Ankara’ya gittim de çok gezmedim
Anıtkabir Kuğulupark ve çevresi
Eskişehir için çok güzel diyolar görmek isterdim
Ama İstanbul’suz yapamam sanırım
Kalabalığı trafiği olmasa harika bir şehir
Gecesi ayrı güzel ışıkları manzarası
Gündüzü ayrı güzel camileri köprüleri boğazı

Biz Pazar geliyoruz, cuma döneceğiz. Ama bayramlarda kayınvalidemin evinde bulaşıkçı olarak görev yapıyorum:) Umarım fırsat bulur da bir çarşıya çıkabiliriz.

Bizde ilk gün kv gidiyoruz köye
orda hep sofra kuruyorlar
her gelenle oturuyorum sofraya börek tatlı sarma oh mis :)
2. günü akraba geziyoruz sonraki günler gezebilirsek geziyoruz.

İstanbula 1 kez geldim çok güzeldi
tabi çok gezemedim.

Ben üniversiteyi İstanbul’da okudum. Sonra da 3 yıl kadar orada çalıştım. Sevemedim bir türlü. İstanbul’dan Ankara’ya taşındığımızda, Ankara dünyanın en güzel şehri gibi gelmişti ki, güzel hiçbir tarafı yok aslında:)
Havası, kalabalığı ve sürekli şehrin kendisi ile mücadele beni zorladı.

Kışın çok soğuk olduğu için ilerde emekli olursak sıcak yerde yaşayacağız.
Eşim arsa bakıyor bazen bodrumdan :)
Benim eşim emeklilikte kızları asla yalnız bırakmayacak gibi görünüyor:) Ankara’da bir sürü üniversite var burada okurlar, ben kızlarımı göndermem diyor. Ee ben İstanbul’da okudum dedim. O senin babanın problemi diyor

ya geçen anneminde bulaşık mak çeşmesimi bozukmuş
20 kişinin bulaşığını yıkadık.
bir zor oldu.
normalde iş görünce çocuğuma bakardım ama nasıl oldu ben yıkadım anlamadım

ya geçen anneminde bulaşık mak çeşmesimi bozukmuş
20 kişinin bulaşığını yıkadık.
bir zor oldu.
normalde iş görünce çocuğuma bakardım ama nasıl oldu ben yıkadım anlamadım
Benim kayınvalidem her gelene sofra kuruyor bir de. İnsanlar da alışmış, öğle vakti gelip yemeklerini yiyorlar bir güzel

eşimde diyor kızımla birlikte gidecekmişim gittiği yere

Biz Pazar geliyoruz, cuma döneceğiz. Ama bayramlarda kayınvalidemin evinde bulaşıkçı olarak görev yapıyorum:) Umarım fırsat bulur da bir çarşıya çıkabiliriz.
şimdiye kadar bir makine almıştım ben oraya

yazlığı var kv'min. ya o ya ben ya da bir başkası illa ki bulaşık yıkamak zorunda kalıyorduk. Veee ben bulaşık makinesi aldım. Herkes rahat

eşimde diyor kızımla birlikte gidecekmişim gittiği yere
Benimki çocuk konusunda bana güvenmiyor, hatta kendinden başka kimseye güvenmiyor:)) Eskişehir’de kayınvalidem, görümcem kızı parka indirmek istediklerinde mutlaka peşlerinden gider:))

şimdiye kadar bir makine almıştım ben oraya

yazlığı var kv'min. ya o ya ben ya da bir başkası illa ki bulaşık yıkamak zorunda kalıyorduk. Veee ben bulaşık makinesi aldım. Herkes rahat
Bulaşık makinesi var zaten de makine mi bize hizmet ediyor biz mi makineye, o kısım biraz karışık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…