Lindacım bebiş sağlıklı demek ki, 12. Haftaya kadar olacaktır muhtemelen idare edeceksin artık, sonrası çok güzel zaten.Çok kotüyum kızlar kaç gündür
Sürekli mide bulantilarim oluyor ama cikartmiyorum ama aciktigimda yemek de yiyebiliyorum öff çok kötü ya.kaç ay sürecek bu hep böyle geçmeyecek demi 9 ay.
Temizlik falan yapamadık haliyle eşim süpürge tuttu toz aldı sadecé. elimi hiç bi şeyé süremedim çünkü midem çok kötü. Normalde tatliciyim ama tatlı yiyemez oldum eksi tuzlu şeyler midemi bastirio.
Bulantilarâ bi çare var mı acaba.annelik süreci şimdiden başladı mi acaba öff anne olmak gerçekten çok zormuşpsikolojik kötü oldum günlerim yatmakla geçiyor
Sana da hayırlı olsun canım.ne güzel bi hamiş daha eklendi.bu hafta 6.haftamdayim bugün iyiyim çok şükür dün beni ağlattı resmen dayanamadım.Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda normale dönersin, kaçıncı haftada başladı bulantılar ben şimdilik çok iyiyim merak ediyorum olacak mı diye
Evet senin istediğini biliyordum eskiden beri okuduğumdan, bu ay hep lindanın oldu benim de olacak diye geçirdim içimden inşallah sağlıkla kucağımıza alalım ikimizdeSana da hayırlı olsun canım.ne güzel bi hamiş daha eklendi.bu hafta 6.haftamdayim bugün iyiyim çok şükür dün beni ağlattı resmen dayanamadım.
Herkese iyi bayramlar kızlar
İnşallah canım ya rabbim isteyen herkese versin..kalp sesini duyduk biz şükürler olsun darısı sana inşallah. Mide bulantilarim feci ama.offfEvet senin istediğini biliyordum eskiden beri okuduğumdan, bu ay hep lindanın oldu benim de olacak diye geçirdim içimden inşallah sağlıkla kucağımıza alalım ikimizde
Ben de bayram dönüşüne randevu aldım merakla bekliyorum duyacak mıyız diyeİnşallah canım ya rabbim isteyen herkese versin..kalp sesini duyduk biz şükürler olsun darısı sana inşallah. Mide bulantilarim feci ama.offf
Saolasın canım telkin edeyim bak doğru belki ise yarar. İyi haberlerini bekliyoruz burdaBen de bayram dönüşüne randevu aldım merakla bekliyorum duyacak mıyız diyeinşallah kısa sürer çok yormaz seni bulantılar ama ben düşünce gücüne de çok inanıyorum kendini telkin et bol bol iyiyim iyi hissediyorum diye, odaklandıkça geçmiyor böyle şeyler, benim de karnım çok ağrıyor adet olacak gibi ama hissettiğim anda yok çok ağrımıyor geçecek diyorum sürekli
Ev sahipleri genelde bu durumdan hoşlanmıyor yalnız dikkatli ol bence, ben de öyle düşünüyordum başlarda gittiğim evlerde şimdi marie kondo nun netflix teki videolarını önerip içeriğini anlatıyorum, zaten içinde o heves varsa belgeseli izleyip başlıyorBu arada dün Kayınvalidemin evine gittik. Bayramdan bayrama gidiyoruz zaten eşyalar üstüme üstüme geldi. Mutfakta biraz bişeyler attım ama yakın zamanda gidip o dolapları elden geçireceğim. Gece uyku girmedi gözümetakıntılarım git gide çoğalıyor resmen sonra başka evde derin dondurucunun üzerine öyle şeyler yığmışlar ki istemsizce burdan bişey almak isteseniz nasıl başarıyorsunuz dedim Bi an girip temizlemeğe başlayacaktım nerdeyse
yankılanarak geldi canım sesin :))Selam kızlar nasılsınız? Bayramla topiğimiz ıssızlaştı. sesim yankılanıyor mu
Nasıl geçiyor bayramınız. Biz dün akraba ziyaretleri yaptık. 4 çocukla araban inip eve girmesi bi dert, evden çıkıp arabaya yerleşmesi ayrı dertkomedi gibiyiz maşallah neyse bu gün de bir kaç kişiyi ziyret ederiz yarın da evde otururuz bizi ziyarete gelirler.
Bu arada dün akrabalarımızın birinin kızı rehber öğretmen. Ondan ‘çocuklukta ihmalin izi: boşluk hissi’ diye kitap aldım. Bu gün başlayacağım bakalım.
Ben yaparım kenara koyar gelirim o beğenmezse tekrar yerlerine koyarEv sahipleri genelde bu durumdan hoşlanmıyor yalnız dikkatli ol bence, ben de öyle düşünüyordum başlarda gittiğim evlerde şimdi marie kondo nun netflix teki videolarını önerip içeriğini anlatıyorum, zaten içinde o heves varsa belgeseli izleyip başlıyor
Benim kızım tek başına merdiven çıkamıyor. 2,5 yaşındaki de yarıda yoruluyor. Evlerin çoğunda asansör yok. Benim zaten belim rahatsız kucağımda çocukla çıkamıyorum. Gititğimiz yerdekiler cümbür cemaat bizi çıkarmak için aşağı iniyoryankılanarak geldi canım sesin :))
Çocuksuz birine çok yorucu ve itici gelebilir bekli ama bana çok sevimli geliyor 4 çocukla uğraşmakben evde kitap okuyamıyorum ama işte yoruluyormuşum gerçekten normalde kızımdan önce uyuyup kalıyordum bu tatilde o uyuduktan sonra evi toparlıyorum film izliyorum filan ruhuma da iyi geldi açıkçası :)
Biz de kızımla parktayız öğle uykusundan sonra da pikniğe gideriz çocukla etkinlikler böyle oluyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?