Maşallah canım güzel durmuş ben yarın ya dolaba ya da kavanoza koyacağım bugün pilim bitti şimdi orucumu açtım da biraz dinlenmeye çalışacağım inşallah bunu sana söylemem de tuhaf oldu boykottaydın ama dimi sen
Çernobili kaydettim ben toplamı 5 bölüm müymüş? O zaman hepsi yayınlansın bi solukta izlerim ben.merhaba kızlar ramazan da bitmek üzere, giremezsem şimdiden iyi bayramlar herkese:)
haziran planımı bayram tatili dönüşü yapıcam şimdi memlketteyim. burdaki hedeflerim:
1 kitap bitirmek
çernobil isimli mini diziyi izlemek ( 5bölümmüş)
olabildiğince az yemeye çalışmak, bayram tatlılarını min düzeyde tutmak. en son perşembe günü 60,3 kilo geldim aylardır 58lerde geziniyordum ve 55e inmek istiyordum.
Of kuzum ne iş yaptın hakkaten yaEvet boykottayımBanyoyu topladım yıkamaya hazır bıraktım ki eşim yıkasın
Çocukları yatırdım. Şimdi mutfağı toplayacağım. Mutfağın camı kaldı sadece onun için kova bez hazırlayacağım sabah sileceğim. Kız perdeyi yırttı onu indirip dikeceğim. Neden çünkü boykot var
Hımmm aklıma oğlanın koltuğa döktüğü çikolatalı süt geldi. Ne çekti bu koltuk bu gün be
evet canım 5 bölümmüş, 4 bölümü var zaten son bölüm de salı günü çıkacakmışÇernobili kaydettim ben toplamı 5 bölüm müymüş? O zaman hepsi yayınlansın bi solukta izlerim ben.
Bayramda izlerim de sonra geç kalkınca ziyarete gelenlere üst baş saçma ev dağınık yakalanıyoruz, bayramda erken yatıp erken kalkçam bu seferevet canım 5 bölümmüş, 4 bölümü var zaten son bölüm de salı günü çıkacakmış
Bizde de oluyor oBayramda izlerim de sonra geç kalkınca ziyarete gelenlere üst baş saçma ev dağınık yakalanıyoruz, bayramda erken yatıp erken kalkçam bu sefer
Arefe günü iş güç arası oldu mu acaba.Akşam 18:00 - 20:00 arası ekektrik olmayacakmış burda.
Kaç gündür kesilip duruyor zaten.Arefe günü iş güç arası oldu mu acaba.
İlk aylar öyle geçiyor zaman geçmiyor gibi hele de bulantı oluncaÇok kotüyum kızlar kaç gündür
Sürekli mide bulantilarim oluyor ama cikartmiyorum ama aciktigimda yemek de yiyebiliyorum öff çok kötü ya.kaç ay sürecek bu hep böyle geçmeyecek demi 9 ay.
Temizlik falan yapamadık haliyle eşim süpürge tuttu toz aldı sadecé. elimi hiç bi şeyé süremedim çünkü midem çok kötü. Normalde tatliciyim ama tatlı yiyemez oldum eksi tuzlu şeyler midemi bastirio.
Bulantilarâ bi çare var mı acaba.annelik süreci şimdiden başladı mi acaba öff anne olmak gerçekten çok zormuşpsikolojik kötü oldum günlerim yatmakla geçiyor
Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda normale dönersin, kaçıncı haftada başladı bulantılar ben şimdilik çok iyiyim merak ediyorum olacak mı diyeÇok kotüyum kızlar kaç gündür
Sürekli mide bulantilarim oluyor ama cikartmiyorum ama aciktigimda yemek de yiyebiliyorum öff çok kötü ya.kaç ay sürecek bu hep böyle geçmeyecek demi 9 ay.
Temizlik falan yapamadık haliyle eşim süpürge tuttu toz aldı sadecé. elimi hiç bi şeyé süremedim çünkü midem çok kötü. Normalde tatliciyim ama tatlı yiyemez oldum eksi tuzlu şeyler midemi bastirio.
Bulantilarâ bi çare var mı acaba.annelik süreci şimdiden başladı mi acaba öff anne olmak gerçekten çok zormuşpsikolojik kötü oldum günlerim yatmakla geçiyor
Canımmm inşallah çabuk geçer ben o dönemler hep çubuk yedim. Bi de banyoya yatak atacaktım sürekli çıkarmaktan git gelÇok kotüyum kızlar kaç gündür
Bazılarında olmuyor belki senin de olmaz ama genelde 6-8 gibi başlarGeçmiş olsun umarım en kısa zamanda normale dönersin, kaçıncı haftada başladı bulantılar ben şimdilik çok iyiyim merak ediyorum olacak mı diye
Bana da olmayacak gibi geliyor, böyle şeyler anneyle aynı olabiliyormuş bakalım tutacak mı teorilerBazılarında olmuyor belki senin de olmaz ama genelde 6-8 gibi başlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?