ne oldu canım neyin var?günaydin ben haftasonu ne cabuk geçtiği anlayamadim durum ortalıkta karışık...
ev affedersin b.kgötürüyor şöle heryere gözattim aman allahim
hiç bitmiyor.
ben kafamdaki psikolojik sorunla boğuşuyorum bi çözemedim neyim olduğu.. bi hastalık var bende.
Yok be ankacım sensiz davet mi olur.
Gelirlerse açık açık söyle kırıldım de belki bir açıklama yaparlar.
ben kurduğum dostlukları kolay yıkan biri değilim belli bir limite kadar idare ederim.
bi dahaki kontrole gidince soracaklarını not et.insan heyecandan herşeyi unutuyor.ultrason çıktısı iste her gittiğinde orda görürsün boyunu kilosunu kaç haftalık olduğunu vs.
benim de sancım yoktu, suni sancından korkuyordumbenim doktorum önerdi sezeryanı işimede geldi.ara ara eşim der kolaya kaçıyorsun diye.yapacak bişey yok.yapım bu diyorum.sezeryanı duyunca çok laf söyleyen oluyor ister istemez bozuluyordum.sonra aklıma bişey geldi. komik gelebilir .sezeryanı kendi isteğiyle yaptıran ünlüleri araştırmıştım baya rahatlatmıştı beni.bende ki kafaya bak
aynen ya ben de ev dağınıkken çok gergin oluyorumBen de ev pis olunca çok gergin oluyorum
bir söz vardır "negatif insanlara maruz kalmak radyasyona maruz kalmak gibidir; kısa süreli düşük dozlara dayanabilirsiniz, ancak sürekli maruz kalmak sizi öldürür" diye. ben de hiç sevmem böyle tipleri. bir de sürekli morali bozuk mıy mıy insanlar var onlar da insanın enerjisini aşağı çekiyor.Sanırım konuşacak konu bulamıyor burdan yürüyor.
ama ister istemez motivasyonumu düşürüyor.
herkesin enerjisi farklı.
anlamadan bir bir çıkar. sorarsa hiiiiç ellemedim dersin.İkinci bi sorun da evden birşey çıkarma işinde eşim çok zorluyor beni. Mesela dar geldiği için artık giyinemediğim kabanım vardı. Kıştan yaza geçerken yeni mont aldım. Onu dün evden çıkarayım dedim. Ben buna zamanında boşuna mı para verdim diyor. 3 yıl oldu alalı, dar geliyor diyorum. Erkeklerde biraz atamama huyu var sanki ya. Artık dar gelen gömlekleri var, başkasına verelim faydası olsun birine diyorum. Yok gömleklerime dokunm diyor. Dün de gitmiş kendi bedenine göre 3 gömlek almış.. Evdekiler küçük çıkaralım işte. Yok kalacak.
bir söz vardır "negatif insanlara maruz kalmak radyasyona maruz kalmak gibidir; kısa süreli düşük dozlara dayanabilirsiniz, ancak sürekli maruz kalmak sizi öldürür" diye. ben de hiç sevmem böyle tipleri. bir de sürekli morali bozuk mıy mıy insanlar var onlar da insanın enerjisini aşağı çekiyor.
İkinci bi sorun da evden birşey çıkarma işinde eşim çok zorluyor beni. Mesela dar geldiği için artık giyinemediğim kabanım vardı. Kıştan yaza geçerken yeni mont aldım. Onu dün evden çıkarayım dedim. Ben buna zamanında boşuna mı para verdim diyor. 3 yıl oldu alalı, dar geliyor diyorum. Erkeklerde biraz atamama huyu var sanki ya. Artık dar gelen gömlekleri var, başkasına verelim faydası olsun birine diyorum. Yok gömleklerime dokunm diyor. Dün de gitmiş kendi bedenine göre 3 gömlek almış.. Evdekiler küçük çıkaralım işte. Yok kalacak.
cumartesi öğlene kadar çalıştım
öğleden sonra eşimle sınava gittik (ikimiz de okuyoruz)
sınav sonrası alışverişe gittik
kızıma ikeadan karyola ve yatak aldık (Mia- senin kızınınkinden)
ütüler de vatanda indirime girmiş philips azur serisinden aldık
yanında divarese cüzdan hediyeliydi onu anneme hediye ettim
anneler gününde de telefon almıştık eşimle
eşimin annesine de giyim
bu ay iyice masrafımız oldu. Allah ödeme kolaylığı versin inşallah :)
pazar günü yine sınava gittik
sonra market alışverişi yaptık
eve gelince onları yerleştirdim
kızımın dolabını düzenledim, küçülenlerden 1 poşet ayırdım
oyuncaklarını ayıkladım, bazısını attım, bazılarını kaldırdım, peluşları yıkadım
1 makine nevresim yıkadım
1 makine çamaşır yıkadım
iftar için yemek hazırladım, mutfağı topladım, 1 makine de bulaşık yıkandı
bu aralar sürekli çamaşır ve bulaşık makinesi çalışıyor evde
su ve elektrik faturası ne kadar gelecek merak ediyorum doğrusu :)
teşekkürler miacımGüle güle kullanın canım aldıklarınızı :)
Dur ben yavas yavas gelcem once ayaklarımı sokayım
Kolaylık diliyorum sana gerçekten zor bir şey eşin çalışmaması, benim eşim de ikimizin kararı ile işinden istifa edip sınava hazırlandı 10 ay işsizdi evi ben idare ettim bir yandan dershaneye gönderdim ama sonucu güzel oldu, inşallah senin eşinde en kısa sürede seni rahatlatacak bir işe başlar, ben ortak karar olmasına rağmen her sabah evden çıkıp giderken içten içe kızıyordum seni çok iyi anlıyorum, eşinde istediğin çabayı görebiliyorsundur umarım yoksa daha zor gelir insana, sen psikolojini sağlam tut, bugünler geçince dönüp vay be neler atlattık dersiniz birliktemerhaba arkadaşlar
sinav bitti yapılacak listesini oluşturdum.
yazlık kışık ayıracak giymediği kıyafetleri ayıklayacagim.
mutfak dolabi düzene girişecek. bi yol bulmaya çalışıyorum.
uzun zamandir kaldirmaya düşündüğüm ekmek dolabi. gözüm görsün istemiyorum. eşime dolap alalim desem borç çikti başimizda
kiraya verdiğim evimizin duvari çatladi onu yaptıracagiz. sigortaya başvurdu teminat vermedi. maksimum 500-1000 bulabilir.bu yüzden canim sıkıldı.
bide eşim çalışmıyor tüm yükü bende. napayim. agirdan aliyorum herşeyi..
bide evi bi toparlamam gerekiyor. içim sisti yazarken ya.
ben herşeyi denedim gitmiyor. güvenlik kursa git dedim yok.Kolaylık diliyorum sana gerçekten zor bir şey eşin çalışmaması, benim eşim de ikimizin kararı ile işinden istifa edip sınava hazırlandı 10 ay işsizdi evi ben idare ettim bir yandan dershaneye gönderdim ama sonucu güzel oldu, inşallah senin eşinde en kısa sürede seni rahatlatacak bir işe başlar, ben ortak karar olmasına rağmen her sabah evden çıkıp giderken içten içe kızıyordum seni çok iyi anlıyorum, eşinde istediğin çabayı görebiliyorsundur umarım yoksa daha zor gelir insana, sen psikolojini sağlam tut, bugünler geçince dönüp vay be neler atlattık dersiniz birlikte
Temızlık le ılgılı atacagım hava asagı da lutfen asagıya ının
Dur ben yavas yavas gelcem once ayaklarımı sokayım
Dun sonunda baslayamadıgım su temızlıge baslamıs bulunuyorum.
Banyo ımm mıss gıbı bembeyaz oldu
fayanslar sılındı
Dus ovuldu
Batrayalar ovuldu
Camasır makınası sılındı
yerler sılındı
halısı yıkandı
klozet lavabo ovuldu
Dolaolar bosaltıldı sılındı
fazlalıklar atıldı
havlular utulenıp yerlestırıldı
bıttı mı tabi ki bitmedi
salonuda komple bıtırdım
perdeler yıkandı
koltuklar sılındı
halıda bıkac bı yerde cılek cıkolata bı bısıler vardı onlarda sılındı
yerler supurdu sılındı
toz alındı
cam kapı prız uclusunu de tabıı kı unutmadım
avızelerı bıle bıle unutmus olabılırm
ama olsun du her yer mıss oldu
ve bugunde tam gaz devam edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?