ben pek benzediğini sanmıyorum. ben tembelin tekiyim. hep tshirt kot şeklinde giyiniyorum. fular'a da arkadaş sayesinde takıldım.Vayy vay tarzlarımız benziyor demekki :)
Allah'ım sen de beni bu iş yerinden kurtarıp pijamalı home office işim olmasına yardım et Ya Rabb'im.Ben de pijama kulübündenim yaaa.
Evde olunca insan gerçekten hiçbir şey yapmak istemiyormuş kendine.
Home office e geçince tüm gün pijamalarla oturmaya başladım pc karşısında ama en azından hazır yaz da gelmişken şu pufidik sevimli pijamalardan kurtulup daha ev giysisi gibi şeyler alayım diyorum. Böyle de iyice tembel koala moduna giriyorum gibi geliyor çünkü.
Evde de yapılacaklar hiç bitmiyor... Dün tuvaleti banyoyu temizledim, cam balkon kapılarını camlarını sildim temizledim. Çamaşırlar vardı onları katladım yerleştirdim.
Bugün de kışlık battaniyeleri nevresim takımlarını yıkadım, makine şimdi bitti asacağım birazdan.
Bir yandan da yaz için aldığım yeni pikeler yastık kılıfları geliyor kargoyla gelenleri atıyorum kirliye hepsi gelsin onlar da yıkanacak bir posta.
Sonra camlar silinecek, semt pazarına gidilecek. Gelince mutfağı oturma odasını süpürür sonra da yemek yapar eşim gelene kadar ofisin işlerini hallederim.
Yazarken yoruldum. yaparken yorulmamayı diliyorum
ben güneş kremi normal nemlendirici sürmeden çıkamıyorum dışarı.normal günlerde bb,kalem,rimel hafif allık.far falan sevmiyorum zaten.rujda çok kullanamam.doğal renkler bulursam
Allah'ım sen de beni bu iş yerinden kurtarıp pijamalı home office işim olmasına yardım et Ya Rabb'im.
ben pek benzediğini sanmıyorum. ben tembelin tekiyim. hep tshirt kot şeklinde giyiniyorum. fular'a da arkadaş sayesinde takıldım.
Terazi burcuyum, giyinen tarz insanlar gözüme çok hoş gelir. Ama kendime pek tarz değilimdir. Terazi burcu insanı giyinmeyi bilir derler mesela. O bende yok :) Ben hep taklit. kimde ne varsa güzel göründüyse gözüme ona benzer alıp benzer kombinler yapıp giyiyorum.
Ama ev kombinim favorimdir, pijama
gırgırla leoparlı tayt bir bütündür ayrılamaz anka rica ediyorumElbisem yok en son her gören hamile sanınca elbiselerimi komple gönderdim evden
Tayt tunik/tişört takılıyorum evdeama normal tayt leoparlı değil yanlış anlaşılmasın malum gırgır falan yapmak lazım oluyor bazen
Elbisem yok en son her gören hamile sanınca elbiselerimi komple gönderdim evden
Tayt tunik/tişört takılıyorum evdeama normal tayt leoparlı değil yanlış anlaşılmasın malum gırgır falan yapmak lazım oluyor bazen
çok aminAllah'ım sen de beni bu iş yerinden kurtarıp pijamalı home office işim olmasına yardım et Ya Rabb'im.
bb kremi ben de sevemedimBende ruj sürerim ama günlük bir renk dudaklarım çok kuruyor benim görüntü olarak hoş durmuyor tabi
ruj süremezsem çekmecemde lipbalm var onu kullanırım.
rimel seviyorum kirpiklerim fazla uzun değil
kalem bazen kullanıyorum
eyeliner bazen kullanıyorum
allık sevmem
bb krem çok kötü duruyor yüzümde kapatıcılığını sevemedim.
bugün evdekiler pijamalrı çıkarsın işten gidenlerde yatağa girene kadar pijama giymesin.pi.....ja....ma. bakınız kelime anlamına yatak kıyafetidirben pek benzediğini sanmıyorum. ben tembelin tekiyim. hep tshirt kot şeklinde giyiniyorum. fular'a da arkadaş sayesinde takıldım.
Terazi burcuyum, giyinen tarz insanlar gözüme çok hoş gelir. Ama kendime pek tarz değilimdir. Terazi burcu insanı giyinmeyi bilir derler mesela. O bende yok :) Ben hep taklit. kimde ne varsa güzel göründüyse gözüme ona benzer alıp benzer kombinler yapıp giyiyorum.
Ama ev kombinim favorimdir, pijama
benimde ilkokuldan beri uzun saç kullanıyorum ben ama saçlarım ya topuz ya örgüdür evde, sonra düşüdnüdm uzun olmasının hiçbir avantajı yok, küt kestirdim saçlarımı ocak ayında ve çok memnunum neden daha önce kestirmemişim dedim. hem saç dökülmem aaldı hem de salık da kullanmaya başladım evde kullanımı daha kolay oldu, çok daha modern duruyor bence:)Benimkiler pırasa gibi dümdüzbaya uzun benim de kesesim var ama cesaret edemiyorum uzun zamandır uzun kullanıyorum.
bende rimeli çok severim.günlük kullanım için bb benim için çok iyi oldu.yüz hafif canlanıyor.fondotenler günlük ağır geliyor bana.yüzümde çok kusurlu değil bb yetiyor.Bende ruj sürerim ama günlük bir renk dudaklarım çok kuruyor benim görüntü olarak hoş durmuyor tabi
ruj süremezsem çekmecemde lipbalm var onu kullanırım.
rimel seviyorum kirpiklerim fazla uzun değil
kalem bazen kullanıyorum
eyeliner bazen kullanıyorum
allık sevmem
bb krem çok kötü duruyor yüzümde kapatıcılığını sevemedim.
bende rimeli çok severim.günlük kullanım için bb benim için çok iyi oldu.yüz hafif canlanıyor.fondotenler günlük ağır geliyor bana.yüzümde çok kusurlu değil bb yetiyor.
işin geyiği bir yanada bende evde rahatımdır.anka gibi tayt tişört çok severim.yazın şort askılı.Dün giydim şortumu üzerine askılı üst saçımı topladım mis
güzel güzel evimi topladım
cilt tipin nasılfondoten bende sevmiyorum ama yüzüme uygun bb bulamadım.
foto isteriz :)
cilt tipin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?