günaydınlar.
haftasonu herzamanki gibi yorucu geçti.nevresimler değişti yıkandı asıldı tekrar yerlerini buldu.4 tane yastık yıkandı kurulandı şuna beklemedeler.6 makina çamaşır yıkandı toplamlada.bi kısmı yerleşti ıkisi daha kuruyor akşama katlayıp yerleştiririm.süpür sil banyo wc tamam.mutfaktan 6 parça kase verilmek için ayrıldı.bir sürahi ve bi plastik parça atılmak için ayrıldı.toplam 8 parça.

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin tez zamanda.
Tamamen gözlemlerime dayanarak düşünmeye çalışıyorum. Acaba annen eşini sevmiyor da bir de kaç tane çocuk yaptılar vs tribine mi girdi? Ya da tamamen seni gözden çıkarmış gibi. Yoksa insan bu kadar zalim davranamaz kim olsa arkadaşının yaptığı gibi yapar.
Bu devirde gerçekten tırnağın varsa kaşıyorsun kimseden bir şey beklememek gerekiyor

Günaydınlar
2 gün tatil yapmak çok güzeldi.
sabah işe gelmek zor geldi :)
biriken işleri görünce daha zordu
bu hafta planlamamı yapayım bakalım.
mia planını mutlaka paylaş.bekliyorum ben

Öncelikle hepinize çok geçmiş olsun annene çok şaşırdım, sağlıkla bohça olayı kıyaslamasına, düğününe gelmemesine. Kaç kardeşsiniz? Diğerlerine de mi böyle davranır? İstemediği bir evlilik mi yaptın? Hep mi böyleydi? Ne olursa olsun haksız buldum anneni ve adına çok üzüldüm. Yerinde olsam ne yapardım bilmiyorum. Söz konusu anne baba olunca kestirip atamıyor insan

Valla hiç eşimle ilgili bi imada bi yorumda bulunmadı. düğünümde teyzelerimden ikisi benimle gelecekti o sonra arkdadan kendisi gelecekti. Ablam şebnem ferah konseri var diye gelmedi zaten. Kavga ettiler aralarında sonra ben tek başıma geldim. Kavga çıktı diye düğüne hiç kimse gelmedi kaçan kızlar gibi evlendim. 1. Doğumun kayınvalidenin evinde oldu diye gelmedi. İkincide ben haber vermedim. Kızım 6 yaşına gelene kadar hiç evime gelmedi. Ben ara ara gittim. Bilmiyorum neyin tribine girdi

Yok canım istemediği değildi. 3 kardeşiz. İşte oğlu üniversite kazandı diye onun peşinden gitti. Kızıyla yakın ev tuttu. Mutlu mesut yaşıyorlar. Benim doğumumdan sonra oğlum mahvolmuştur ne yer ne içer diye gitti. Ama kardeşinin nişan bohçası hazırlanırken ne yiyor ne içiyor bilmiyorum artık. olan bişey de yok gerçekten ya da işte ben göremiyorum

Hayır gerçekten benim beklentim yok aslında. Telefon açsam yardıma gelecek arkadaşlarım var. Hiç olmadı parayla birini çağırıyorum temizleyip gidiyor evi. Çocuğa da bakar gelen kişi. Beni umursamazlığı yoruyor, üzüyor. 12 yıl oldu evleneli. Daha bana geldiği 3. doğumumda gelip kaldığı, 4. de gelip kaldığı. Bir kez de 3. doğumdan sonra gelip 3-4 gün kaldı

Tuhaf gerçekten ve de üzücü, sana nasıl davranıyorlarsa öyle davranmak hakkın o zaman

Tuhaf gerçekten ve de üzücü, sana nasıl davranıyorlarsa öyle davranmak hakkın o zaman
Ben zaten 20 haftalık hamileyken doğuma gelemem demişti sonra aramamıştım bi daha. Sonra doğuma geldi işte kendisi 1 hafta kaldı. Allah razı olsun dedik aramaya devam ettim. Bu sefer kesinlikle aramayı düşünmüyorum artık. Kendisi ararsa da açmayacağım. Ki umurunda olur mu bilmiyorum. Hayır yaşlı hasta falan da değil. Spor salonlarından çıkmıyor hanım her gün yürüyüş, her gün ip atlama. Bize gelince ya migreni tutar ya tansiyonu yükselir

Ablan senin düğününe mi gelmedi konser var diye

Böyle zamanlarda merak etmeyeni arayıp sormayanı bende hiç umursamazdım açıkcası.
Tamamen bağları da kopatmazdım. yüzeysel konuşup kapatırdım.
şuan ki nesil de evlat ayrımı yok da önceki nesillerde %90 bu durum var.
benim ailemde bile ayrımcılık vardı. çevrem de çoktu.
ama sonra en önemsemediği evlatlar gün gelir sahip çıkarlar.
bu da hayat işte.

Günaydınlar herkese,
Bizim oturma odasında 2 li, 3lü ve tekli olmak üzere 3 koltuk var. Oturulmuyor, yer kaplıyor ve odayı depolama alanı olarak kullanmamı engelliyor. Ben de bunu internet üzerinden satıp, geniş bir dolap almayı planlıyorum.

Dolaba bebek arabası, puseti, küveti, mevsimlik ayakkabılar, misafir terlikleri, tadilat araç gereçleri, ütü masası, çamaşırlık gibi ıvır zıvırların hepsini yığıcam. Bunun için dolap boyutlarına göre çizimini yapıp, marangoza yaptırayım diyorum.

Öncelikle koltuk takımını satabileceğim uygun bir site ve dolap yaptırmak veya almak için baktığınız bir yer varsa önerilerinizi bekliyorum.

Şu anki duygularımla uzunca bir süre aramayı muhattap olmayı düşünmüyorum. Çünkü moralimi bozuyor ister istemez eşime, çocuklarıma yansıtıyorum. Zaman ne gösterir elbette bilinmez.

Aynen o zaten söylemişti konsere gideceğim gelemem diye. Ama sonra kavga çıktı diye kimse gelmedi. Kavga da kendi aralarında yani.
Yaşadıkların çok zor. Annenin kızının yanında durması her şeyi çok farklı yapıyor. Ben de çoğu zaman annem olsaydı keşke dedim. Ne yazık ki anneniz varken, anneyi yok saymak zorundasınız. Minimum beklenti huzurun için en iyi olanı.

Zor ama umarım senin için her şey çok güzel olur :)

ben eskilerde görüyorum Anka böyle ayrımlar. tanıdığım birisi de annesiyle çok yüzeysel konuşup gerekirse aynı ortamda bulunuyor gerekmezse kendi öyle bir durum yaratmıyor. sana da bunu tavsiye edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…