Yok arkadaş ben yoğurt mayalayamıyorum nerde hata yapıyorum önceden acemiyken bile taş gibi olurdu ne oldu anlamadım

Konmari ablaya selamlar :)
bizim biraz türk işi farklı oluyor tabi :)

Ön yıkama yapıyorsa sıkıntı olabilir ama yapmıyorsa makineyi çalıştır 2 dk sonra dök bir fincan kadar yıkansın.
yada tableti 2 ye bölüp kullan 2 ay gitsin :)

Mia ben tableti ikiye boldugumde temizlenmemis hissi yaşıyorum ya da iyi temizlememiyor anlamadım. O yüzden ucuz tablet almaya başladım

Bu gün salonla ilgileneceğim
Koltukları üstten güç harcamadan sil
Halının lekeli yeri var mı kontrol et(16 metrekare olduğu için yıkamaya vermeye üşendim :))
Perdeleri yıka
Camları sil
Duvarda lekeli yerler var mı kontrol et
Kapısını sil kilitle çocuklar girmesin

Şimdi her zamanki gibi mutfak var sırada tabi. Bulaşıklar yine beni bekliyor

Kolay gelsin canım şimdi yapmayacaksın değil mi bunlar sabah için program?
Bu arada ben fairy kullanıyorum bir kısmı jel ama kesiyorum yine de ikiye

Kolay gelsin canım şimdi yapmayacaksın değil mi bunlar sabah için program?
Bu arada ben fairy kullanıyorum bir kısmı jel ama kesiyorum yine de ikiye
Mutfağı bitirdim. 2 kere bebeği emzirdim bu sırada. Şimdi salona geçiyorum. Gündüz mümkün değil yapamıyorum. Bayrama kadar böyle çünkü gerçekten çok gelen oluyor. Cimrilik yaptım yardım almadım pişmanım

Marul diye uygulama yükledim. Alışveriş yaptığımız marketten online alabiliyormuşuz. Çok iyi oldu. Artık online alacağım. Her gittiğimizde aldığımız fazla gereksiz şeylerden de kurtulmuş olacağız. Deneme olarak çay, kaşar, şeker, süt aldım. Bakalım son kullanma tarihleri nasıl olacak eğer sıkıntı yaşarsam da alacaklarımı liste yapıp buradan hesaplayıp gideceğim eşim 2000 TL ayırdı mutfak için. Bu ay 2000 TL ile geçinmeye çalışacağız inşallah.(bez dahil)

İç ses: yarım saat oyalandın anka salon seni bekler

Günaydınlar
Dün hiç iş yapmadım
kızımla oynadım
dinlendim

Bugün annem davet yemeğine çağırdı
evleri toparlayıp mak çamaşır atacağım
bu hafta çok sakin ve güzel geçti :)

Allah yardımcın olsun canım. Benim gelen giden olmuyor bu şehirde kimsemiz yok ben sana tertemiz evimi vereyim bayram için

Günaydınlar,
Kahvaltı, mutfağı toplama yapıldı.
Ev süpürüldü.
1 makine çamaşır yıkanıp asıldı.
2. Makine çalışıyor.
Yatak ve oturma odası toparlandı.
Şimdi aşağı mesaimiz başladı oğlumla.
Midem kötü, üşüttüm ya da dün çok yedim bilemiyorum
Akşam da arkadaşımızın rol aldığı bir tiyatro gösterisine gideceğiz.
Doğum öncesi sürekli bi şeyler yapasım var ama akşam pert oluyorum işte.
Herkese keyifli haftasonları diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…