6 aylık, 2,5 , 9 ve 10 yaşlarındalar canım

Allah yardimcin olsun! Bizde 4 kardestik. Ve son kizkardesimizle uc numaranin arasinda 6 yil var.
Kalabalik aile cok yorucu olur ama cok guzel bir sey. Ilerde bayramlariniz kalabalik gecer.
Esim 2 kardes, bu yuzden bazen cok ozluyorum baba evindeki bayramlari..

Sanırım konu fake :) Ben de merak ettim baktım da mümkün değil :)
Yani bazı birikim topiklernde de vardı aylık 500 mutfak harcayanlar filan o yüzden çok ütopik gelmedi bana.
asgari ücretle geçinip 200 tl parayı kenara ayırabiliyorsa bu bir başari..:)
2020 lira asgari ücret.. 500 lira markete gidiyormuş. 1300 ev ekonomine...
Kira vs yoksa et süt yumurta az tüketmek şartıyla belkii. Bilemedim ya çok zor ülkemizde geçinmek

nasıl bir cüzdan var aklında? benim de cüzdan ihtiyacım var da. çok büyük istemiyorum boyut olarak ama içi geniş olsun kartlarım bozuk paralarım vs alsın istiyorum bozuk para çantası gibi bir çanta kullanıyorum kaç aydır cüzdan yerine

muhabbetiniz bol olsun kızlar:)
bu ara çok sayfa birikiyor, atlaya atlaya okuyup geldim sonunda. mayıs ayı değerlendirmesi ve haziren hedefler yazdınız da benmi kaçırdım acaba yoksa daha yazacak mısınız? ben de bugün yarın yazmayı düşünüyorum da fikir olsun diye sordum:)

internet bağımlılığım rutinlerimi çok aksatıyor maalesef, bir program yükledim telefonuma ekranda kalma süreme bakmak için son birkaç gündür 4 saati aşıyor telefon sürem, en uzun telefonu kullanmama sürem 1 saat falan, 1.30 saati geçmemiş hiç, alışkanlık gibi sürekli elimde kendime çeki düzen veremedim bir türlü ne tavsiye edersiniz?
bir de paketli gıdayı bırakamıyorum yaa çok yiyorum 2019 hedefim paketli gıdayı bırakmaktı mümkün olduğunca. ne yapsam soğurum sizce?

Daha durum değerlendirmesi ve Haziran ayı hedeflerini paylaşmadık :)

Telefon kullanımında ben de yine coştum malesef izne ayrılıp eve tıkılınca iyice tele sardım paketli gıda tüketmemek için bence onun yerine alternatif bi şeyler bulundurmalısın ceviz badem kuru üzüm gibi ama beni bunlar tatmin etmiyor mesela onun yerine meyveye sardım bu aralar özellikle karpuz erik yenidünya bi de salatalık çok severim çok tüketiyorum bunlar varken abur cuburu hiç aramam. Sen de sevdiğin doğal şeyleri elinin altında bulundur bence

ben de aylardır 58-59 arası gidiyorum ya ankam 55e inmek istiyorum azıcık motivasyon göndersene :)
Ben kendim bi motivasyon yakalayabilsem
beni de alın beni deee
Bayram sonu başlayalım inşallah
Ben dün 11 saat kullanmışım gece uyumayınca eşim de çocukları götürünce baya abartmışım güya uyu diye götürdü

Bu arada bizim evin yakınında arçelik servis varmış. Benim arçelik robotum vardı. Sürahisi kırılmıştı. Ordan sürahi aldım 45 TL ye. Bu mix dediğimiz aleti almaya gerek kalmadı çok güzel dondurma oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…