Bu kartlık sanırım dimibundan mı:)
evet kartlık:) nufus cüzdan kartlık şekliyse kolay olur:)Bu kartlık sanırım dimi
Nasıl ya bezleri direk çöpe mi atıyorsunben kapı dişinda merdivenlerin yanina.. ev ahali bez kokmasin dedimhergün atmak lazim bezleri. ben poşet kullanmiyorum çöp kovasiyla atıyorum. Anka
Yani şimdilik değil ama nasılsa kart olacak bir gün olabilir aslında.evet kartlık:) nufus cüzdan kartlık şekliyse kolay olur:)
Teşekkürlerkolay gelsin son ay çok zor oluyor birde sıcaklar başladı.
Benim çocuklardan biri temmuz ikisi hep eylül ekim doğumlu sıcaklarda koca göbeğimle mahvolmuştum çok iyi anlıyorum seni rabbim kolaylık versinTeşekkürlerburası inanılmazı sıcak son 2 gecedir sıcaktan uyuyamıyorum, klima da açmaya korkuyorum son anda hastalıkla uğraşmak istemiyorum
ben kapı dişinda merdivenlerin yanina.. ev ahali bez kokmasin dedimhergün atmak lazim bezleri. ben poşet kullanmiyorum çöp kovasiyla atıyorum. Anka
Çok zor olmuştur Eminim, Allah tan Temmuz Ağustos’a denk gelmedi diyorumBenim çocuklardan biri temmuz ikisi hep eylül ekim doğumlu sıcaklarda koca göbeğimle mahvolmuştum çok iyi anlıyorum seni rabbim kolaylık versin
evet çöpe atiyorum. direk atılıyor. :) poşet kullanmiyorum. ama çöpleri atacaksa mutlaka çöp poşetiNasıl ya bezleri direk çöpe mi atıyorsunben önce buzdolabı poşetinr ordan büyük poşete koyuyorum kokmasın diye
Evet çöp meselesini de dünya meselesi haline getirdiğime göre gideyim şoktan büzgülü poşet alıp geleyimkıyıcaz paraya napalım
İkisi Hep eylül ekim ne demek acaba.Benim çocuklardan biri temmuz ikisi hep eylül ekim doğumlu sıcaklarda koca göbeğimle mahvolmuştum çok iyi anlıyorum seni rabbim kolaylık versin
Haklısın miacım tamam bu sorunu da çözdükankacım diğerleri yırtılıyor aldığın paraya değmiyor az pahalı olsun da fiyatı neydi bilmiyorum
Haklısın miacım tamam bu sorunu da çözdük
sanmıyorum valla anka sürekli bir kriz çıkarıyor gibi bugünbugün ki krizi de atlattık
sanmıyorum valla anka sürekli bir kriz çıkarıyor gibi bugün
aha geldi yineKızlar şokun bulaşık tabletini kullanan var mı? 100 tanesi 25 TL
Unut gitsin.aha geldi yinemintax mıydı neydi canım o?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?