Kizlar bide sorum olacak. Oglum temmuzda 3 yaşında olacak insallah. Etkinlik yapmaya çalışıyorum mesela boyama oyun hamuru gibi kendisi yapmiyo bana yaptırıyo hep acaba erken mi bu etkinliklere bilemedim legolarini kendisi yapiyo eskiden onu da bana yaptırırdı:))
Hamuru benimki de sevmedi. Bizimki puzzle tarzı oyuncakları ve zeka oyunlarını çok seviyor. Kinetik kumu da çok seviyor. Boyamada zaten 10 numara biliyorsunuzHamur başarışız olmuştu.
boyama olarak özgün bir çalışma çıkarıyoruz :) rasgele karalıyor tahtayı amacı eli güçlensin istiyorum.
kinetix kum deneyeceğim. şuan sadece araştırıyorum.
Hamuru benimki de sevmedi. Bizimki puzzle tarzı oyuncakları ve zeka oyunlarını çok seviyor. Kinetik kumu da çok seviyor. Boyamada zaten 10 numara biliyorsunuzTV hiç bir şekilde dikkatini çekmiyor.
Kinetik kumu bidaha eve sokmam ben :)) hala ufak ufak cikiyo her yerden alıp disarda oynat istersenHamur başarışız olmuştu.
boyama olarak özgün bir çalışma çıkarıyoruz :) rasgele karalıyor tahtayı amacı eli güçlensin istiyorum.
benim küçük hamuru baya sevdi.boyayıda rastgele yapıyorHamur başarışız olmuştu.
o paraya halı alırsınız baştan başa :))Size birşey danışacaktım. Kızım için oyun matı almak istiyorum. Siz kullandınız mı acaba? Memnun kaldınız mı?
Baya pahalı ürünler. Toksik madde içermiyormuş. 1.5 cm kalınlığında ama pahalı 600-1000 tl civarlarında geziyor.(boyutlarına göre)
Kızım bebeklikten beri yer soğuk diye yere oturmadı.Emekleme zamanı geldi kolları biraz güçsüz kaldı galiba. Siz bu dönemde nasıl bir yol izlediniz?
Oyun oynarken altına bana çeyiz olarak gelen yorganlardan sermeyi düşünüyorum ama bu sefer de kolları içine gömülebilir.o paraya halı alırsınız baştan başa :))
bence bulunduğu odada yerlere hep halı vs serin zaten emekleme dönemiyse tek bir odayı ayarlamanız yeterli gelecektir.
Size birşey danışacaktım. Kızım için oyun matı almak istiyorum. Siz kullandınız mı acaba? Memnun kaldınız mı?
Baya pahalı ürünler. Toksik madde içermiyormuş. 1.5 cm kalınlığında ama pahalı 600-1000 tl civarlarında geziyor.(boyutlarına göre)
Kızım bebeklikten beri yer soğuk diye yere oturmadı.Emekleme zamanı geldi kolları biraz güçsüz kaldı galiba. Siz bu dönemde nasıl bir yol izlediniz?
günaydınlar.ütü işi başarılı bir şekilde sonuçlandı.mutfaktan yaklaşık 4 parça ayrıldı.
Selamlar hanımlar;
2 gündür okuyamamışım sizleri. Baya birikmiş bir selam vereyim dedim.
İşler fena halde yoğunlaştı bu iki günde... Bir de kızıma bakan ablam izinli olunca her gün diğer ablama götürmek lazım geldi kızı. Kucağımda kızla ordan oraya hem eşya hem bebek taşımak baya yordu. Zaten bu kadar yorgunluğun üzerine hasta olmasam şaşardım. Boğazım şişti. Ablam geri dönünce bütün enerjim sönüverdi. Dün kızımı uyuttuktan sonra sızmışım yanında. Sabaha kadar uyudum.
Cumartesi günü kızımın rutin kontrolü var. Ben de kbb'ye bir görüneceğim. İşallah çabuk atlatırım.
Kinetik kumu bidaha eve sokmam ben :)) hala ufak ufak cikiyo her yerden alıp disarda oynat istersen
Ben de öyle düşünüyorum. Kolları üstünde durmaya alışana kadar kullanılacak bir ürün için o kadar para vermek yazık yani. Emeklemeye başlayınca tutamayız zaten evin her yerini dolanacaktır. :)Bir dönem araştırmıştım bende
toz alerjisi kızım var
sonradan çok mantıklı gelmedi
yerine antialerjik halı aldım.
emekleme döneminde battaniye serip yerde oynatıyordum
sonraki dönemler gerek kalmıyor nerde halı yoksa gidiyor oraya oturuyor
çok ta sakınmadım açıkcası :)
yorgan olmaz aynen dediğin gibi gömülür içine :)Oyun oynarken altına bana çeyiz olarak gelen yorganlardan sermeyi düşünüyorum ama bu sefer de kolları içine gömülebilir.
Bilmiyorum kararsız kaldım. Keşke evimiz yerden ısıtmalı olsaydı.
Bu hafta sonu düzenlerim ona bir yer. Hem de şu çeyiz hurçlarını bir havalandırmış olurum :) Hiç açasım gelmiyordu aslında amayorgan olmaz aynen dediğin gibi gömülür içine :)
ben yıkanabilir bir örtü ile halıyı örtmüştüm halının üzerinde emekliyordu. ayrıca bizim yerler laminent o kadar soğuk olmuyor açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?