Temiz ev en sevdiğim tertemiz bayıldığımAllah yardımcın olsun canım. Benim gelen giden olmuyor bu şehirde kimsemiz yok ben sana tertemiz evimi vereyim bayram için
Belcağzım ağrıyor
Salon bitti çok şükür. Perdeler çok yordu. 8 e doğru yattım 9:30 da kaldırdı çocuklar. Kahvaltı hazırlığı, etraf toplama perde yıkama yaptım öğlen oldu.
Aynen pişman oldum gerçekten.Keşke birini tutsaydın ankacım ya uykusuz kalmak daha zor.
Aynen pişman oldum gerçekten.
Bi de genel olarak zaten çocukların dağıttığı yerlerle daha çok uğraşıyorum aslında
geldim gidiyorum kızlar
malum davetiye dağıtmaya gidilecek tuhafiye işi var market işi var
Yok o oynadığı oyuncağı işi bitince toplar yerine koyar. Toplamadığı da oluyor tabii arada. O boyayıcı3 numara da ev dağıtma potansiyeli gördüm zaten
Tüm gün bunları toplamak zaten yetiyordur sana, bi de bayram temizliğine girişmeseydin be Anka’m. Allahım güç kuvvet versin sana.Yok o oynadığı oyuncağı işi bitince toplar yerine koyar. Toplamadığı da oluyor tabii arada. O boyayıcıher yeri boyuyor. Büyükler dağıtıyor benim. Hele kızım terminatör gibi hazır dolapları bile boşaltır girer oturur içine. Oğlan ödev yapar arkasını toplamaz. Çorabın birini odasındaki çekmeceden birini oturma odasındaki koltuğun altından buldum ve bu başak burcu
Yeni yaptık ya bahar temizliği kolay olur gibi gelmişti ama iş aynı iş aslındaTüm gün bunları toplamak zaten yetiyordur sana, bi de bayram temizliğine girişmeseydin be Anka’m. Allahım güç kuvvet versin sana.
YAzmaymış. İnsanın kafasında değişik şeyler canlanıyor dimiselam bencede çember ney
Kızın mı? Büyüyor o da, değişecek huyu.Yataj odasını topladım yatağı yaptım çıktım arkamdan gitmiş yatakları bozmuş. Kendi yatağını hiç düzgün tutmuyor zaten. Eskiden böyle değildi düzeltmek için uğraşırdı noldu bilmiyorum
Evet kızım. Git gide düzelmesi lazım aslında. Ama büyüdükçe zorlaşıyor. Neyse havalar ısındı artık parka çıkarız daha rahat olur. Onlar da enerjisini atar.Kızın mı? Büyüyor o da, değişecek huyu.
vayy ankacım hedefim sensin biliyosunBu arada dün yazmıştım eşim 2000 TL verdi mutfak için. 2000 le geçinen 1800le de geçinir dedim 200 TL kumbaraya attım.Mia- ışık hızıyla bana yaklaşıyor atak yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?