Çöp poşeti almaya gittiğimde dikkatimi çekti sordum şimdilik fikir alayım diye canım. Fairy aldım geçenlerde onun 30 tanesi 40 tı. Her gün kullanınca 1 ay gidiyor.
Kişisel alan,marie hanım iyi hoş demiş fakat, eşimin kişisel alanına ben uğramazsam çöplük olur :) mecburen bazen saygı sınırlarını aşıyorum:) bende eşimden gizli elden çıkarmalara devam edicem yoksa cidden çekilmez hal alıyor temizlik
Benim deterjan gözünün kapağını kırdı çocuklar. Ben de öylesine taktım ama açılmıyor yıkanırken. Rastgele içine atıyorum tableti. Sıvıyı da bir fincan vb bişeye katıp alta koysam olur mu senceSıvı daha uzun gidiyor. dene bence.
Benim deterjan gözünün kapağını kırdı çocuklar. Ben de öylesine taktım ama açılmıyor yıkanırken. Rastgele içine atıyorum tableti. Sıvıyı da bir fincan vb bişeye katıp alta koysam olur mu sence
Ben artık migros un kine geçtim 50 tanesi 15 tl çok çok memnunum bugüne kadar hep fairy é fazla para vermisimKızlar şokun bulaşık tabletini kullanan var mı? 100 tanesi 25 TL
Sıvı daha uzun gidiyor. dene bence.
2 tand programı var napıyor bilmiyorumÖn yıkama yapıyorsa sıkıntı olabilir ama yapmıyorsa makineyi çalıştır 2 dk sonra dök bir fincan kadar yıkansın.
yada tableti 2 ye bölüp kullan 2 ay gitsin :)
Sıvı bendekinin birazı bölünmez benceMia ben tableti ikiye boldugumde temizlenmemis hissi yaşıyorum ya da iyi temizlememiyor anlamadım. O yüzden ucuz tablet almaya başladım
Kolay gelsin canım şimdi yapmayacaksın değil mi bunlar sabah için program?Bu gün salonla ilgileneceğim
Koltukları üstten güç harcamadan sil
Halının lekeli yeri var mı kontrol et(16 metrekare olduğu için yıkamaya vermeye üşendim :))
Perdeleri yıka
Camları sil
Duvarda lekeli yerler var mı kontrol et
Kapısını sil kilitle çocuklar girmesin
Şimdi her zamanki gibi mutfak var sırada tabi. Bulaşıklar yine beni bekliyor
Mutfağı bitirdim. 2 kere bebeği emzirdim bu sırada. Şimdi salona geçiyorum. Gündüz mümkün değil yapamıyorum. Bayrama kadar böyle çünkü gerçekten çok gelen oluyor. Cimrilik yaptım yardım almadım pişmanımKolay gelsin canım şimdi yapmayacaksın değil mi bunlar sabah için program?
Bu arada ben fairy kullanıyorum bir kısmı jel ama kesiyorum yine de ikiye
Mia ben tableti ikiye boldugumde temizlenmemis hissi yaşıyorum ya da iyi temizlememiyor anlamadım. O yüzden ucuz tablet almaya başladım
Allah yardımcın olsun canım. Benim gelen giden olmuyor bu şehirde kimsemiz yok ben sana tertemiz evimi vereyim bayram içinMutfağı bitirdim. 2 kere bebeği emzirdim bu sırada. Şimdi salona geçiyorum. Gündüz mümkün değil yapamıyorum. Bayrama kadar böyle çünkü gerçekten çok gelen oluyor. Cimrilik yaptım yardım almadım pişmanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?