ben de kıyabilirsem kızımın saçında başlamayı düşünüyorum kesim denemelerine

farmasi bende sivilce yaptı beyond deneyeceğim elecda önermişti.
Ekte resmini eklediğim cusion diye bir ürünleri var. Kapatıcılığı çok iyi hem de doğal duruyor ve cildi nemli tutuyor. 50 spf güneş koruması var aynı zamanda. Bir sürü bb, cc krem denedikten sonra aradığımı buldum. Bundan önce beyondun cc kremini kullandım ama bu ürün açık ara daha başarılı.

Ben de normalde allık sevmem ama resimdeki allığı beğendim. Çok beyaz olduğum için cusion üstüne hafif bu allıktan sürünce sağlıklı bir görüntü oluşuyor.

Eklentiler

• CA757EB7-9C92-4570-BB85-0E6CF58F4F6C.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 53
  • 597D4FC1-59C3-435B-873B-3B8349E78CEC.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 59
  • A2A5FAFF-0192-4182-9260-97EC7404BD90.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 58

Tamam elecda çok sağol bayramdan sonra sipariş vereyim düğünler davetler başlar.
ben aydınlatıcı kullanıyorum ciltteki parlaklığı seviyorum :)

Tamam elecda çok sağol bayramdan sonra sipariş vereyim düğünler davetler başlar.
ben aydınlatıcı kullanıyorum ciltteki parlaklığı seviyorum :)
Rengi deneyebilsen güzel olurdu aslında. Umarım sipariş ettiğin ürün doğru renkte olur. En iyisi hızlı trene bin gel, alışveriş yapıp dön:)

seni tebrik ediyorum gerçekten
Makyaj yapmayı severim
Yataktan yeni kalkmış gibi ortalıkta dolaşmayı sevmiyorum

Ben de gençlikte kendime kahkül keserdim

Rengi deneyebilsen güzel olurdu aslında. Umarım sipariş ettiğin ürün doğru renkte olur. En iyisi hızlı trene bin gel, alışveriş yapıp dön:)

Renk bana uyar açık ton kullanıyorum bende :)
Ankara'ya yaz sonu geleceğim banyo için alışveriş yapacağım :)

Hızlıca evi topladım, (sadece topladım yerlerine yerkeştirmedim ) kızıma banyo yaptırdım geldim. Bebeği yıkayacağım az sonra biraz dinleneyim. Oğlum uyuyor. Hasta mı olacak acaba hiç uyumazdı böyle

şu hava değişimleri çok etkiliyor malesef

bende rimeli çok severim.günlük kullanım için bb benim için çok iyi oldu.yüz hafif canlanıyor.fondotenler günlük ağır geliyor bana.yüzümde çok kusurlu değil bb yetiyor.
yüzüme nemlendirici krem harici bir şey süremiyorum.
en sevdiğim eyeliner. bi ona heves ediyorum. mümkün oldukça sürüyorum.
rimel seviyorum.
yüzüm çok beyaz/sarı. allık sürmeyi seviyorum.
bir de kendi dudağımın rengine yakın ruj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…