Rümeysa deyince kızımın adi:) bi bakayım bende:)Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Eski paylaşımlarda öfke kontrolüyle ilgili çok yazı var.
Bi de Dilek cesurun bi yazısında bi arkadaşınıza patronunuza vb. başkalarına sinirlenince bağırıyor musunuz? Çocuklarınıza neden bağırıyorsunuz? Çünkü onlar size muhtaç?
Yazıyordu. Bu bana tokat gibi geldi. Hergün bağırıp azarlayan bi insan değildim ama ondan sonra hiç bağırmamaya çalışıyorum. Sadece gece 12 den sonra bazen kontrolümü kaybediyorum
bak orasi iyi benim saç birbirine giriyo yaDün akşam banyodan sonra taramıştımşöyle parmaklarımı arasında rahat gezdiriyorum takılmıyor gerek yok tekrar taramaya bence
nerden temin ediyorsun acaba bu ürünleriEkte resmini eklediğim cusion diye bir ürünleri var. Kapatıcılığı çok iyi hem de doğal duruyor ve cildi nemli tutuyor. 50 spf güneş koruması var aynı zamanda. Bir sürü bb, cc krem denedikten sonra aradığımı buldum. Bundan önce beyondun cc kremini kullandım ama bu ürün açık ara daha başarılı.
Ben de normalde allık sevmem ama resimdeki allığı beğendim. Çok beyaz olduğum için cusion üstüne hafif bu allıktan sürünce sağlıklı bir görüntü oluşuyor.
nerden temin ediyorsun acaba bu ürünleri
ankaraya gelince vaktin olursa tanışmak isterim :)ig sayfası var ankamall_beyond
ankaraya gelince vaktin olursa tanışmak isterim :)
tamam:) minimalist bir alışveriş yaparızİnş sende gel alışverişe birlikte gezelimSizi de Eskişehir'e beklerim.
tamam:) minimalist bir alışveriş yaparız
eskişehirdesin demi:)İnş sende gel alışverişe birlikte gezelimSizi de Eskişehir'e beklerim.
eskişehirdesin demi:)
benim güzel memleketim..:)
bende eskişehire bisaatlik yakin şehirdeyim:)
Ben tam merkezde değilim ilçedeyim.
ama Eskişehir de yaşamak çok güzel :)
dur tahmin edeyim. Bilecige yakınız demişsin öle hatirliyorum Bozüyük olmasin
tahmin edemedim:)hayır değil :)
tahmin edemedim:)
peki eskişehirli misiniz?:)
Ben de genelde ikea’dan alıyorum. Chakra’nın ve Zara Home’un ürünlerini beğeniyorum ama indirim zamanında:)Ya gerçekten mi
İkea ya gideceğim senin bildiğin yer varsa öner mutlaka :)
Ankamall’de mağazası var. Bu sefer azmettim oraya gittim. Kapatıcı, allık, ruj, göz kalemi ve rimel aldım deneyerek. Bundan sonra aynı ürünleri ig’dan direkt sipariş ederim.nerden temin ediyorsun acaba bu ürünleri
Biz Pazar geliyoruz, cuma döneceğiz. Ama bayramlarda kayınvalidemin evinde bulaşıkçı olarak görev yapıyorum:) Umarım fırsat bulur da bir çarşıya çıkabiliriz.İnş sende gel alışverişe birlikte gezelimSizi de Eskişehir'e beklerim.
Lise bitene kadar yaşadım. Üniversite için bir çıktım bir daha dönmek nasip olmadı maalesef.Ben tam merkezde değilim ilçedeyim.
ama Eskişehir de yaşamak çok güzel :)
tahmin edemedim:)
peki eskişehirli misiniz?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?