Kolay gelsin, çocukla tez yazmak zordur gerçekten, ben de sosyal medyayı sildim sözde ama bu sefer buraya çok giriyorum tekrar teşekkürler güzel dileklerin için Adını özgür koyacağız Allah kısmet ederse :)

polis ve asker güvenlikçi kıyafeti gibi her işyerinde uygulamasi olsa.:)
kamuda çalışıyorum
kumaş pantolonumu 5 yıldır giyiyorum:)

Daha fazlası olmaz ki zaten onlar da kıt kanaat geçiniyordur

anlamadım nasıl her hafta aynı kiyafet

sosyal medyayi silmen iyi olmuş;
ben kullanmiyorum çok zaman harcaniyor.
bi whatsapp var bence. önceden hiç girmezdim durumlar çikti başimda
youtube video izliyorum.
oda sıktı artık.

Selam kızlar.

Mia- TV niz internete bağlanıyorsa telefona TV cast yükle çok kolay oluyor izlemesi. Gerçi durdurma veya ileri geri sarma yapamıyorsun kontrol kısmı ücretli ama yine de rahat.

Evet int bağlanıyor ama küçük bir kasa var onu takıyoruz.daha kurmadık gerçi kursak nereye koyacağız aman :)
aklımda olsun program sağol :)

nisan ayı yaptıklarımmış o sayfalar çok çabuk ilerlemiş işin içinden çıkamadım.bi dahakine favorilere ekleyeyim

Günaydın dondurmanın tarifini verir misin
Aslında meybuz gibi oluyor dondurma gibi olmuyor ama hazır algida vb dondurmadan daha çok seviyor benim çocuklar. Elimin altındaki meyveleri yoğurtla bızztt yapıp donduruyorum dün şunu yaptım

1 muz
4-5 çilek
5 kaşık yoğurt
4-5 torku yulaflı bisküvi
1 kaşık pudra şekeri(bal da olabilir)
Hepsini bızzt yap
Kalıplara koy donsun. Yiyeceğiniz zaman
%80 kakaolu bitter çikolatayı banmari erit içine badem veya fındık parçaları koy. Donmuş dondurmayı buna batır çıkar tekrar dolaba koy 15 dk sonra yemeğe hazır.

Tamamen doğal olmuyor tabii ama yine de dışardakilerden sağlıklı bence

Evet int bağlanıyor ama küçük bir kasa var onu takıyoruz.daha kurmadık gerçi kursak nereye koyacağız aman :)
aklımda olsun program sağol :)
Kasaya gerek yok TV ye de Telefona da TV cast yüklüyorsunuz tamam Eşin yapsın boşken

sosyal medyayi silmen iyi olmuş;
ben kullanmiyorum çok zaman harcaniyor.
bi whatsapp var bence. önceden hiç girmezdim durumlar çikti başimda
youtube video izliyorum.
oda sıktı artık.
YouTube da sildim sadece whatsupp ve Pinterest var ama onlarda çok vakit geçirmiyırum burası çok zamanımı alıyor

SUHAN

Teşekkürler bi bızztlatayım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…