- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Sağol canım aslında dün akşam evi sildimmsüpürdüm tozlar kaldı bir de yemekler bebe dursa da tatlıya filan başlasamOoo kolay gelsin.
Sağol canım aslında dün akşam evi sildimmsüpürdüm tozlar kaldı bir de yemekler bebe dursa da tatlıya filan başlasam
Asgari ücretle birikim yapan arkadaş kıyafete düşkün filan olduğunu açıklamış fake olduğu anlaşıldı kızlar :)) tanıdıklarım var geçinen ama 5 yıldır hep aynı kıyafetlerle filan görüyorum :/
günaydın
mutlu aile.Benimde tek maaşla geçinen tanıdıklarım var 2 çocuklu.
kıyafete ve eve harcama yapmazlar ama her yıl tatile giderler kamp yaparlar gezerler.
tabi 3 bin küsür maaşı var. asgari ücretle zor.
yaparsin senin menülerin harika oluyor yarişmalarda görüyorumBugün iftara misafir var benim evde panik havası
ben işyerlerinde üniforma isterim.Asgari ücretle birikim yapan arkadaş kıyafete düşkün filan olduğunu açıklamış fake olduğu anlaşıldı kızlar :)) tanıdıklarım var geçinen ama 5 yıldır hep aynı kıyafetlerle filan görüyorum :/
hedeflerin dışındakileri hemen hemen hepsini yapmışsın.bende yazmıştım sanki dolanıp bulayım bakalım ben nelr yapmışımMayıs Ayı Hedefler ve Yapılacaklar Değerlendirme
Düzen...
Tüm dolap içleri temizlenip düzenlenecek. Hepsini bitiremedim.
Bahar temizliği yapılacak Yapıldı
Rutinler uygulanacak çoğunlukla uyguladım
Bakım...
Saç boyanacak. Tamam
Her gün rimel ve ruj makyaj yapılacak Sabah erken uyandığımda yaptım
Günlük nemlendirme Banyo sonrası yaptım
maske ve diş bakımı Tamam
Bütçe...
100 tl kumbaraya atılacak Atıldı
50 tl pro üye olunacak Tamam
100-150 tl yardımcı ablaya verebilirim. (iş durumuna göre fiyat bilmiyorum) Kendi işimi kendim yaptım :)
500 tl annem 400 tl verdim
krediler.. Tamam
50 tl kuaför Tamam
(Daraldım)
Kızım...
Tuvalet alışkanlığını tam kazanana kadar dışarı çıkmayı istemiyorum.
evde aktivite düzenleyeceğim. 1 haftada tahminimden çabuk alıştı ve gece hiç ıslatmadı altını.
İş...
Planlarıma uyacağım. Masa düzeni ve günlük işler yolunda diğerleri bayram sonrasına kaldı
Hedefler...
1 kitap okuyacağım Yarım kaldı
çay içmeyi azalttım daha çok azaltacağım. Daha çok çoğaldı.
1 film izleyeceğim. İzleyemedik pc kurmadık diğer odaya
İlaçlarımı düzenli içeceğim demir takviyesi İçecektim ama ilacım bitmiş
1 kilo vermek istiyorum bu ay 56 görmeliyim. 57 de dolaşıyorum hala
masamı düzenli tutmaya alışmalıyım. Tamam
su alışkanlığımı bu aralar bıraktım yine başlayacağım. 500-750 ml arası içiyorum.
günaydın
evet ben atlattım ama fazlaca yoruldum galiba.m.dün evi temizledim.işe gelemedim.sabah ölü gibi kalktım.o değil okadar kötüydümki dün nevresimleri değiştirdim akşam makinada unuttum
mutlu aile.
eşyaya para harcamaktansa keyiflerine harcıyorlar
hedeflerin dışındakileri hemen hemen hepsini yapmışsın.bende yazmıştım sanki dolanıp bulayım bakalım ben nelr yapmışım
ya bilemedim.işten çıktım kalan yemekleri yaptım eşimde yardım etti.sahura kadar oyurduk.sahurdada bizdelerdi.uykusuzluk sanırım ağır geldi.bikaç saat izin aldım evi toparlayıp öyle gideyim dedim.öğleyin geçecektim işe.evi sil süpür.bulaşıkalrı düzenle vs.elim değimişken nevresimleri değiştireyim dedim.sonra çok kötü uyumuşum.anlamadım değişik yani.ayaklarımda ağırlık kollarım kalmıyor.ayy şimdede azda olsa var ama düne gçre iyiyimO kadar yorucu mu geçti
ayy hariksın.bulamadım bende tam yazacaktım sen kaçıncı sayfaya yazmışsın die1276 sayfaya yazmışsın suhancım
Benim asgari ücretli o tanıdıklarım da 2 çocuklu ama hiç tatil vs yok hayatlarında.. halimize çok şükürBenimde tek maaşla geçinen tanıdıklarım var 2 çocuklu.
kıyafete ve eve harcama yapmazlar ama her yıl tatile giderler kamp yaparlar gezerler.
tabi 3 bin küsür maaşı var. asgari ücretle zor.
ya bilemedim.işten çıktım kalan yemekleri yaptım eşimde yardım etti.sahura kadar oyurduk.sahurdada bizdelerdi.uykusuzluk sanırım ağır geldi.bikaç saat izin aldım evi toparlayıp öyle gideyim dedim.öğleyin geçecektim işe.evi sil süpür.bulaşıkalrı düzenle vs.elim değimişken nevresimleri değiştireyim dedim.sonra çok kötü uyumuşum.anlamadım değişik yani.ayaklarımda ağırlık kollarım kalmıyor.ayy şimdede azda olsa var ama düne gçre iyiyim
GünaydınBu arada bizim evin yakınında arçelik servis varmış. Benim arçelik robotum vardı. Sürahisi kırılmıştı. Ordan sürahi aldım 45 TL ye. Bu mix dediğimiz aleti almaya gerek kalmadı çok güzel dondurma oldu
ben işyerlerinde üniforma isterim.
çünkü ne giyecem ya deyip düşünmek beni çok yordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?