6 aylık, 2,5 , 9 ve 10 yaşlarındalar canım
Yani bazı birikim topiklernde de vardı aylık 500 mutfak harcayanlar filan o yüzden çok ütopik gelmedi bana.Sanırım konu fake :) Ben de merak ettim baktım da mümkün değil :)
Kira vs yoksa et süt yumurta az tüketmek şartıyla belkii. Bilemedim ya çok zor ülkemizde geçinmekasgari ücretle geçinip 200 tl parayı kenara ayırabiliyorsa bu bir başari..:)
2020 lira asgari ücret.. 500 lira markete gidiyormuş. 1300 ev ekonomine...
beni mi anlattın acabaTanıdığım bir başak burcu var ama bu kadar mı dağınık ve kalabalık ev olur.
O günden sonra burçlara olan inancımı yitirdim
benimki de aslan, bakalım nasıl olacak :)Kızım aslan burcu aşırı titiz
ben de aylardır 58-59 arası gidiyorum ya ankam 55e inmek istiyorum azıcık motivasyon göndersene :)zayıflamak kolay değil
bayramdan sonra eker orucuna girmeye ne dersin :)vayy kuralcisinama şeker orucuna girmelisin anka:) bende şekere saldim of.
ramazan beni iyicebozdu...
klolarımız yakın beraber bir challenge yapalım mı bayram sonra? biraz da bölgesel veya leslie yapıp sıklaşalımbende 57,8 kilodan düşemiyorum yahu.
beni de alın beni deeeEvet ya diyet topiklerinde takılırken kilo alan ilk kişiyim sanırım
Girelim beraber ne zaman başlıyoruz
nasıl bir cüzdan var aklında? benim de cüzdan ihtiyacım var da. çok büyük istemiyorum boyut olarak ama içi geniş olsun kartlarım bozuk paralarım vs alsın istiyorum bozuk para çantası gibi bir çanta kullanıyorum kaç aydır cüzdan yerineAz önce bütçe hesaplaması yaptım.
Almak istediklerime baktım.
atlet
cüzdan
alez yatak koruyucu
hurç
her ay ihtiyaçlarımı alacağım.
bugün 3 atlet sipariş verdim
önümüzdeki ay 4-5 tane daha almam gerekiyor.
Daha durum değerlendirmesi ve Haziran ayı hedeflerini paylaşmadık :)muhabbetiniz bol olsun kızlar:)
bu ara çok sayfa birikiyor, atlaya atlaya okuyup geldim sonunda. mayıs ayı değerlendirmesi ve haziren hedefler yazdınız da benmi kaçırdım acaba yoksa daha yazacak mısınız? ben de bugün yarın yazmayı düşünüyorum da fikir olsun diye sordum:)
nasılsın canım? hamilelik nasıl gidiyor? hazırlıklar bitti mi? az kalmış doğuma :)Daha durum değerlendirmesi ve Haziran ayı hedeflerini paylaşmadık :)
Telefon kullanımında ben de yine coştum malesef izne ayrılıp eve tıkılınca iyice tele sardıminternet bağımlılığım rutinlerimi çok aksatıyor maalesef, bir program yükledim telefonuma ekranda kalma süreme bakmak için son birkaç gündür 4 saati aşıyor telefon sürem, en uzun telefonu kullanmama sürem 1 saat falan, 1.30 saati geçmemiş hiç, alışkanlık gibi sürekli elimdekendime çeki düzen veremedim bir türlü ne tavsiye edersiniz?
bir de paketli gıdayı bırakamıyorum yaa çok yiyorum 2019 hedefim paketli gıdayı bırakmaktı mümkün olduğunca. ne yapsam soğurum sizce?
İyiyim cnm teşekkürler :) az kaldı bakalım hayırlısı ile atlatırız inşallahnasılsın canım? hamilelik nasıl gidiyor? hazırlıklar bitti mi? az kalmış doğuma :)
Ben kendim bi motivasyon yakalayabilsemben de aylardır 58-59 arası gidiyorum ya ankam 55e inmek istiyorum azıcık motivasyon göndersene :)
Bayram sonu başlayalım inşallahbeni de alın beni deee
Ben dün 11 saat kullanmışıminternet bağımlılığım rutinlerimi çok aksatıyor maalesef, bir program yükledim telefonuma ekranda kalma süreme bakmak için son birkaç gündür 4 saati aşıyor telefon sürem, en uzun telefonu kullanmama sürem 1 saat falan, 1.30 saati geçmemiş hiç, alışkanlık gibi sürekli elimdekendime çeki düzen veremedim bir türlü ne tavsiye edersiniz?
bir de paketli gıdayı bırakamıyorum yaa çok yiyorum 2019 hedefim paketli gıdayı bırakmaktı mümkün olduğunca. ne yapsam soğurum sizce?
Koydum tabinaaptın evlere kiracı koydun mu? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?