- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
maşallah sen daha bakımlısın zaten canım rimel filan sürüyorsun en azından zaten :))Bir an bende üstüme başıma baktım da yok yahu gayet iyiyim
maşallah sen daha bakımlısın zaten canım rimel filan sürüyorsun en azından zaten :))
kız ben evde pijamayla geziyorumBen de göz kalemimi banyoya koydum sabah yüzümü yıkadıktan sonra hemen sürecektimaklıma gelmiyordu sizi okuyunca gittim sürdüm
Bi gaz daha verin pijamalarımı çıkarayım
Hee kapalı mısın sen. Biz yazma diyoruz da ben balkona / kapıya çıkmayacaksam pek takmam.başörtüsüyazmalı çemmberlerden.
Yaa ben pijamamı çıkarmazsam Garfield gibi geziyorum tüm gün ye iç yat modundakız ben evde pijamayla geziyorum
Mayıs ayı durum değerlendirmesi:
1- bol su iç. + ( sıcaklarla beraber epey içiyorum artık)
2-Sağlıklı beslen. + ( arada kaçamak yapsam da sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum)
3- Oğluşun tuvalet eğitimini tamamla. Buna yarım artıçünkü oğlum artık bez bağlamama izin vermiyor. Büyük tuvalette sıkıntı devam, gece problem yok çiş de çok Nadiren kaçırıyor
4- oğluşun odasını ayır.+
5- yürüyüş yap.+. ( hergün olmasada çoğunlukla çıkıyoruz)
6- genel temizliği hallet. +
Benim 2 hedefim var
1. Mutfak devamlı toplu dursun........ mümkün değil be-ce-re-mi-yo-rummmm hep dağınık hep dağınık
2. Şekeri bırak...... o beni bırakmıyor sürekli aklıma giriyor
2 kitap bitirdim hatta kafeslerimin listesini 2 kere okudum
Bu gün toplu gece 5 te bitirdimanka ben şimdi işlerimi yapacağım sende mutfağa hadi :)
evet tesettürlüyüm.:)Hee kapalı mısın sen. Biz yazma diyoruz da ben balkona / kapıya çıkmayacaksam pek takmam.
Çemberimde gül oya var dimi şimdi aklıma geldi
işyerinde eşarpla gömlek kumaş pantolon ile hoş görünmeye çalışıyoruz.ben de heralde beni hep aynı tişört ve pantolonla hayal etmezler diye düşünerek yazmıştım sen sorunca pis hissettim kendimi
Fular favori aksesuarımdır, başka bir hava katıyorBugün baya makyaj yaptım
saçımı kuyruk yaptım fular bağladım bu aralar moda
yine t shirt ve jean giydim
herkes güzel olmuşsun dedi
bi utandım
Benimkiler pırasa gibi dümdüzevet tesettürlüyüm.:)
evlendikten 3 hafta sonra kapandim hemen.
şimdi ben saçlarimi kestirmek istiyorum koca izin yok.
uzun kıvırcık saçlarimi taramak bana işkenceoğlan gibi kestircem ya..
Evde olunca yapmak daha kolay oluyorBaşarılı bir ay olmuş tebrikler.
Dün kakayla ilgili kitap görmüştüm. Çok mükemmel değil ama bulabilirsem atayım sana da belki faydası olur.Evde olunca yapmak daha kolay oluyor
pırasa gibi dümdüz saç istiyorumBenimkiler pırasa gibi dümdüzbaya uzun benim de kesesim var ama cesaret edemiyorum uzun zamandır uzun kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?