- 29 Ocak 2017
- 4.561
- 8.722
- 158
bayramdan sonra ben de öyle yapayım bari kuru meyve- ceviz vs götüreyi yanımda işeTelefon kullanımında ben de yine coştum malesef izne ayrılıp eve tıkılınca iyice tele sardımpaketli gıda tüketmemek için bence onun yerine alternatif bi şeyler bulundurmalısın ceviz badem kuru üzüm gibi ama beni bunlar tatmin etmiyor mesela onun yerine meyveye sardım bu aralar özellikle karpuz erik yenidünya bi de salatalık çok severim çok tüketiyorum bunlar varken abur cuburu hiç aramam. Sen de sevdiğin doğal şeyleri elinin altında bulundur bence
Köşelileri at gitsin yaYa kızlar kahve fincanı beğendim bende alsam mı acaba ?
yarına kadar tükenmezse alırım benimkiler köşeli bardaklar içmesi çok sinir bozucu.
neyse annem yemek yollayacakmış
bugün 2 saatte tüm odaları temizlerim :)
çıkıyorum yarın görüşürüz
kolay bir doğumun ve lohusalığın olur inşallah:) isim neye karar verdiniz:)İyiyim cnm teşekkürler :) az kaldı bakalım hayırlısı ile atlatırız inşallahsen nasılsın? yine bayadır yoksun
Ben hala sermedim kesin bayrama kadar bişey döker çocuklar diyeSelam kızlar bugün halılarım geldi yıkamadan mis gibi yapmışlardı yine sağolsunlar. 85 tl verdim kaldı 15 ine kadar 70 tl inşallah yeter.
Bahar temizliği temamızda balkonum kaldı sadece onun da camlarını filan bayramda hallederim bana tatil de eşime olmayınca biz evde vakit geçireceğiz. Bari işleri toparlarım evdeki.
olur:)bayramdan sonra eker orucuna girmeye ne dersin :)
her işi ona veriyorum yapsin bi zahmet:)Herkese günaydın.
@orkidekaramel eşine ufak tefek iş pasladıkça daha rahat etmişsindir.
Eşin de "ben onu yapmam bunu yapmam" diyen biri de değil anladığım kadarıyla. Sadece "şunu yapar mısın?" demek gerekiyor sanırım. Bence bunu değerlendir. Kendi vücut ve zihin sağlığın için.
Heheh sendemi dağınıksın.çok burçlara bağlamamak lazım değişebiliyor :)beni mi anlattın acababaşakım ve çok dağınık biriyim
Kızım annemden dolayı temiz annem baya temizlik yapar.benimki de aslan, bakalım nasıl olacak :)
Ya bayram sonrası ben çok yoğun çalışacağım. ama yediklerimi azaltabilirim.klolarımız yakın beraber bir challenge yapalım mı bayram sonra? biraz da bölgesel veya leslie yapıp sıklaşalım
nasıl bir cüzdan var aklında? benim de cüzdan ihtiyacım var da. çok büyük istemiyorum boyut olarak ama içi geniş olsun kartlarım bozuk paralarım vs alsın istiyorum bozuk para çantası gibi bir çanta kullanıyorum kaç aydır cüzdan yerine
muhabbetiniz bol olsun kızlar:)
bu ara çok sayfa birikiyor, atlaya atlaya okuyup geldim sonunda. mayıs ayı değerlendirmesi ve haziren hedefler yazdınız da benmi kaçırdım acaba yoksa daha yazacak mısınız? ben de bugün yarın yazmayı düşünüyorum da fikir olsun diye sordum:)
Köşelileri at gitsin ya
ALirsan ictigin kahveler daha lezzetli olacak.
Bardagin sekli icilen icecegin tadinda etki yapar diye okumustum.
Alirsan sayet koseli takimi bir sekilde elden cikar. Bence fincan takimi cok yer tutuyor..
Aksam benimde yemek yapma derdim yok. Mutfak tertemiz kalacak oh miss.
Hayirli aksamlar Mia
bugün ne yapacagim:)
annemlerden eve geldikten sonra...
çamaşirlarimi makineye atilacak.
gecede beyazlari.. evden çikarken çamaşır asılacak. ( yarın sabah 7 de evden çikmayı planlıyorum )
yarinda eşimle kızımla yemege gidecegiz.
başka akla gelmiyor:)
Bugün iftara misafir var benim evde panik havası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?