ben çok memnunum otomatikten

ben çok memnunum otomatikten
7 sene önce ehliyet almıştım, yıllardır elim araba almadım. eşime otomatik golf aldırttım ben de sürerim diye hem de küçük araba, hamillik çocuk girdi araya 2 senedir elime alamdım ya hiç trafik tecrübe de yok, park falan zatn 0, artık öğreneyim arabayı da bağımsızlığımı kazanayım istiyorum ama içimde hiç istek yok ya biraz da korkuyorum büyük şehir trafiğinden. nasıl gaza gelip başlayabilirim sizce?

Soför koltuğuna oturmadan cesaret gelmiyor.
kısa mesafe sür başlarda öyle öyle alışırsın.

deneyeceğim canım mutlaka :) bugün evden taze fasulye ayran ve muhallebi getirip yedim akşam da hafif geçireceğim sabah mutlaka bunu denerim. öğlen yerim sonrasında artık.
bende cesaret var biri kırmadığı sürece :) biz önce boş bir alana gittik ben orada biraz talim yaptım otomatik arabayı tanımak için 10 dk kadar. sonra trafiğe çıktım (sakin bir saatti) eve kadar getirdim ufak tefek pürüzler varmış eşim öyle söyledi tabi pratik yapmak lazım daha çok.

eşim çok uğraştı benim.takıntı yaptı.zaten etrafımızdakiler dedi öğrenmeseydin bu adam hırsından çatlardı diye.ben çok cesaretsizim.trafik kabus gibiydi.sonra özel hoca tuttu eşim.az buçuk alıştım ama atamadım üstümden korkuyu eşim bir iki verdi tartışıp geri iniyorduk arabandan.en son dayanamadı gitti otomatik aldı bana.çok gerildim bana araba aldı ya yine süremezsem diye ama ikinci gün işe tek gittim.tabi eşim bir hafta beni takip etmiş çok sonra söyledi.şimdi iyiki diyorum.araba çok başka bişeymiş kadın için.çok dediler iki araba bir eve çok satın diye mümkün değil sattırmam satarsa kendininkini satar.bir iki eşinle çık derim yapamazsan en az 5 saatlik özel dersle çözersin işi.özellikle trafik kısmını.çünkü otomatik araba zaten kendi akıp gidiyor

Otomatik vites çok rahat, çocuk olunca anne de kullanabilmeli bence. Biraz büyüyünce eşi beklemektense çocuğu at arabaya çık. Bizim için zorunlu oldu benim evim okuluma daha yakın eşiminki uzak. Araba bende kalıyor çocuğu bırakıp alma işi bende oluyor. Bi tadına varsan bırakamazsın, az cesaret

Böyle kısa süreli taşınanlar için az eşya en güzeli
1 ay kadar iyice ayıkla dolapları mis.
Eline sağlık.
Burdan sonra 10 yıl kalabiliriz insallah. Sağol canım. Eşime soruyorum bu lazim mi diye lazim degil deyim de çöpe at demi diyo :)) artik sormuyorum lazim mi diye herseye lazim diyo

Kocadan hoca olmuyor ya

evet ya normalde otobüs metroyla gidiyordum istediğim yere ama çocuk olunca öğrenmek büyük kolaylık. hem korkuyorum trafikten hem de hiç hevesim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…