Günaydın kızlar
Sabah evi süpürdüm epeydir yerleştirmediğim çamaşırları yerleştirdim. Ütülenecekler kaldı inşallah akşam ütülerim.
Süt almaya gittik şimdi sütü pişiriyorum birazdan yaprak saracağım iç hazırlıyorum. Bugün hava ne sıcak ya :/

Kolay gelsin canım. Benim de kayınvalidem göndermiş yaprak. 4 çocukla bi sarmam eksik zaten dimi

Kolay gelsin canım. Benim de kayınvalidem göndermiş yaprak. 4 çocukla bi sarmam eksik zaten dimi
aklımdan sen geçtin bak ben 2 saattir filan tek çocukla milli mücadele verdim resmen
Bir şey sorcm ya bu yaprakların fazlasını buzluğa nasıl koyabilirim acaba

Ben yaprakları kavanoza kuru kuru basarım. Hava almayacak kadar olunca kapağını kapatırım. Sonra yakın arkadaşlarım gelince haşlar sardırırım kalırsa da kısır yaparız arkasından kısırla yenir.

Bu gün boykot vardı dimi bizde
Kızım sağolsun önce kendi yatağını sonra koltuğu mahvetti. Onları sildim. Yatağı çok ıslatmışım balkona atayım dedim baktım tozlanmış balkonu yıkadım. 2 makine çamaşır serdim. Hava aşırı sıcak olduğu için hemen kurudu katladım yerleştirdim. Evi süpürdüm koltukları çektim. Halıları sersek iyi olacak yere ne dökülürse koltukların altına da gidiyor. Böyle işte bu gün yatma günümdü

Kızlar minimal yaşam çocuksuz evlerde daha kolay sağlanıyor...
Veya çocuğunu büyütmüş insanlarda daha kolay oluyor desem..
Benim oğlum 4 buçuk yaşında, ne oyuncağı bitiyor ne bisikleti ne bebek arabası ne de kıyafetleri ayakkabıları....
6 aydır hamile kalmaya çalışıyorum, hayırlısıyla bi kalsam da ikinciye kullanıp versem birilerine şu ıvır zıvırı...
Çok gözüme batıyorlar inanın, hergün gözüm bebek arabasında, kıyafetlerde..
Kızlar benim için bi küçük dua eder misiniz, ikinci bebişim gelsin artık da hayatımı sadeleştirme yoluna gireyim artık...
Kullan at, kullan ver düzenine geçmek istiyorum artık çünkü.. Kullan sakla olayından sıkıldım..

Hayır kaynatmıyoruz ama ağzına kadar dolu olması lazım kavanoz hiç hava almasın. Geçen seneden koyduğum yaprak bu.

Eklentiler

• 58CBC78A-A33B-47EA-BFE5-8E8035270398.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 60
Hayır kaynatmıyoruz ama ağzına kadar dolu olması lazım kavanoz hiç hava almasın. Geçen seneden koyduğum yaprak bu.
Maşallah canım güzel durmuş ben yarın ya dolaba ya da kavanoza koyacağım bugün pilim bitti şimdi orucumu açtım da biraz dinlenmeye çalışacağım inşallah bunu sana söylemem de tuhaf oldu boykottaydın ama dimi sen

merhaba kızlar ramazan da bitmek üzere, giremezsem şimdiden iyi bayramlar herkese:)
haziran planımı bayram tatili dönüşü yapıcam şimdi memlketteyim. burdaki hedeflerim:
1 kitap bitirmek
çernobil isimli mini diziyi izlemek ( 5bölümmüş)
olabildiğince az yemeye çalışmak, bayram tatlılarını min düzeyde tutmak. en son perşembe günü 60,3 kilo geldim aylardır 58lerde geziniyordum ve 55e inmek istiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…