Başlangıçta olur öyle, surata bir sırıtış yerleşir güzel duygular, tadını çıkar
Hissedene kadar devam edecek herhalde böyle ben şimdi memleketteyim bayram dönüşü doktoruma gidicem sorun olmaz değil mi acemi olunca bilemedim kan testi ile gel demişti doktor daha önce

Hissedene kadar devam edecek herhalde böyle ben şimdi memleketteyim bayram dönüşü doktoruma gidicem sorun olmaz değil mi acemi olunca bilemedim kan testi ile gel demişti doktor daha önce
Çok uzak mesafe değildir umarım, ben de 5 haftalıkken falan memlekete gitmiştim 4 saat falandı bi sıkıntı olmadı çok şükür, bi de aile hekimi 7. Haftayı bekle demişti kadın Doğum için görünmüyor küçük olunca ultrasonda ben bi kaç hafta beklemiştim. Sen için nasıl rahat edecekse öyle yap tabi, sorunsuz bir süreç olur umarım

Yok 45 dakikalık mesafe allahtan yakınız, gidene kadar 6 haftaya girilmiş olur sanırım, çok teşekkür ederim sağ salim kucağına alırsın inşallah sen de

kızlar var ya çok yoruldum ya
markete gidildi tuafiyeye gidildi halama girildi gelince marketten alınanlar yerleştirildi yemek için piza malzemesi doğradı fırına gönderdim oğlum gelmişti dün onun valizi bana bakıyor ben ona kirli çamaşır var bir el atsam tekerlerinide sileceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…