kolay gelsin son ay çok zor oluyor birde sıcaklar başladı.
Teşekkürler burası inanılmazı sıcak son 2 gecedir sıcaktan uyuyamıyorum, klima da açmaya korkuyorum son anda hastalıkla uğraşmak istemiyorum

Teşekkürler burası inanılmazı sıcak son 2 gecedir sıcaktan uyuyamıyorum, klima da açmaya korkuyorum son anda hastalıkla uğraşmak istemiyorum
Benim çocuklardan biri temmuz ikisi hep eylül ekim doğumlu sıcaklarda koca göbeğimle mahvolmuştum çok iyi anlıyorum seni rabbim kolaylık versin

Benim çocuklardan biri temmuz ikisi hep eylül ekim doğumlu sıcaklarda koca göbeğimle mahvolmuştum çok iyi anlıyorum seni rabbim kolaylık versin
Çok zor olmuştur Eminim, Allah tan Temmuz Ağustos’a denk gelmedi diyorum

Nasıl ya bezleri direk çöpe mi atıyorsun ben önce buzdolabı poşetinr ordan büyük poşete koyuyorum kokmasın diye
evet çöpe atiyorum. direk atılıyor. :) poşet kullanmiyorum. ama çöpleri atacaksa mutlaka çöp poşeti

Evet çöp meselesini de dünya meselesi haline getirdiğime göre gideyim şoktan büzgülü poşet alıp geleyim kıyıcaz paraya napalım

ankacım diğerleri yırtılıyor aldığın paraya değmiyor az pahalı olsun da fiyatı neydi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…