Bu gün çılgınlık yaptımokudukça gaza geliyorum birazdan makyaj yapmaya başlayacağım bu gazla
Dur ben oturacak yer açayım sizeKonya’ya bilet alıyorum gelen var mı
Eşim akşam önemli bir günü mü unuttum diyecekyap tabi ankacım :)
Sen nasıl kesiyordun. Bi daha öyle keseyim
ben de kıyabilirsem kızımın saçında başlamayı düşünüyorum kesim denemelerine3 hafta kuaförde çalışmıştım
16-17 yaşımda takmıştım çok katlı modellere
burdaki kuaörler de alttan 2 kat verip gönderiyolardı
bende aldım makası kendim kesdim :)
kahkül falan kendim kesiyorum zaten.
Eşim akşam önemli bir günü mü unuttum diyecekİstanbul’un fethini kutlarız derim
Ekte resmini eklediğim cusion diye bir ürünleri var. Kapatıcılığı çok iyi hem de doğal duruyor ve cildi nemli tutuyor. 50 spf güneş koruması var aynı zamanda. Bir sürü bb, cc krem denedikten sonra aradığımı buldum. Bundan önce beyondun cc kremini kullandım ama bu ürün açık ara daha başarılı.farmasi bende sivilce yaptı beyond deneyeceğim elecda önermişti.
ben de kıyabilirsem kızımın saçında başlamayı düşünüyorum kesim denemelerine
ben de kıyamıyorum ama epey uzadı 50 cm oldu sanırımkızıma kıyamıyorum çok güzel saçları var
Ekte resmini eklediğim cusion diye bir ürünleri var. Kapatıcılığı çok iyi hem de doğal duruyor ve cildi nemli tutuyor. 50 spf güneş koruması var aynı zamanda. Bir sürü bb, cc krem denedikten sonra aradığımı buldum. Bundan önce beyondun cc kremini kullandım ama bu ürün açık ara daha başarılı.
Ben de normalde allık sevmem ama resimdeki allığı beğendim. Çok beyaz olduğum için cusion üstüne hafif bu allıktan sürünce sağlıklı bir görüntü oluşuyor.
Rengi deneyebilsen güzel olurdu aslında. Umarım sipariş ettiğin ürün doğru renkte olur. En iyisi hızlı trene bin gel, alışveriş yapıp dön:)Tamam elecda çok sağol bayramdan sonra sipariş vereyim düğünler davetler başlar.
ben aydınlatıcı kullanıyorum ciltteki parlaklığı seviyorum :)
Makyaj yapmayı severimseni tebrik ediyorum gerçekten
Ben de gençlikte kendime kahkül keserdim3 hafta kuaförde çalışmıştım
16-17 yaşımda takmıştım çok katlı modellere
burdaki kuaörler de alttan 2 kat verip gönderiyolardı
bende aldım makası kendim kesdim :)
kahkül falan kendim kesiyorum zaten.
Rengi deneyebilsen güzel olurdu aslında. Umarım sipariş ettiğin ürün doğru renkte olur. En iyisi hızlı trene bin gel, alışveriş yapıp dön:)
Gelince haber ver beraber yapalım:)Renk bana uyar açık ton kullanıyorum bende :)
Ankara'ya yaz sonu geleceğim banyo için alışveriş yapacağım :)
Ben de gençlikte kendime kahkül keserdim
Gelince haber ver beraber yapalım:)
Hızlıca evi topladım, (sadece topladım yerlerine yerkeştirmedim) kızıma banyo yaptırdım geldim. Bebeği yıkayacağım az sonra biraz dinleneyim. Oğlum uyuyor. Hasta mı olacak acaba hiç uyumazdı böyle
yüzüme nemlendirici krem harici bir şey süremiyorum.bende rimeli çok severim.günlük kullanım için bb benim için çok iyi oldu.yüz hafif canlanıyor.fondotenler günlük ağır geliyor bana.yüzümde çok kusurlu değil bb yetiyor.
ay ben tersinde kestireyim bi dahakine.Kat var şimdi saçlarımda küt olması için kısa katların uzaması lazım sanırım.aslan günlerinde kesince canlanıyormuş saç diye her aslan gününde kat atmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?