Günaydınlar herkese,
Bizim oturma odasında 2 li, 3lü ve tekli olmak üzere 3 koltuk var. Oturulmuyor, yer kaplıyor ve odayı depolama alanı olarak kullanmamı engelliyor. Ben de bunu internet üzerinden satıp, geniş bir dolap almayı planlıyorum.
Dolaba bebek arabası, puseti, küveti, mevsimlik ayakkabılar, misafir terlikleri, tadilat araç gereçleri, ütü masası, çamaşırlık gibi ıvır zıvırların hepsini yığıcam. Bunun için dolap boyutlarına göre çizimini yapıp, marangoza yaptırayım diyorum.
Öncelikle koltuk takımını satabileceğim uygun bir site ve dolap yaptırmak veya almak için baktığınız bir yer varsa önerilerinizi bekliyorum.
mia planını mutlaka paylaş.bekliyorum ben
Ah canım gorusuyomusun simdi ablanlaAynen o zaten söylemişti konsere gideceğim gelemem diye. Ama sonra kavga çıktı diye kimse gelmedi. Kavga da kendi aralarında yani.
tşk ederim portakalım
ankacım her konuda minimalleşiyoruz canım. canımızı sıkan moralimizi bozan anamız dahi olsa hayatımızdan uzaklaştırıyoruz veee hafifliyoruz. olmayanın derdi de olmaz mantığındayım. bak sana fayadası yok ama enerjini düşürüyor kafanı meşgul ediyor. mutsuz anne eşittir mutsuz çocuklar. sen bu zinciri kır ki çocukların mutlu olsun.Şu anki duygularımla uzunca bir süre aramayı muhattap olmayı düşünmüyorum. Çünkü moralimi bozuyor ister istemez eşime, çocuklarıma yansıtıyorum. Zaman ne gösterir elbette bilinmez.
ayy ben olsam hemen atardımMia- benim biraz unum vardı bir poşette içinde böcek gördüm birkaç tane şimdi. Atmam mı gerekir hemen bir sürü şey okudum nette görüşler ikiye ayrılmış ben de bir bilene sormak istedim :)
o kin ve nefreti o an söyleyen kişinin yüzüne kussaydı da içine dolmasaydı keşkeEllerinize sağlık canım :)
Ben hep kızlarımızla yapılan keki çok tatlış bulurken ne duyduğumu paylaşayım. Birisi iş yerine kek getirmiş demiş oğlumla yaptık diye. Birisi kalkmış o kek yenmez çocuğun tırnakları kirlidir falan filan demiş (kekte tırnak ne alakaysa) kek getiren kadın o günden beri kin ve nefret dolmuş herkese
çok haklısın vallaKızlar günaydın
Son 1 haftamın özetini yazayım size
Önce 2,5 yaşındaki oğlum hastalandı. Ateşi çıktı. Pazartrsiydi Sonra ertesi gece kızım öksürerek kalktı krup olmuş her sene olur. Hava vermeye başladık. Arada evde yetmiyor acile götürüyoruz. Bi de şurup içmediği için iğne verdiler acilde sabah akşam iğne vurduruyor eşim. Arada bebek de öksürmeye başladı. Ama ateş yok çok şükür.
1 haftadır sürekli onlarla uğraşıyorum. Kızım sürekli nefessiz kalıyor ona hava veriyoruz. Azıcık uyusak haberimiz olmayacak gibi geliyor.öncesinde de zaten belim ağrıyordu. Uykusuzluk ve yorgunlukla iyice şiddetlendi. Artık öne eğilmekte zorlanıyorum bebeği bile beşikten eşim alıp veriyor
şimdi size bişey soracağım. Annemden az çok bahsetmiştim ara ara. Kadın resmen üvey evlat gibi davranıyor bana.
Bayramdan önce kardeşinin yanına gitti oğlu askere gidecek diye 1 aya yakın kaldı !!!
Bayramda da başka oğluna nişan yapılacak diye gitti. Salı akşamı konuştuk dedim kızım gece çok fenalaştı falan diye. Bir kaç saniye daha uyanmasak belki ölecekti mosmor olmuş çocuk havasızlıktan diye. Oğlanın ateşi 40 ı geçti diye. Neyse. İnsan Çarşamba Perşembe Cuma aramaz mı? Bi de ben onu bayramdan sonra eve döndü sanıyorum. Cumartesi günü aramış naptınız diye. Zaten bi sinirlendim. Konuşma arasında hala eve gitmediğini öğrendiğimde kızdım madem imkanın var fırsatın var başka yere gitmeye şuraua gelsene biz mahvolduk dedim. Ne dese beğenirsiniz eeee buradakilerin de ihtiyacı var nişan bohcası hazırlıyoruzbi şoka daha girdim. Ya dedim 12 kardeşsiniz başkası ilgilensin. Kimse yok yardım eden dedi. Eee olmasın yani nişan bohçası nedir sen benim düğünüme gelmemişsin 2 parça eşyayı zoraki almışsın dedim. Hadi hepsini geçtim sen nasıl bi insansın burda mahvolduk biz hiç mi için sızlamıyor diye. Ne arıyorsun ne geliyorsun diye. Daha da beni arama faydan yok moralimi bari bozma dedim kapattım.
İnanılmaz moralim bozuldu kızlar kaç gündür ağlıyorum. Eşim soruyor uykusuzluktan diyorum bişey de diyemedim. Ben sezaryen oldum zoraki geldi 1 haftalıkken 4 çocukla bıraktı gitti daha gelmedi bebek 6 ayı geçti. Haksız mıyımbundan sonra aramayı ve ararsa açmayı düşünmüyorum
süpersin eline sağlık :)günaydınlar.
haftasonu herzamanki gibi yorucu geçti.nevresimler değişti yıkandı asıldı tekrar yerlerini buldu.4 tane yastık yıkandı kurulandı şuna beklemedeler.6 makina çamaşır yıkandı toplamlada.bi kısmı yerleşti ıkisi daha kuruyor akşama katlayıp yerleştiririm.süpür sil banyo wc tamam.mutfaktan 6 parça kase verilmek için ayrıldı.bir sürahi ve bi plastik parça atılmak için ayrıldı.toplam 8 parça.
ablana da şaşırdım şu anValla hiç eşimle ilgili bi imada bi yorumda bulunmadı. düğünümde teyzelerimden ikisi benimle gelecekti o sonra arkdadan kendisi gelecekti. Ablam şebnem ferah konseri var diye gelmedi zaten. Kavga ettiler aralarında sonra ben tek başıma geldim. Kavga çıktı diye düğüne hiç kimse gelmedi kaçan kızlar gibi evlendim. 1. Doğumun kayınvalidenin evinde oldu diye gelmedi. İkincide ben haber vermedim. Kızım 6 yaşına gelene kadar hiç evime gelmedi. Ben ara ara gittim. Bilmiyorum neyin tribine girdi
nereeye gidiyorsunuz :)İşlerim bitmedi çay molası verdim.
bu arada kartımı ödeyeceğim ve tatil rezervasyon yapacağım.
nereeye gidiyorsunuz :)
mia ya sorduktan sonra attım tatlım yaayy ben olsam hemen atardım
aynen bize neler çektiriyor şimdi yok yere o da enteresano kin ve nefreti o an söyleyen kişinin yüzüne kussaydı da içine dolmasaydı keşke
alanyayı biz sevdik ama denizi pek girilebilir gelmedi canımAlanya dan bakıyorum.
Daha önce hiç gezmedik görmedik.
alanyayı biz sevdik ama denizi pek girilebilir gelmedi canım
nereye nereye?İşlerim bitmedi çay molası verdim.
bu arada kartımı ödeyeceğim ve tatil rezervasyon yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?