Onun eşyalarını da atıyorum ya o yuzden soruyodum yoksa hic sormam zaten artik kendi eşyalarını da sormuyorum garibin10 yıl iyimiş.
Eşin mevzuya uyanmışartık bazı kararları kendin vermelisin.
aman o kadar heyecan da olmayıversin
kesinlikle katılıyorumOtomatik vites çok rahat, çocuk olunca anne de kullanabilmeli bence. Biraz büyüyünce eşi beklemektense çocuğu at arabaya çık. Bizim için zorunlu oldu benim evim okuluma daha yakın eşiminki uzak. Araba bende kalıyor çocuğu bırakıp alma işi bende oluyor. Bi tadına varsan bırakamazsın, az cesaret
Onun eşyalarını da atıyorum ya o yuzden soruyodum yoksa hic sormam zaten artik kendi eşyalarını da sormuyorum garibin
bende kesin boşanırdım o sinir anındaBen çok atraksiyon yaşadım manuelde, almıyım artık
Ben de öyle hissediyorduk ilk zamanlar. Ehliyet alırken araba kullanmaya aşık olmuştum. Sonra araya zaman girdi, tekrar kullanmaya başlayacağım zaman hevesin yerini korku almıştı ama başlayıp sürdükçe o heves geri geliyorevet ya normalde otobüs metroyla gidiyordum istediğim yere ama çocuk olunca öğrenmek büyük kolaylık. hem korkuyorum trafikten hem de hiç hevesim yok
öğretemedi zatenSUHAN çok güldüm eşine ya :)) maşallah senin adına çok sevindim normalde kocadan hoca olmaz derler bir de
Bu arada ben de bir elbisemi ve düğün ayakkabımı elden çıkardım.
Doğum sonrası hamile kıyafetlerimi de gönderdim mi dolabım baya ferahlayacak inşallah
ama çabalamış yaöğretemedi zaten
Battaniye ve yorganların açığını kapatıyorumSadelikte yükselişe geçtin ...
takdire şayan tabi.ama çabalamış ya
takdire şayan tabi.zorla öğretti ama onun için araba bir tutku.başka bişey tarif edilemez bir aşk gibi
bu hafta üstümde ağırlı var gibi havalarda baya ısındı.dün akşam geldik evi temzilemem lazım.çamaşır var atılacak.ütüde var.
bence bugünün görevi olsun ütü
geçen benimkiyle çıktık o kullandı.eve döndük park edicek farklı biyere durdurdu. niye burası dedim pencereden göremiyorum sen park edince dediArada camdan arabasına bakıyorsa kesin tutku
yastık yorgan versem araba da uyur o derece
bence bugünün görevi olsun ütü
ben 10 parça diyorum ve açık artırmayı başlatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?