Bulaşık makinesi yok mu?Biz Pazar geliyoruz, cuma döneceğiz. Ama bayramlarda kayınvalidemin evinde bulaşıkçı olarak görev yapıyorum:) Umarım fırsat bulur da bir çarşıya çıkabiliriz.
Biz Pazar geliyoruz, cuma döneceğiz. Ama bayramlarda kayınvalidemin evinde bulaşıkçı olarak görev yapıyorum:) Umarım fırsat bulur da bir çarşıya çıkabiliriz.
Ankara’ya gittim de çok gezmedim
Anıtkabir Kuğulupark ve çevresi
Eskişehir için çok güzel diyolar görmek isterdim
Ama İstanbul’suz yapamam sanırım
Kalabalığı trafiği olmasa harika bir şehir
Gecesi ayrı güzel ışıkları manzarası
Gündüzü ayrı güzel camileri köprüleri boğazı
Güzel soru:)Bulaşık makinesi yok mu?
Kışın çok soğuk olduğu için ilerde emekli olursak sıcak yerde yaşayacağız.Lise bitene kadar yaşadım. Üniversite için bir çıktım bir daha dönmek nasip olmadı maalesef.
Güzel soru:)
Bulaşık konusunda Türkan Şoray kanunları var. Tencere, tava, plastik ve tahta ürünlerin hepsi elde yıkanır. Makineye konan tabak, bardak da önce elde deterjanla yıkanır sonra makineye konur
Ben üniversiteyi İstanbul’da okudum. Sonra da 3 yıl kadar orada çalıştım. Sevemedim bir türlü. İstanbul’dan Ankara’ya taşındığımızda, Ankara dünyanın en güzel şehri gibi gelmişti ki, güzel hiçbir tarafı yok aslında:)Ankara’ya gittim de çok gezmedim
Anıtkabir Kuğulupark ve çevresi
Eskişehir için çok güzel diyolar görmek isterdim
Ama İstanbul’suz yapamam sanırım
Kalabalığı trafiği olmasa harika bir şehir
Gecesi ayrı güzel ışıkları manzarası
Gündüzü ayrı güzel camileri köprüleri boğazı
Güzel soru:)
Bulaşık konusunda Türkan Şoray kanunları var. Tencere, tava, plastik ve tahta ürünlerin hepsi elde yıkanır. Makineye konan tabak, bardak da önce elde deterjanla yıkanır sonra makineye konur
Benim eşim emeklilikte kızları asla yalnız bırakmayacak gibi görünüyor:) Ankara’da bir sürü üniversite var burada okurlar, ben kızlarımı göndermem diyor. Ee ben İstanbul’da okudum dedim. O senin babanın problemi diyorKışın çok soğuk olduğu için ilerde emekli olursak sıcak yerde yaşayacağız.
Eşim arsa bakıyor bazen bodrumdan :)
Benim kayınvalidem her gelene sofra kuruyor bir de. İnsanlar da alışmış, öğle vakti gelip yemeklerini yiyorlar bir güzelya geçen anneminde bulaşık mak çeşmesimi bozukmuş
20 kişinin bulaşığını yıkadık.
bir zor oldu.
normalde iş görünce çocuğuma bakardım ama nasıl oldu ben yıkadım anlamadım
Benim eşim emeklilikte kızları asla yalnız bırakmayacak gibi görünüyor:) Ankara’da bir sürü üniversite var burada okurlar, ben kızlarımı göndermem diyor. Ee ben İstanbul’da okudum dedim. O senin babanın problemi diyor
şimdiye kadar bir makine almıştım ben orayaBiz Pazar geliyoruz, cuma döneceğiz. Ama bayramlarda kayınvalidemin evinde bulaşıkçı olarak görev yapıyorum:) Umarım fırsat bulur da bir çarşıya çıkabiliriz.
Benimki çocuk konusunda bana güvenmiyor, hatta kendinden başka kimseye güvenmiyor:)) Eskişehir’de kayınvalidem, görümcem kızı parka indirmek istediklerinde mutlaka peşlerinden gider:))eşimde diyor kızımla birlikte gidecekmişim gittiği yere
Benim kayınvalidem her gelene sofra kuruyor bir de. İnsanlar da alışmış, öğle vakti gelip yemeklerini yiyorlar bir güzel
Bulaşık makinesi var zaten de makine mi bize hizmet ediyor biz mi makineye, o kısım biraz karışık:)şimdiye kadar bir makine almıştım ben oraya
yazlığı var kv'min. ya o ya ben ya da bir başkası illa ki bulaşık yıkamak zorunda kalıyorduk. Veee ben bulaşık makinesi aldım. Herkes rahat
Benimki çocuk konusunda bana güvenmiyor, hatta kendinden başka kimseye güvenmiyor:)) Eskişehir’de kayınvalidem, görümcem kızı parka indirmek istediklerinde mutlaka peşlerinden gider:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?