Kolay gelsin, çocukla tez yazmak zordur gerçekten, ben de sosyal medyayı sildim sözde ama bu sefer buraya çok giriyorumkolay bir doğumun ve lohusalığın olur inşallah:) isim neye karar verdiniz:)
ben de iyiyim çok şükür, işim biraz yoğun bu ara bir de tez yazmaya başladım kızımdan vakit buldukça teze bakmaya çalışıyorum, bir sürü iş varken kafamda 4-5 saatimin telefonda geçmesi sinirimi bozuyor gerçekten, o vakitte işimi birz ilerletebilirim diye
polis ve asker güvenlikçi kıyafeti gibi her işyerinde uygulamasi olsa.:)İş yeri için kesinlikle aynı düşünüyoruz. Benim bu tanıdıklarım işte değil. Yoksa ben de her hafta aynı şeyleri giyiyorum toplam 1.5 hafta farklı giymelik kıyafetim var ama ben takıntılı olduğum için genelde her hafta aynı şeyleri giyiyorum
Daha fazlası olmaz ki zaten onlar da kıt kanaat geçiniyordurAsgari ücretle birikim yapan arkadaş kıyafete düşkün filan olduğunu açıklamış fake olduğu anlaşıldı kızlar :)) tanıdıklarım var geçinen ama 5 yıldır hep aynı kıyafetlerle filan görüyorum :/
anlamadım nasıl her hafta aynı kiyafetİş yeri için kesinlikle aynı düşünüyoruz. Benim bu tanıdıklarım işte değil. Yoksa ben de her hafta aynı şeyleri giyiyorum toplam 1.5 hafta farklı giymelik kıyafetim var ama ben takıntılı olduğum için genelde her hafta aynı şeyleri giyiyorum
sosyal medyayi silmen iyi olmuş;Kolay gelsin, çocukla tez yazmak zordur gerçekten, ben de sosyal medyayı sildim sözde ama bu sefer buraya çok giriyorumtekrar teşekkürler güzel dileklerin için ☺ Adını özgür koyacağız Allah kısmet ederse :)
Selam kızlar.
Mia- TV niz internete bağlanıyorsa telefona TV cast yükle çok kolay oluyor izlemesi. Gerçi durdurma veya ileri geri sarma yapamıyorsun kontrol kısmı ücretli ama yine de rahat.
kız yazık bana oy alamıyorumyaparsin senin menülerin harika oluyor yarişmalarda görüyorum
sütaş 3, yarişmaya katıl bence
nisan ayı yaptıklarımmış o sayfalar çok çabuk ilerlemiş işin içinden çıkamadım.bi dahakine favorilere ekleyeyim
yaparsin:)K
kız yazık bana oy alamıyorumben beceremiyorum sofra işini görselim zayıf
Aslında meybuz gibi oluyor dondurma gibi olmuyor ama hazır algida vb dondurmadan daha çok seviyor benim çocuklar. Elimin altındaki meyveleri yoğurtla bızztt yapıp donduruyorum dün şunu yaptımGünaydındondurmanın tarifini verir misin
Kasaya gerek yok TV ye de Telefona da TV cast yüklüyorsunuz tamamEvet int bağlanıyor ama küçük bir kasa var onu takıyoruz.daha kurmadık gerçi kursak nereye koyacağız aman :)
aklımda olsun program sağol :)
YouTube da sildim sadece whatsupp ve Pinterest var ama onlarda çok vakit geçirmiyırum burası çok zamanımı alıyorsosyal medyayi silmen iyi olmuş;
ben kullanmiyorum çok zaman harcaniyor.
bi whatsapp var bence. önceden hiç girmezdim durumlar çikti başimda
youtube video izliyorum.
oda sıktı artık.
mayıs ayı yapılacaklar
- 1 kitap oku
- 2 lıtre su iç
- aylık yemek listesi hazırla(ramazandan dolayı)
- haftada 3 gün egzersiz
- gece yatmadan sırayla çocuklara kitap oku
- çocuklarla haftada 2 gün boyama,2gün hamur,2 gün lego(akşamları)
- haftada 1 gün akşam teli eline alma.,günde 1 saat teli en uzak yere bırak
- 2 gün dışarda iftar
- çaya şeker atmayı bitir.1 dlim ekmek yiyorsan yarıma indir.
- mutfaktaki ve banyodaki fazlalıklardan kurtul
- ayakkabılarda azalmaya git
- ihtiyaç dışı alışveriş yapmamak için alışveris listesi yapıp as
- kişisel bakımı ıhmal etme.
- lumeayı 2 defa kullan
- genel bahar temziliği
- en az iki film izle
TeşekkürlerAslında meybuz gibi oluyor dondurma gibi olmuyor ama hazır algida vb dondurmadan daha çok seviyor benim çocuklar. Elimin altındaki meyveleri yoğurtla bızztt yapıp donduruyorum dün şunu yaptım
1 muz
4-5 çilek
5 kaşık yoğurt
4-5 torku yulaflı bisküvi
1 kaşık pudra şekeri(bal da olabilir)
Hepsini bızzt yap
Kalıplara koy donsun. Yiyeceğiniz zaman
%80 kakaolu bitter çikolatayı banmari erit içine badem veya fındık parçaları koy. Donmuş dondurmayı buna batır çıkar tekrar dolaba koy 15 dk sonra yemeğe hazır.
Tamamen doğal olmuyor tabii ama yine de dışardakilerden sağlıklı bence
Ben muzu ucuz bulunca dondurucuya atıyorum iyi oluyorTeşekkürlerbi bızztlatayım bakalım
ben akşam girmiyorum.:) işyerinde giriyorum. gezenler bakiyo burayaYouTube da sildim sadece whatsupp ve Pinterest var ama onlarda çok vakit geçirmiyırum burası çok zamanımı alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?