyindim makyajımı yaptım işe geldim.
yine aynı cümleyi kurdu
dedim abla baya güzel moral bozuyosun sende dedim.
Beklentin nedir halaymı çekeyim
Normal Doğum bir beceri işi değilkiSaolasin Suhancim Yok yok normal mümkün değil be.beceriksizim öyle konularda ben. İnşallah biter gider hayırlısı ile. Korkunun ecele faydası yok dediğin gibi.
Teşekkürler canım. :) ben burada konuştuğum insanları tanımıyorum. Ne şartlar altında yaşadıklarını bilemiyorum. Kimse de beni bilemez. Böyle insanları yaftalamak, dalga geçermiş gibi cümleler kurmak kimsenin yapmaması gereken bir şey. Kaldı ki ben böyle tepki alınca diyet yapmaktan soğudum.baya yoğun geçirmişsin.eline sağlık.bende gerilmiştim bi dönem orda.sonra kızlarla yeni topik kurduk kafamıza göre takılıyoruz.en temizi
bunlardan her yerde 1 adet mevcut sanırım.kesin kıskanıyor.net.
Normal Doğum bir beceri işi değilkien hayırlı ve sağlıklısını dile ve lütfen kendini şartlandırma. Ben şuna inanıyorum illa normal istiyorum deyip sezaryene girenler ya da illa sezaryen istiyorum deyip normal Doğum yapanlar daha çok sıkıntı yaşıyor, o yüzden hakkımızda hayırlısı diyelim
Teşekkürler. Fırsat buldukça dediğiniz gibi tekrar göz atayım. Hedefim tekli bazanin altını tamamen boşaltıp bazayi elden çıkarmak:)
Merhaba hoşgeldin.
Sadelik sürecinde atmaya vermeye o kadar alışılıyor ki
Bu süreç azaldığında kendimizi boşlukta hissediyoruz.
Ben artık sadece mevsimlik temizliklerde ayıklama işlemi yapıyorum.
birde çok dağılan yerlerde.
Eğer ki evinizi tam istediğiniz şekilde bulamıyorsanız.
Son kez kontrol edin tüm dolapları
ama bu kez bölüm bölüm yapın.
Sonra mevsim geçişlerinde şöyle bir bakıp geçersiniz oh mis :)
Canım imkanım var aslında ama içimdeki cimri bana engel oluyorİmkanın var mı peki sık almaya? Çünkü sende 2 tane olacak artık kendini çok yormasan yardimci takviyeli gitsen o donem zaten hassas olacaksın canım bi de.
Haklısın canım hakkımızda hayırlısı inşallah tabiki. Rabbim ne yazdiysa o olsun.Normal Doğum bir beceri işi değilkien hayırlı ve sağlıklısını dile ve lütfen kendini şartlandırma. Ben şuna inanıyorum illa normal istiyorum deyip sezaryene girenler ya da illa sezaryen istiyorum deyip normal Doğum yapanlar daha çok sıkıntı yaşıyor, o yüzden hakkımızda hayırlısı diyelim
Kına gecem de yengem abimin eşi olur kendisi, sahnede oynuyoruz ki ben utanırım oynamaktan çok hoşlanmam ama gelinim sonuçta kendimi gayet de iyi hissediyorum durup durup senin canın sıkkın niye suratın asık deyip durduCanım aman boşver.
yine aynı cümleyi kurdu
dedim abla baya güzel moral bozuyosun sende.
Doğum yapacak olanlara kolaylık diliyorumdarısı başıma diyorum. Hayırlısıyla bi hamile kalabilsem
Haftasonu çamaşır sepetini tamamen yıkayıp ütülerimi de yaptığım için rahatım bugün. Akşam iftarı büyük ihtimal anneciğimde yaparız. Çalışırken ev düzeni, kafamdaki iş yoğunluğu beni çok zorluyor..
Kızlar en sevmediğiniz iş ne. Ben perde yıkamayı ve cam silmeyi çok zahmetli buluyorum. Camlarınız sürekli temiz mi. Eğer öyleyse sizi tebrik ediyorum..
Ben yılda bir kere yazın izninde siliyorum. Canlar batıyor tabi bir yılda. Ütüyü yapmak için masayı çıkaramıyorum ben artık. Yatağın üstünde yapıyorum. Banane ya canımı yolda mı buldum :))Ütü yapmak net. :)
cam hep silmem yazın 2 defa silerim.
kışın balkona bile çıkmam :)
Kına gecem de yengem abimin eşi olur kendisi, sahnede oynuyoruz ki ben utanırım oynamaktan çok hoşlanmam ama gelinim sonuçta kendimi gayet de iyi hissediyorum durup durup senin canın sıkkın niye suratın asık deyip durdusıkkın olmayan canımı sıkıp modumu düşürüp durdu sinir olmuştum bazılarının hayat Gaye’si bu can sıkmak
Sen mutlu olduğun zaman, iyi göründüğün ya da kendinle barışık olduğun zaman çekemeyen ve seni hep düşürmeye çalışan insanlar var malesef. Benim en yakın arkadaşlarımdan biri öyleydi. Hayatımdan çıkararak kendime en büyük iyiliği yaptım :)Canım aman boşver.
yine aynı cümleyi kurdu
dedim abla baya güzel moral bozuyosun sende.
4 yıldır evliyim hiç cam silmedimDoğum yapacak olanlara kolaylık diliyorumdarısı başıma diyorum. Hayırlısıyla bi hamile kalabilsem
Haftasonu çamaşır sepetini tamamen yıkayıp ütülerimi de yaptığım için rahatım bugün. Akşam iftarı büyük ihtimal anneciğimde yaparız. Çalışırken ev düzeni, kafamdaki iş yoğunluğu beni çok zorluyor..
Kızlar en sevmediğiniz iş ne. Ben perde yıkamayı ve cam silmeyi çok zahmetli buluyorum. Camlarınız sürekli temiz mi. Eğer öyleyse sizi tebrik ediyorum..
Merhabalar ben birkaç öneride bulunmak isterim. Koltuklarin, masanın, sandalyelerin ölçülerini muhakkak alın çünkü genelde mağazalar büyük olduğu için orada ferah olan görüntü evde aynı şekilde olamayabiliyor.
Sen mutlu olduğun zaman, iyi göründüğün ya da kendinle barışık olduğun zaman çekemeyen ve seni hep düşürmeye çalışan insanlar var malesef. Benim en yakın arkadaşlarımdan biri öyleydi. Hayatımdan çıkararak kendime en büyük iyiliği yaptım :)
Kızlar merhaba ben haftalık plan yapmıştım ama dün girişmişken bütün evin perdeleri yıkandı asıldı, camlar silindi, detaylı toz alındı, süpürüldü silindi, ev mis gibi oldu çok mutlu oldum ama şimdide bozulsun istemiyorum mutfak perdeleri kokacak diye yemek yapmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?