Evet boykottayım Banyoyu topladım yıkamaya hazır bıraktım ki eşim yıkasın
Çocukları yatırdım. Şimdi mutfağı toplayacağım. Mutfağın camı kaldı sadece onun için kova bez hazırlayacağım sabah sileceğim. Kız perdeyi yırttı onu indirip dikeceğim. Neden çünkü boykot var

Hımmm aklıma oğlanın koltuğa döktüğü çikolatalı süt geldi. Ne çekti bu koltuk bu gün be

Çernobili kaydettim ben toplamı 5 bölüm müymüş? O zaman hepsi yayınlansın bi solukta izlerim ben.

Of kuzum ne iş yaptın hakkaten ya

Selam kızlar
Dün ev işi yapmadım ama yorucu geçti
Eşim tarlaları dolaşmaya gidecekmiş
Benide götür dedim (hayy aklıma)
Başta güzeldi gezdik ordan kv uğradık
Kp tarlada malzeme unutmuş eşimle gittiler
Kv kaldık mutfak temizliğine yardım ettim
Çok kalabalık evi var sadece üstten sildim
Eve gelince dinlendim
Anka boykot güzel gidiyor

Psidan tebrik ederim

Şimdi ev temizliyorum birkaç parça ayırırım bu arada :)

Çok kotüyum kızlar kaç gündür
Sürekli mide bulantilarim oluyor ama cikartmiyorum ama aciktigimda yemek de yiyebiliyorum öff çok kötü ya.kaç ay sürecek bu hep böyle geçmeyecek demi 9 ay.
Temizlik falan yapamadık haliyle eşim süpürge tuttu toz aldı sadecé. elimi hiç bi şeyé süremedim çünkü midem çok kötü. Normalde tatliciyim ama tatlı yiyemez oldum eksi tuzlu şeyler midemi bastirio.
Bulantilarâ bi çare var mı acaba.annelik süreci şimdiden başladı mi acaba öff anne olmak gerçekten çok zormuş psikolojik kötü oldum günlerim yatmakla geçiyor

İlk aylar öyle geçiyor zaman geçmiyor gibi hele de bulantı olunca doktoruna söyle bulantı ilacı versin düzenli kullanınca işe yarar umarım, ben 2 hamileliğimde de kusmaktan acillik oldum, hafif beslen sık sık az az ye, tuzlu çubuk kraker ve leblebi hep yanında olsun. Kendini kötü hissetmen çok normal kendini hiç sorgulama bu süreçte, 16. Haftaya kadar sürebilir ama geçecektir canını sıkma, hemen ve hafifçe geçsin bu süreç inşallah

Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda normale dönersin, kaçıncı haftada başladı bulantılar ben şimdilik çok iyiyim merak ediyorum olacak mı diye

Canımmm inşallah çabuk geçer ben o dönemler hep çubuk yedim. Bi de banyoya yatak atacaktım sürekli çıkarmaktan git gel ama kalp atışları başladı demek ki bulantı olması da güzel bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…