Asgari ücretle birikim yapan arkadaş kıyafete düşkün filan olduğunu açıklamış fake olduğu anlaşıldı kızlar :)) tanıdıklarım var geçinen ama 5 yıldır hep aynı kıyafetlerle filan görüyorum :/

Benimde tek maaşla geçinen tanıdıklarım var 2 çocuklu.
kıyafete ve eve harcama yapmazlar ama her yıl tatile giderler kamp yaparlar gezerler.
tabi 3 bin küsür maaşı var. asgari ücretle zor.

Daha akşama çok canım yaparsın.
SUHAN da misafir ağırlayacaktı nasıl geçti acaba.
günaydın
evet ben atlattım ama fazlaca yoruldum galiba.m.dün evi temizledim.işe gelemedim.sabah ölü gibi kalktım.o değil okadar kötüydümki dün nevresimleri değiştirdim akşam makinada unuttum

kıyafete ve eve harcama yapmazlar ama her yıl tatile giderler kamp yaparlar gezerler.
mutlu aile.

eşyaya para harcamaktansa keyiflerine harcıyorlar

Mayıs Ayı Hedefler ve Yapılacaklar Değerlendirme

Düzen...

Tüm dolap içleri temizlenip düzenlenecek. Hepsini bitiremedim.
Bahar temizliği yapılacak Yapıldı
Rutinler uygulanacak çoğunlukla uyguladım

Bakım...

Saç boyanacak. Tamam
Her gün rimel ve ruj makyaj yapılacak Sabah erken uyandığımda yaptım
Günlük nemlendirme Banyo sonrası yaptım
maske ve diş bakımı Tamam

Bütçe...

100 tl kumbaraya atılacak Atıldı
50 tl pro üye olunacak Tamam
100-150 tl yardımcı ablaya verebilirim. (iş durumuna göre fiyat bilmiyorum) Kendi işimi kendim yaptım :)
500 tl annem 400 tl verdim
krediler.. Tamam
50 tl kuaför Tamam
(Daraldım )

Kızım...
Tuvalet alışkanlığını tam kazanana kadar dışarı çıkmayı istemiyorum.
evde aktivite düzenleyeceğim. 1 haftada tahminimden çabuk alıştı ve gece hiç ıslatmadı altını.

İş...

Planlarıma uyacağım. Masa düzeni ve günlük işler yolunda diğerleri bayram sonrasına kaldı

Hedefler...

1 kitap okuyacağım Yarım kaldı
çay içmeyi azalttım daha çok azaltacağım. Daha çok çoğaldı.
1 film izleyeceğim. İzleyemedik pc kurmadık diğer odaya
İlaçlarımı düzenli içeceğim demir takviyesi İçecektim ama ilacım bitmiş
1 kilo vermek istiyorum bu ay 56 görmeliyim. 57 de dolaşıyorum hala
masamı düzenli tutmaya alışmalıyım. Tamam
su alışkanlığımı bu aralar bıraktım yine başlayacağım. 500-750 ml arası içiyorum.

ben işyerlerinde üniforma isterim.
çünkü ne giyecem ya deyip düşünmek beni çok yordu.

hedeflerin dışındakileri hemen hemen hepsini yapmışsın.bende yazmıştım sanki dolanıp bulayım bakalım ben nelr yapmışım

O kadar yorucu mu geçti
ya bilemedim.işten çıktım kalan yemekleri yaptım eşimde yardım etti.sahura kadar oyurduk.sahurdada bizdelerdi.uykusuzluk sanırım ağır geldi.bikaç saat izin aldım evi toparlayıp öyle gideyim dedim.öğleyin geçecektim işe.evi sil süpür.bulaşıkalrı düzenle vs.elim değimişken nevresimleri değiştireyim dedim.sonra çok kötü uyumuşum.anlamadım değişik yani.ayaklarımda ağırlık kollarım kalmıyor.ayy şimdede azda olsa var ama düne gçre iyiyim

Benim asgari ücretli o tanıdıklarım da 2 çocuklu ama hiç tatil vs yok hayatlarında.. halimize çok şükür

O zaman tabi yorucu geçmiştir. Haklısın.

Günaydın dondurmanın tarifini verir misin

Selam kızlar.

Mia- TV niz internete bağlanıyorsa telefona TV cast yükle çok kolay oluyor izlemesi. Gerçi durdurma veya ileri geri sarma yapamıyorsun kontrol kısmı ücretli ama yine de rahat.

ben işyerlerinde üniforma isterim.
çünkü ne giyecem ya deyip düşünmek beni çok yordu.

İş yeri için kesinlikle aynı düşünüyoruz. Benim bu tanıdıklarım işte değil. Yoksa ben de her hafta aynı şeyleri giyiyorum toplam 1.5 hafta farklı giymelik kıyafetim var ama ben takıntılı olduğum için genelde her hafta aynı şeyleri giyiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…