yok be bıraktık ya tupperı 5+1 bi ev yeter bana fazlasına gerek yok
Evet az aslında ama küçükler aynı odada kalsın idare ederiz napalımAz değilmi anka
Evet az aslında ama küçükler aynı odada kalsın idare ederiz napalım
SüpermişYusuf Hayaloğlu dinliyordum biz üç kişiydik çalmaya başladı
Mia, mavimli ve ben
Ay hadi hayırlı olsun, çok sevindimKızlaaar haziranın ilk hedefi tuttu sanırım kan verdim bugün 74 çıktı
Teşekkür ederim şaşkınım ben deAy hadi hayırlı olsun, çok sevindim
Başlangıçta olur öyle, surata bir sırıtış yerleşir güzel duygular, tadını çıkarTeşekkür ederim şaşkınım ben de
Hissedene kadar devam edecek herhalde böyleBaşlangıçta olur öyle, surata bir sırıtış yerleşir güzel duygular, tadını çıkar
Çok uzak mesafe değildir umarım, ben de 5 haftalıkken falan memlekete gitmiştim 4 saat falandı bi sıkıntı olmadı çok şükür, bi de aile hekimi 7. Haftayı bekle demişti kadın Doğum için görünmüyor küçük olunca ultrasonda ben bi kaç hafta beklemiştim. Sen için nasıl rahat edecekse öyle yap tabi, sorunsuz bir süreç olur umarımHissedene kadar devam edecek herhalde böyleben şimdi memleketteyim bayram dönüşü doktoruma gidicem sorun olmaz değil mi acemi olunca bilemedim kan testi ile gel demişti doktor daha önce
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlaaar haziranın ilk hedefi tuttu sanırım kan verdim bugün 74 çıktı
Sana da hayırlı bayramlar girmeye çalış yine özlerim ben seniBen gidiyorum canlar
Belki gelirim yazarım belki yazamam bilemiyorum.
Kendinize iyi bakın hayırlı iyi bayramlar dilerim.
Yok 45 dakikalık mesafe allahtan yakınız, gidene kadar 6 haftaya girilmiş olur sanırım, çok teşekkür ederim sağ salim kucağına alırsın inşallah sen deÇok uzak mesafe değildir umarım, ben de 5 haftalıkken falan memlekete gitmiştim 4 saat falandı bi sıkıntı olmadı çok şükür, bi de aile hekimi 7. Haftayı bekle demişti kadın Doğum için görünmüyor küçük olunca ultrasonda ben bi kaç hafta beklemiştim. Sen için nasıl rahat edecekse öyle yap tabi, sorunsuz bir süreç olur umarım
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ne güzel haberKızlaaar haziranın ilk hedefi tuttu sanırım kan verdim bugün 74 çıktı
Teşekkür ederimNe güzel haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?