Bu sene tayinciyiz diger ay kısmetse taşınıyoruz. Parkyatagi vardi onu da verdim birine yatmiyo nasilsa diye. Su ara herseyi veriyorum atıyorum ohh ne guzel oluyo :))
Gaz için bir şey diyemem ama bulantı ilacı hamileliğin olmazsa olmazı malesef, gerçi düzenli kullanmayınca hiç de işe yaramıyor amaDoktorumdan geçen hafta gaz için hap istedim yazamam zararlı dedi
Sanmıyorum ki bulantı için de versin canım. Hap à karşı biraz sanirim
Teşekkür ederim kızlar tavsiyelriniz için
Mia bence de güzel anlasma iki araba zor olmuyor mu vergileri falan eminim hayat da kolaylastiriyordur ama biz bi arabaya bile söylene söylene yatiriyoruz
İstediğin bi marka falan var mı ne alacakmis :)
ütülerimi yaptım akşam çok şükürOh mis 1 haftalık iş yapmışsın
Eve gidip ütü yapasım geldi :)
ben de bugün itibariyle başlayacağım kitap okumaya :)Günaydınlar
Bugün yeni bir hafta
bu hafta yarım kalan kitabımı okumak istiyorum.
birde film izlemek
evde rutin işler yapıp geçeceğim.
ay sonu işlerim çok yoğunlaşır
o yüzden full dinlenmeli bir hafta olsun.
bu arada benim zula patladı size anlatacağım :)
Allah yardımcın olsun canımGünaydınlar herkese
Hala kötü vaziyetteyim sabahları baya kötü uyanıyorum
Sakız falan bi nebze ama sonra tekrar başlıyor ve hiç bi şey yiyemiyorum
Tüm hamileliğim böyle giderse ben bu bebise alışverişe falan çıkamam bu halde.. yatmakla geçiyor günlerim sadecé.
Mià olsun borçları kapattıktan sonra aklındaki leri yaparsın inşallah acele etme bence.
bulantı hapı vermesi lazımDoktorumdan geçen hafta gaz için hap istedim yazamam zararlı dedi
Sanmıyorum ki bulantı için de versin canım. Hap à karşı biraz sanirim
senin de geçmiş bayramın kutlu olsun, nerelerdesin özledik :)
selamlar.herkesin geçmiş bayramını tebrik ederim
Ovv kendine baya iyi alıyor bea.rabbim gönlüne göre versin mià. Hadi bakalım inşallah en kisa zamanda yükseltir.Arabamın vergisi 68 tl di
birde aylık 50-70 tl arası gaz atıyorum yetiyor
diğer masraflar eşime ait :)
şimdi eski kasa polo bakıyor (kliması olsun da )buna şükür
kendine audi alacak
ütülerimi yaptım akşam çok şükür
bu hafta rahatım inşallah
dolabımı da düzenledim 2 tişört, 1 pantolon eledim
Ovv kendine baya iyi alıyor bea.rabbim gönlüne göre versin mià. Hadi bakalım inşallah en kisa zamanda yükseltir.
Vergi olayın süpermiş
ben de bir ütü yaptım sadece eşimin 10 tişörtü vardı benim 5 pantolon 20 kadar gömlek ve tişört filanBir daha yaz boyu ütü yapmak istemiyorum o denli yoruldum :)
sağol canım :) ben de vurursam canımın acımayacağı bir araba istiyorum kendime :))Baya çokmuş eline sağlık :)
ben de bayramda araba kullanmayı denedim. ben manuel kullanıyordum ama bu şehirde manuel cesaret edemiyordum.şimdi otomatik aldık rahatmış kullanımı :) biraz daha geliştirmek istiyorum belki sonra kendime daha ucuz küçük bir araba alırım bunu eşim kullanır hep :))
sağol canım :) ben de vurursam canımın acımayacağı bir araba istiyorum kendime :))
Teşekkür ederim benimdir ohamile kalmak isteyen arkadaş vardı hamileymiş.çok sevindim etiket yapamadım nickini bi türlü yazamadım.tebrik ederim sağlıkla gelsin bebeişim canım
1 şişe sodaAaa nasıl bir kür anlatsana denerim bende :)
1 şişe soda
3 yemek kaşığı ev yoğurdu (hazır olacaksa yağsız olacak)
Yarım limonun suyu
1 çay kaşığı zencefil
Karıştırılıp sabah aç karnına içilecek, kahvaltı için en az yarım saat beklenecek, sabah içemem diyenler gece yatmadan 2 saat önce içebilir ama sabah daha etkili oluyormuş
Ben bir kere denedim tadı güzel ama hamileysem diye içim rahat etmedi bıraktım deneyenler çok faydasını görmüş bence kesin deneyin basit ve tadı kötü değil
Rica ederim faydalı olur umarımÇok güzel tarif arada ayranla sodayı karıştırır içerdim
Sen doğum sonrası yap canım gerçi içinde zararlı birşey yok ama olsun.
teşekkürler
bu sene sigorta vs ben yatırmıştım ama özellikle bezin alınca aa unuttum diyorum eve geçtikten sonra onu yolluyorum benArabamın vergisi 68 tl di
birde aylık 50-70 tl arası gaz atıyorum yetiyor
diğer masraflar eşime ait :)
şimdi eski kasa polo bakıyor (kliması olsun da )buna şükür
kendine audi alacak
haftasonları izinlerde bayramda seyranda ortadan kayboluyorum ben.anca işyerinden girersem.evden bakayım diyorum bi türlü zaman bulamıyorumsenin de geçmiş bayramın kutlu olsun, nerelerdesin özledik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?