Hayırlı olsun yeni bir bebek haberi daha :) sağlıkla doğsun büyüsün inşallahTeşekkür ederimheyecan, endişe, merak, korku hepsi bir arada
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun yeni bir bebek haberi daha :) sağlıkla doğsun büyüsün inşallah
Çok teşekkür ederim
Kolay gelsin canım. Benim de kayınvalidem göndermiş yaprak. 4 çocukla bi sarmam eksik zaten dimiGünaydın kızlar
Sabah evi süpürdüm epeydir yerleştirmediğim çamaşırları yerleştirdim. Ütülenecekler kaldı inşallah akşam ütülerim.
Süt almaya gittik şimdi sütü pişiriyorum birazdan yaprak saracağım iç hazırlıyorum. Bugün hava ne sıcak ya :/
aklımdan sen geçtin bak ben 2 saattir filan tek çocukla milli mücadele verdim resmenKolay gelsin canım. Benim de kayınvalidem göndermiş yaprak. 4 çocukla bi sarmam eksik zaten dimi
Sarıp da gönderseymişKolay gelsin canım. Benim de kayınvalidem göndermiş yaprak. 4 çocukla bi sarmam eksik zaten dimi
Sarıp da gönderseymiş
Madem yapıcan bi iyilik tam yap dimi ama
Benim annem bana da gelinine de sarıp hatta pişirip götürüyor
BEn bu mesajı atlamışım ya kusura bakma. Haşlanmışsa direk poşetleyip atıyorlar ama ben hiç denemedim.aklımdan sen geçtin bak ben 2 saattir filan tek çocukla milli mücadele verdim resmen
Bir şey sorcm ya bu yaprakların fazlasını buzluğa nasıl koyabilirim acaba
Kuru vaziyette duruyor şimdilik kavanoza kattıktan sonra kapağı kaynatmak filan gerekir mi canım? Arkadaş candır hele sarma yapıyorsaBEn bu mesajı atlamışım ya kusura bakma. Haşlanmışsa direk poşetleyip atıyorlar ama ben hiç denemedim.
Maşallah canım güzel durmuş ben yarın ya dolaba ya da kavanoza koyacağım bugün pilim bitti şimdi orucumu açtım da biraz dinlenmeye çalışacağım inşallah bunu sana söylemem de tuhaf oldu boykottaydın ama dimi senHayır kaynatmıyoruz ama ağzına kadar dolu olması lazım kavanoz hiç hava almasın. Geçen seneden koyduğum yaprak bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?