Haziran ayı hedeflerim:
1- sinirlerime hakim olmak.
2- manevi yönümü güçlendirmek.

Bu kadar bu ayki hedeflerim. Son 1 aydır çok agresifim. Eşime, anneme ve oğluma çemkirip durdum. Haftaya annem geliyor. Kimseyi kırmak istemiyorum artık.
2. Hedef bu ayın hedefi olmalıydı ama geçti artık. Bu ay umarım ruhani yönümü doyuracak bir şeyler yapabilirim.

İnstagramda paylaşımlarını çok beğendiğim bi psikolog 100 günlük değişim başlattı. Onu da atacağım sana not aldım .
Bulamadım ya öğleden sonra tekrar bakayım

Eski paylaşımlarda öfke kontrolüyle ilgili çok yazı var.

Bi de Dilek cesurun bi yazısında bi arkadaşınıza patronunuza vb. başkalarına sinirlenince bağırıyor musunuz? Çocuklarınıza neden bağırıyorsunuz? Çünkü onlar size muhtaç?

Yazıyordu. Bu bana tokat gibi geldi. Hergün bağırıp azarlayan bi insan değildim ama ondan sonra hiç bağırmamaya çalışıyorum. Sadece gece 12 den sonra bazen kontrolümü kaybediyorum

Akşamları ben de az giriyorum ama yine de arada kontrol ediyorum
Aynen ben de yatmadan bi bakıyorum ne var ne yok diye :)

ben de evde kıyafetsiz gezeceğim elimden gelse ya elbise giyerim ya da şort ve askılı öyle gezerim
Ben de şort veya eşofman üstüne de yaz kış tişört giyerim :)

maşallah sen daha bakımlısın zaten canım rimel filan sürüyorsun en azından zaten :))
Her gün işe gelince yüzüme nemlendirici sürüp fondöten, allık, rimel uygularım. Kaş maskarasıyla kaşlarımı düzeltirim. Mutlaka ruj sürerim şimdi Ramazandan dolayı sürmüyorum. Arada bir eyeliner sürerim. Ve makyaj sonunda kesinlikle parfümümü sıkarım.

Ben de göz kalemimi banyoya koydum sabah yüzümü yıkadıktan sonra hemen sürecektim aklıma gelmiyordu sizi okuyunca gittim sürdüm
Bi gaz daha verin pijamalarımı çıkarayım
ankacım şöyle güzel bir elbise giy yaz da geldi kendini ihmal etme
Bugün baya makyaj yaptım
saçımı kuyruk yaptım fular bağladım bu aralar moda
yine t shirt ve jean giydim
herkes güzel olmuşsun dedi
bi utandım
ben de severim güzel şeyler duymayı
ama şu aralar konforum çok daha mutlu ediyor beni

Bugün baya makyaj yaptım
saçımı kuyruk yaptım fular bağladım bu aralar moda
yine t shirt ve jean giydim
herkes güzel olmuşsun dedi
bi utandım
ben güneş kremi normal nemlendirici sürmeden çıkamıyorum dışarı.normal günlerde bb,kalem,rimel hafif allık.far falan sevmiyorum zaten.rujda çok kullanamam.doğal renkler bulursam

Ben de göz kalemimi banyoya koydum sabah yüzümü yıkadıktan sonra hemen sürecektim aklıma gelmiyordu sizi okuyunca gittim sürdüm
Bi gaz daha verin pijamalarımı çıkarayım
saçlarını taradınmı

malum yaz da geldi sıvı kaybı artıyor ya su hedefin biraz az geldi bana 2 lt olsa daha iyi olmaz mı

İnceleyeceğim teşekkürler:)
Söz gerçekten tokat gibiymiş

fular kardeşliği :)
2 fularım var 1 tanesini sürekli kullanıyorum. diğerini kombinleyemedim açık sarı rengi var.
Benim de bi tane açık sarı var krem kahve tonları ve koyu yeşille kombinlemeyi çok seviyorum

ankacım şöyle güzel bir elbise giy yaz da geldi kendini ihmal etme

ben de severim güzel şeyler duymayı
ama şu aralar konforum çok daha mutlu ediyor beni
Elbisem yok en son her gören hamile sanınca elbiselerimi komple gönderdim evden
Tayt tunik/tişört takılıyorum evde ama normal tayt leoparlı değil yanlış anlaşılmasın malum gırgır falan yapmak lazım oluyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…