aaa ben de bu sene Antalya düşünüyorum Alanya veya KaşAlanya dan bakıyorum.
Daha önce hiç gezmedik görmedik.
nereye nereye?
ne zaman çıkacaksın izne?
:))) aynı zamanlarda orda olabilirizAlanya düşünüyorum eylül 1-5 arası
:))) aynı zamanlarda orda olabiliriz
merkezi canımHangi bölgeydi
merkezi canım
pencereleri yağmur mahvetti.silmek şart oldu resmen çamur
ben de temmuzda silerim silersem bir daha :)benimde battı da silmeyi düşünmüyorum bir süre
canım çocuklarına Allah acil şifalar versinKızlar tek tek alıntılayamadım. Kızım baya kötü yaTeşekkür ederim yorumlarınız için evet ablamla görüşüyorum o zaman hiç gücenmemiştim bile sonradan jeton düştü belki de
bende mersin tarafına bakıyorum ama çok iç açıcı bulmadımBen kargıcak bölgesine bakıyorum da en ünlü plaj ordaymış demekki sakin bir bölge olmalı.
Biz çocukken çok giderdik hatta Kemerde çalıştım falan. Şimdi nasıl bilmiyorum uzun zamandır gitmedim ama Ege daha güzel geliyor bana.Alanya düşünüyorum eylül 1-5 arası
mutfağı eşime sildireceğim.iki odayıda ben silerim hafta içi.gerisi dursun bi sürebenimde battı da silmeyi düşünmüyorum bir süre
ya bndede çok silmem ama bildiğin çamur ve kuş pisliği yapışmış resmen cama. nasıl yağdıysa artıkben de temmuzda silerim silersem bir daha :)
Biz çocukken çok giderdik hatta Kemerde çalıştım falan. Şimdi nasıl bilmiyorum uzun zamandır gitmedim ama Ege daha güzel geliyor bana.
muğla harikaa ya.bodurm tarafı müthiş hele denizi offfffİzmir, Aydın, Muğla tarafları güzel
Kuşadası güzel mesela
ben değişik bir yer olsun diye Antalya düşünüyorum
evet Ege soğuyor EylüldeEge eylül ayında soğuk oluyor diyorlar o yüzden alaçatı hep erteliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?