işin geyiği bir yanada bende evde rahatımdır.anka gibi tayt tişört çok severim.yazın şort askılı.
ben baya bi denedim en son farmasi aldım .şuan memnunum kuru ciltler için altına nemlendiriciistiyor.benim hafif kuru mutlaka sürmem gerekiyor altına.yağlı ciltler için güzel kapatılıcığıda ortanın az üstünde.günlük için gayet yeterli.fiyat olarakta uygun.pure beauty denicem bidahakine
ben baya bi denedim en son farmasi aldım .şuan memnunum kuru ciltler için altına nemlendiriciistiyor.benim hafif kuru mutlaka sürmem gerekiyor altına.yağlı ciltler için güzel kapatılıcığıda ortanın az üstünde.günlük için gayet yeterli.fiyat olarakta uygun.pure beauty denicem bidahakine
benim saçlarım sıkıntı.kuru.çabuk yıpranıyor.sert yapısı var.saç kremsiz mümkün değil.çok yoruyor beniBende rahatımı severim ama aşırı rahat olmam.
eşortmanlarım vardır üstlerine t shirt giyerim balkona ve bahçeye çıkarken kolay oluyor.
evdeysem şort askılı
kışın kadife takım eşortmanım var
tunik tayt şeklinde var
swetler var.
bakımlı olmayı seviyorum.
evet arada beimde çenemde minik çıkıyor oda reglime yakın oluyor.beyonce bilemedim.bakayım bi nettenfarmasi bende sivilce yaptı beyonce deneyeceğim elecda önermişti.
hangi psikolog bu ben de takip etmek isterim:)İnstagramda paylaşımlarını çok beğendiğim bi psikolog 100 günlük değişim başlattı. Onu da atacağım sana not aldım .
Bulamadım ya öğleden sonra tekrar bakayım
benim saçlarım sıkıntı.kuru.çabuk yıpranıyor.sert yapısı var.saç kremsiz mümkün değil.çok yoruyor beni
evet arada beimde çenemde minik çıkıyor oda reglime yakın oluyor.beyonce bilemedim.bakayım bi netten
benimde bakım yapmam lazım.boyası geldi kesimi oyyy.geçen sirkeyi okudum.banyodan çıkmadan bikaç damla damlattım son durulamaya parlaklık veriyormuş.Benimde şu aralar sıkıntılı zeytinyağı ve badem yağı kür yapacağım.
bunuda bilemedim.Beyond marka ismi az önce baktım :) beyonce diye kalmış aklımda
bunuda bilemedim.
Kat var şimdi saçlarımda küt olması için kısa katların uzaması lazım sanırım.benimde ilkokuldan beri uzun saç kullanıyorum ben ama saçlarım ya topuz ya örgüdür evde, sonra düşüdnüdm uzun olmasının hiçbir avantajı yok, küt kestirdim saçlarımı ocak ayında ve çok memnunum neden daha önce kestirmemişim dedim. hem saç dökülmem aaldı hem de salık da kullanmaya başladım evde kullanımı daha kolay oldu, çok daha modern duruyor bence:)
Kat var şimdi saçlarımda küt olması için kısa katların uzaması lazım sanırım.aslan günlerinde kesince canlanıyormuş saç diye her aslan gününde kat atmıştım
Paylaşmıştım geçmişte. Rumeysa adı ama soyisimleri aklımda tutamıyorum.hangi psikolog bu ben de takip etmek isterim:)
Niye yaBen nereye düştüm
Kızlar benim eşimin saçları da uzun hatta benimkinden de uzun. Şimdi daha da kısaltsam tuhaf olur mu ki
seni tebrik ediyorum gerçektenHer gün işe gelince yüzüme nemlendirici sürüp fondöten, allık, rimel uygularım. Kaş maskarasıyla kaşlarımı düzeltirim. Mutlaka ruj sürerim şimdi Ramazandan dolayı sürmüyorum. Arada bir eyeliner sürerim. Ve makyaj sonunda kesinlikle parfümümü sıkarım.
Yine mi kaçırdımKısa saçlı halimi ekledim profile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?