- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
O zaman hamur yapıp pişirip kuşlara atmakta sıkıntı olmaz değil mi canım :)Atılmalı
Yumurta ve dışkı bırakma olasılığı var ki bunlar çok tehlikeli limitlerde olabilir
Kağıt kese içinde buzdolabına saklaman daha iyi olur veya serin yerde :)
Olmaz sanırımO zaman hamur yapıp pişirip kuşlara atmakta sıkıntı olmaz değil mi canım :)
Ellerinize sağlık canım :)Yoruldum ben :)
Kızımla kek yaptım
Mercimek köftesi yaptım
Mutfağı topladım yenice oturdum
Kek içine el değmez ki zatenEllerinize sağlık canım :)
Ben hep kızlarımızla yapılan keki çok tatlış bulurken ne duyduğumu paylaşayım. Birisi iş yerine kek getirmiş demiş oğlumla yaptık diye. Birisi kalkmış o kek yenmez çocuğun tırnakları kirlidir falan filan demiş (kekte tırnak ne alakaysa) kek getiren kadın o günden beri kin ve nefret dolmuş herkese
At gitsin uğraşma benceUnu da çöp kenarına bırakayım madem olmaz diyorsan.
Yaa densizlik etmişler ama :))Ellerinize sağlık canım :)
Ben hep kızlarımızla yapılan keki çok tatlış bulurken ne duyduğumu paylaşayım. Birisi iş yerine kek getirmiş demiş oğlumla yaptık diye. Birisi kalkmış o kek yenmez çocuğun tırnakları kirlidir falan filan demiş (kekte tırnak ne alakaysa) kek getiren kadın o günden beri kin ve nefret dolmuş herkese
Tabi ya çok ayıp etmişler valla :)Yaa densizlik etmişler ama :))
Hoş geldiniz çok doğru bir yola girmişsiniz öyleyseSelam kendimi tanıtaym 4 aylık bebeğim var ve çalışan bi kadınım doğumdan sonra ozellikle ev başını almş gidyrdu bu sürecte minımal yaşamı keşfettim bundan sonra yaklaşık 5 poşet kıyafeti esya yı ihtıyaç sahiplerine verdm ve artk ürün almama konusunda da cok ilerleme kaydettim ihtiyaçım varsa bile onun yerine ne kullabablrmi düşünüyorum ve buna göre alıyrm.. Cok fazla esya almadgm içinde param cebimde kalıyr ve bebeğim küçük oldgı üçünde bol bol doğa gezileri yapmaya başladm yanı gereksiz esyaları, harcamaları hayayımdan cıkarım yaşama yer açtmmm
Olsun 1 e 2 durum :))Bugün eşim de bir hırka bir gömlek ve 1 pantolonunu elden çıkardı. Ama 1 yeni gömlek de almış kendine
Tatilin Üzerine ben konunun BDV ye çevirdim kusura bakmaGünaydınlar
2 gün tatil yapmak çok güzeldi.
sabah işe gelmek zor geldi :)
biriken işleri görünce daha zordu
bu hafta planlamamı yapayım bakalım.
Kızlar günaydın
Son 1 haftamın özetini yazayım size
Önce 2,5 yaşındaki oğlum hastalandı. Ateşi çıktı. Pazartrsiydi Sonra ertesi gece kızım öksürerek kalktı krup olmuş her sene olur. Hava vermeye başladık. Arada evde yetmiyor acile götürüyoruz. Bi de şurup içmediği için iğne verdiler acilde sabah akşam iğne vurduruyor eşim. Arada bebek de öksürmeye başladı. Ama ateş yok çok şükür.
1 haftadır sürekli onlarla uğraşıyorum. Kızım sürekli nefessiz kalıyor ona hava veriyoruz. Azıcık uyusak haberimiz olmayacak gibi geliyor.öncesinde de zaten belim ağrıyordu. Uykusuzluk ve yorgunlukla iyice şiddetlendi. Artık öne eğilmekte zorlanıyorum bebeği bile beşikten eşim alıp veriyor
şimdi size bişey soracağım. Annemden az çok bahsetmiştim ara ara. Kadın resmen üvey evlat gibi davranıyor bana.
Bayramdan önce kardeşinin yanına gitti oğlu askere gidecek diye 1 aya yakın kaldı !!!
Bayramda da başka oğluna nişan yapılacak diye gitti. Salı akşamı konuştuk dedim kızım gece çok fenalaştı falan diye. Bir kaç saniye daha uyanmasak belki ölecekti mosmor olmuş çocuk havasızlıktan diye. Oğlanın ateşi 40 ı geçti diye. Neyse. İnsan Çarşamba Perşembe Cuma aramaz mı? Bi de ben onu bayramdan sonra eve döndü sanıyorum. Cumartesi günü aramış naptınız diye. Zaten bi sinirlendim. Konuşma arasında hala eve gitmediğini öğrendiğimde kızdım madem imkanın var fırsatın var başka yere gitmeye şuraua gelsene biz mahvolduk dedim. Ne dese beğenirsiniz eeee buradakilerin de ihtiyacı var nişan bohcası hazırlıyoruzbi şoka daha girdim. Ya dedim 12 kardeşsiniz başkası ilgilensin. Kimse yok yardım eden dedi. Eee olmasın yani nişan bohçası nedir sen benim düğünüme gelmemişsin 2 parça eşyayı zoraki almışsın dedim. Hadi hepsini geçtim sen nasıl bi insansın burda mahvolduk biz hiç mi için sızlamıyor diye. Ne arıyorsun ne geliyorsun diye. Daha da beni arama faydan yok moralimi bari bozma dedim kapattım.
İnanılmaz moralim bozuldu kızlar kaç gündür ağlıyorum. Eşim soruyor uykusuzluktan diyorum bişey de diyemedim. Ben sezaryen oldum zoraki geldi 1 haftalıkken 4 çocukla bıraktı gitti daha gelmedi bebek 6 ayı geçti. Haksız mıyımbundan sonra aramayı ve ararsa açmayı düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?