Kışın çok soğuk olduğu için ilerde emekli olursak sıcak yerde yaşayacağız.
Eşim arsa bakıyor bazen bodrumdan :)
Benim de çok yakın bir arkadaşım eşiyle işi gücü bırakıp Bodruma taşındılar

Benim eşim de Ankara’da okumuş
Ya İstanbul yada Ankara’da okuması lazımmış

benim kv'm de hep siz çıkın gezin ben bulaşıkları yıkarım bırakın falan derdi. e benim içim el verir mi buna.
Elde yıkayıp vakit kaybedeceğime, atıyoruz makineye, kuralsız yıkıyoruz. sadece suyun altında sıyırıyoruz içim rahat etmiyor benim de öteki türlü.

Ben bu gün tembellik yaptım beşamel soslu fırın makarna yaptım. Hatta sosu robot yaptı ben sadece tepsiye gezdirdim

Eklentiler

• 406EFE11-2BEE-4E41-8D19-C45B11FFB816.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 64
Ben de gelince hemen erişteli mercimek çorbası ve patlıcan yemeği yaptım. Sonra kızımla parka gittik. Az önce geldik sofrayı hazırladık ezanı bekliyoruz :)) ben de orucumu açacağım deyip benim suyumu içiyor günlerdir

Ya dıger yerlerın fotogtafını cekemeden eskı halıne dondu neysee kendımı arefe gunune sakleyem

Herkese günaydın
Dün yesa youtubeda benim gibi dağınık bir kadının sayfasını önerdi
Benden daha dağınık ama yanlış anlaşılmasın
Ondan aldığım gazla bütün odaları topladım. Açık renkli kıyafetleri makineye attım. Ama saat erken olduğu için çalıştırmadım ses gitmesin diye.

Bebeğin kıyafetlerini katldım küçülenleri ayırdım.
Mutfak balkonunu topladım yıkamaya hazır bıraktım. Balkonu arada sildiğim vileda vardı mop aldığımdan beri kullanmıyorum onu kapıya çıkardım. 2 poşet çöp çıkardım. (Akşam yine çıkarmayı unutmuştum ) Saat 6:30 gibi onları atıp geleceğim. Gündüzleri çöp çıkarmak yasak. Yönetici işe gitmeden atmam lazım
Komşular napıyor bu manyak diyecek kesin

Kuru mopla etrafı dolandım halılar olmayınca elektrik süpürgesiyle süpürülmüş gibi oluyor.

Mutfağı topladım. Yine karışmıştı. Akşam beşamel sos tenceresini öylece makineye koydum. Sahur bulaşıklarıyla çalıştırdım kurudu yani makinede bakalım bu tencere temiz çıkarsa sanırım bundan sonra yıkamadan koyabilirim belki.

Dün sildiğim koltuklar kurudu ama su lekeri kalmış süngerler kirli olduğu için galiba yüzeye çıkıyor artık lekeler belki yine silerim bu gün. Temizliği baya bitirdim plan yapmadan

Bu arada videoda dikkatimi çeken nokta kadın odanın birine giriyor mesela katlanacak herşeyi katlayıp etrafı toplayıp süpürge açıyor.
Bense normalde katlanacakları etraftakileri vs. Sele vb bişeye doldurur ertelerim ve o sele artık taşıp kenarlarında tepecikler oluşturana kadar beklerdi bundan sonra ertelemeyeceğim. İlk olarak yerine yerleşmesi gerekenleri yerleştireceğim. Çünkü süpürge mecburen açılacak etrafa kırıntı döküyor çocuklar süpürgeyi erteleyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…